Speeddaten Den Haag

Date de leukste singles in Den Haag.

Reviews:

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36


Speeddaten Den Haag

Kom speeddaten in Den Haag

Ben je single en ben je klaar om te daten? Kom speeddaten in Den Haag!

Speeddaten in Den Haag bij About Love betekent:

✅ Daten met 15-20 singles.
✅ Geen match = 2e speeddate gratis.
✅ Laagste prijsgarantie.

Speeddaten Den Haag

Speeddaten in een sfeervolle ambiance in Den Haag

Al ruim tien jaar organiseren wij speeddates in Den Haag. Bij een speeddate heb je 15 à 20 dates van enkele minuten in een gezellige setting.

Voor het organiseren van onze single events in Den Haag maken we gebruik van café-restaurant Pavlov. Deze leuke plek is gevestigd in een sfeervol Rijksmonument in centrum Den Haag. We huren de gehele bovenverdieping met bar af, zodat je in alle rust kunt daten. Er is veel parkeergelegenheid en openbaar vervoer in de directe omgeving van Pavlov.

Ook organiseren we regelmatig speeddates bij het karakteristieke Luden, gelegen in hartje Den Haag aan het Plein. Ook bij Luden reserveren we de gehele bovenverdieping voor het speeddaten. Luden heeft heerlijke cocktails en speciaalbieren van de tap.

Hoe gaat het speeddaten in Den Haag?

Heel veel dates van 4 minuten

Pinggg! De bel klinkt: het event gaat van start. Je neemt plaats en gaat in gesprek met de single tegenover je. Na 4 minuten wordt wederom gebeld en schuift de helft van de deelnemers een tafeltje door. Dit herhaalt zich totdat je alle singles hebt ontmoet.

Na iedere date geef je op je datekaart aan of je verder met de ander in contact wilt komen. Geef je iemand een ‘ja’ en doet de ander dit ook bij jou, dan zijn jullie een match!

Vind de liefde bij het speeddaten in Den Haag

Binnen 24 uur na het speeddaten ontvang je het e-mailadres van je match(es) in je mailbox. Gelukkig kunnen we de meeste speeddaters verblijden met matches. Heb je geen match, dan krijg je de volgende speeddate van ons cadeau!

Naast het feit dat veel singles speeddaten zien als een gezellig avondje uit, blijkt het vaak effectief in het vinden van de liefde. Zo horen we vaak terug dat mensen via een van onze speeddates hun partner hebben gevonden, samenwonen of zelfs getrouwd zijn. Niet vreemd dat je via speeddaten je geliefde kunt treffen, wanneer je bedenkt dat je op één avond zo’n groot aantal singles ontmoet. Singles van jouw leeftijd die net als jij openstaan voor contact.

Singles uit Den Haag en omgeving

De meeste singles die komen speeddaten in Den Haag wonen in de stad zelf, maar er komen ook regelmatig singles speeddaten uit omliggende plaatsen in Zuid-Holland, zoals Leiden, Katwijk, Noordwijk, Wassenaar, Voorschoten, Zoetermeer, Delft, Rijswijk, Naaldwijk, Wateringen en Alphen aan den Rijn.

Niet tevreden, geld terug

Kortom, speeddaten in Den Haag bij About Love staat garant voor 15-20 singles daten op één avond, binnen 24 uur je matchmail ontvangen en bij geen match gratis nog een keer mogen speeddaten. Ben je onverhoopt niet tevreden over een speeddate? Dan ontvang je gewoon je inschrijfgeld retour!

Kom speeddaten in Den Haag

Schrijf je in voor een speeddate in Den Haag

Sta jij open voor leuke ontmoetingen in een gezellige ambiance? Schrijf je dan nu in en kom speeddaten in Den Haag! Na inschrijving verschijnt direct de bevestiging in je mailbox. Enkele dagen voor de speeddate ontvang je nog een e-mail met daarin alle praktische informatie over het event.

Hopelijk mogen we je gauw verwelkomen bij een van onze speeddates in Den Haag!


Blogs

Meer blogs…


Meer over Den Haag

De op twee na grootste gemeente van Nederland

Den Haag, de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland, telt 549.350 inwoners en is daarmee de op twee na grootste gemeente van Nederland. Al is Den Haag niet de hoofdstad van Nederland, het heeft in veel opzichten wel de functie van een hoofdstad. Zo zijn in Den Haag de regering en het parlement, alle ministeries, de Hoge Raad, de meeste ambassades en het koninklijk huis te vinden.

Vroegâh

Den Haag heeft een lange geschiedenis. Al in 1242 wordt voor het eerst melding gemaakt van ‘Die Haghe’. Sinds 1358 was Den Haag voor de vorsten de belangrijkste verblijfplaats in Nederland en zo vestigden hier alle bestuursinstellingen zich. Door deze status groeide de bevolking en kreeg het de vorm van een stad. In de Franse tijd verloor Den Haag zijn centrale positie, maar na de invoering van het Koninkrijk in 1813 werd de stad wederom een bestuurscentrum. Met de komst van industrie rond 1830 verbeterde de economie en in de tweede helft van de negentiende eeuw breidde Den Haag zich buiten de singels uit. Het Vredespaleis en instellingen als het Internationaal Strafhof zorgden voor een internationale uitstraling van de stad.

Bezienswaardigheden Den Haag

De meeste bezienswaardigheden per vierkante meter

Kom je speeddaten in Den Haag, dan is het natuurlijk hartstikke leuk om er een dagje uit van te maken. Den Haag staat namelijk bol van de attracties; deze stad heeft de meeste bezienswaardigheden per vierkante meter van Nederland. En ieder stadsdeel heeft een cultuuranker, zoals een bibliotheek, museum of theater van waaruit activiteiten worden georganiseerd.

Veel te doen in Den Haag

Een bekende bezienswaardigheid in Den Haag is Madurodam, waar je Nederland in het klein kunt bewonderen.

In het Omniversum, een grootbeeld filmtheater, kun je genieten van spectaculaire films.
En bij Sea Life, een groot zeeaquarium in Scheveningen, leer je alles over de wereld onder water.

Verder zijn de schitterende vlindertuin Vlinders aan de Vliet en Avonturia de Vogelkelder – de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland – leuke uitjes in Den Haag.

Het politieke hart van Nederland

Het Binnenhof is een echte bezienswaardigheid; het politieke hart van Nederland. Wandel langs het Torentje, de Ridderzaal en de Tweede Kamer.

Musea in Den Haag

Grenzend aan Het Binnenhof ligt een van de bekendste en belangrijkste musea van Nederland: Het Mauritshuis. Hier kun je de overheidscollectie van meer dan 800 schilderijen van de Nederlandse schilderkunst bezichtigen, denk aan Rembrandt en Vermeer.

Naast het Mauritshuis zijn er nog meer populaire musea in Den Haag, zoals Escher in het Paleis, Panorama Mesdag of het Kunstmuseum.

Leuke match gevonden?

Mocht je een leuke match opduikelen tijdens het speeddaten, dan is het natuurlijk heerlijk om samen naar het strand te gaan of een dagje naar attractiepark Duinrell.

Uitgaan

Ook voor een avondje uitgaan leent Den Haag zich perfect. Het is een echte muziekstad; elke avond kun je wel ergens live muziek vinden.

Lekker samen dansen bij Het Paard, Millers, Rootz, Havana, Klub Dansant of Club Gewoon, of in Scheveningen bij een van de strandtenten of op De Pier. Ook kun je samen genieten van Karaokeparadijs BLER of een clubavond bij PIP.

Veel plezier in Den Haag!

Geniet van de vele bezienswaardigheden en activiteiten

Kortom, Den Haag is een interessante stad met een rijke historie en oneindig veel bezienswaardigheden en mogelijkheden voor leuke activiteiten. Of je nu op zoek bent naar rust of actie, in Den Haag is enorm veel te doen. Wij wensen je veel plezier!