Speeddaten Utrecht

Date 15 tot 20 leuke singles in Utrecht tijdens een speeddate bij About Love.

Reviews:
8,0

About Love

  • Speeddaten met 15 tot 20 singles
  • Geen match? Dan krijg je een tweede speeddate gratis!
  • Laagste prijsgarantie; speeddaten vanaf €18,-
  • Reserveer tot 2 weken voor een speeddate en ontvang €4,50 korting

Contact


Speeddaten Utrecht

Henk Westbroek, Claudia de Breij, Herman van Veen, Ronald Giphart… Allemaal Utrechters. Wat we hiermee willen zeggen? Dat je voor het ontmoeten van leuke, succesvolle mensen naar Utrecht moet komen!

Probeer bijvoorbeeld eens een speeddate. Tijdens een speeddate in Utrecht kun je tussen alle singles net die ene juiste tegen het lijf lopen. Want dat is het fijne aan speeddaten: omdat je in één keer veel singles ontmoet, vergroot je je kansen op een leuke match.

Speeddaten: veel singles daten in korte tijd

Speeddaten is al heel wat jaren een bekend fenomeen in Nederland. Niet voor niets. Het is dé manier om in korte tijd veel singles te leren kennen. Geen eindeloze zoektocht meer tussen datingprofielen op internet. Geen geswipe. Geen geschreeuw boven de pompende muziek tijdens een singlesfeest.

Maar een rustige kennismaking van enkele minuten, waarbij je je date in de ogen kunt kijken en de mogelijkheid hebt om af te tasten of je verder met de ander in contact wilt komen. Zo simpel is het. Geen ongemakkelijke afwijzingen, geen gedoe. Gewoon een avond ongedwongen daten met een groot aantal singles. Klikt het niet met de persoon tegenover je? Next!

Speeddaten bij About Love

Bij About Love date je met ongeveer vijftien tot twintig singles voor dezelfde prijs als een rondje in de kroeg of een avondje film.

Inschrijven voor een speeddate

Zin in? Kies een speeddate in Utrecht en schrijf je in. Na je reservering ontvang je een bevestiging per e-mail. Enkele dagen voor de speeddate versturen we nog een e-mail met daarin alle praktische informatie op een rijtje.

Sfeervolle speeddate-locaties in Utrecht

Voor onze speeddates in Utrecht maken we gebruik van het gezellige café Stairway to Heaven en van het hippe restaurant LE:EN. Bij beide locaties huren we een apart gedeelte af, zodat je in alle rust kunt daten.

Speeddaten Utrecht bij restaurant LE;EN

De speeddate

Als je aankomt bij de speeddate-locatie ontvang je van ons de datekaart. Hierop kun je tijdens het speeddaten aangeven met wie je verder in contact wilt komen.

Tijdens het speeddaten ga je in gesprek met degene tegenover je, totdat de bel klinkt. Dan schuift de ene helft van de singles door naar de volgende tafel. De andere helft blijft zitten. Zo heb je iedere vier minuten een andere gesprekspartner tegenover je, tot je alle singles hebt gesproken. Na elk gesprek vul je op je datekaart in of je verder met de ander in contact wilt komen: ja of nee?

Na de speeddate

Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de singles die je een ‘ja’ hebt gegeven, als zij dat andersom ook hebben gedaan. Alleen bij een wederzijdse ‘ja’ ontvangen jullie elkaars gegevens. Vervolgens kunnen jij en je date(s) zelf bepalen hoe het contact verder verloopt.

Geen match = volgende keer speeddaten gratis

We zijn erg blij dat het grootste deel van onze deelnemers matches heeft na een middag of avond speeddaten. Mocht het gebeuren dat je geen match hebt, dan is je volgende keer speeddaten gratis!

Kom speeddaten in Utrecht!

Wil je net als Henk Westbroek de volmaakte liefde liefhebben, uit een pure waterbron drinken en slapen onder een deken van geluk? Neem dan het heft in eigen hand en kom die ene juiste persoon ontmoeten bij een van onze speeddates in Utrecht!