Speeddaten Utrecht

Date de leukste singles in Utrecht.

Reviews:

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36


Speeddaten Utrecht

Speeddate-specialist in Utrecht

About Love is speeddate-specialist in Utrecht. Ontmoet je graag 15-20 singles op één avond? Dan zit je bij About Love helemaal goed. Kom speeddaten in Utrecht via een ervaren organisatie met goede reviews en ga een onvergetelijke avond tegemoet!

Utrecht: een van de steden met de meeste singles

De meeste van onze speeddates organiseren we in Utrecht. Omdat in deze stad 25,58% van de mensen alleen woont en Utrecht daarmee een van de steden is met de meeste singles, is hier altijd veel animo voor single activiteiten. In Utrecht kunnen singles van 24 tot en met 45 jaar komen speeddaten.

Speeddaten in Utrecht: dé manier om in korte tijd veel singles te ontmoeten

Speeddaten is al heel wat jaren een bekend fenomeen in Nederland. Niet voor niets. Het is dé manier om in korte tijd veel singles te leren kennen. Geen eindeloze zoektocht meer tussen datingprofielen op internet. Geen geswipe. Geen geschreeuw boven de pompende muziek tijdens een singlesfeest.
Gewoon een rustige kennismaking van enkele minuten, waarbij je je date in de ogen kunt kijken en de mogelijkheid hebt om af te tasten of je verder met de ander in contact wilt komen: ja of nee. Klikt het niet met de persoon tegenover je? Next!

Hoe werkt speeddaten in Utrecht?

Kies een speeddate in Utrecht in de agenda

Lijkt het je leuk om te komen speeddaten in Utrecht? Bekijk onze agenda, kies de speeddate in Utrecht waaraan je wilt deelnemen en schrijf je in. Na je reservering ontvang je een bevestiging per e-mail met daarin alle praktische informatie op een rijtje.

Het speeddaten in Utrecht

Als je aankomt bij de speeddate-locatie in Utrecht ontvang je van ons de datekaart. Hierop kun je aangeven met wie je verder in contact wilt komen.

Tijdens het speeddaten ga je in gesprek met degene tegenover je, totdat de bel klinkt. Dan schuift de ene helft van de singles door naar de volgende tafel. De andere helft blijft zitten. Zo heb je iedere paar minuten een andere gesprekspartner tegenover je, tot je alle singles hebt gesproken. Na elk gesprek vul je op je datekaart in of je verder met de ander in contact wilt komen.

Na het speeddaten

Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de singles die je een ‘ja’ hebt gegeven, als zij dat andersom ook hebben gedaan. Alleen bij een wederzijdse ‘ja’ ontvangen jullie elkaars gegevens. Vervolgens kunnen jij en je date(s) zelf bepalen hoe het contact verder verloopt.

Gelukkig kunnen we de meeste speeddaters verblijden met één of meerdere matches. Mocht je (om welke reden dan ook) geen match hebben, dan krijg je de volgende keer speeddaten van ons cadeau!

Sfeervolle speeddate-locaties in Utrecht

Voor het speeddaten in Utrecht maken we gebruik van BUNK, Anne&Max, Liemès en Kartoffel.

BUNK is gelegen in hartje Utrecht, op twee minuten loopafstand van Utrecht Centraal. Het is een voormalige kerk omgebouwd tot hotel met een gezellig restaurant, waar allerlei activiteiten georganiseerd worden. Een bijzondere ambiance dus om in te daten! Voor het speeddaten huren we de vide af.

Onze speeddates bij Anne&Max Utrecht Oost, vlakbij het centrum van Utrecht, zijn altijd een groot succes. De huiskamerachtige sfeer met diverse leuke hoekjes en het supergastvrije personeel maken dat je je hier helemaal thuis voelt. Bestel een lekkere cappuccino, een vers sapje of ga voor een heerlijk taartje tijdens het daten.

Ook Liemès is een van onze favoriete plekken voor het speeddaten. Liemès is een restaurant en foodhall in één, gelegen in The Wall aan de rand van Utrecht Leidsche Rijn. Het prettige aan deze locatie is dat het zeer ruim is opgezet. Voor het speeddaten reserveren we een apart gedeelte van deze leuke locatie. Zin in een cocktail? Er is een gezellige cocktailbar!
Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is Liemès goed te bereiken. De horecagelegenheid heeft een grote parkeerplaats. De eerste twee uur parkeren is gratis, daarna is parkeren slechts €1,- per uur.

Kartoffel is een Duits georiënteerd restaurant aan de Oudegracht aan de Werf met een geweldige biergarten. Een trendy plek waar veel jonge, hippe mensen komen. Neem een lekkere Fritz cola uit Berlijn, rabarberlimonade of Club-mate; een natuurlijke energiedrank op basis van thee. Of natuurlijk een lekker Duits biertje. Proost op een gezellige avond met geslaagde dates!

Verder hebben we met veel plezier speeddates georganiseerd bij de supergezellige Mr. Black and the White Ox, Winkel van Sinkel, De Utrechter, Humphrey’s, De Tussentijd en Stairway to Heaven.

Singles uit Utrecht en omgeving

De meeste singles die in Utrecht komen speeddaten, wonen in de stad zelf. Maar we mogen ook regelmatig singles verwelkomen uit Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Amersfoort, Barneveld, Soest, Hilversum, Naarden, Bussum, Bilthoven, Maarssen, Bunnik, Veenendaal, Ede, Arnhem, Apeldoorn en Den Bosch.

Kom speeddaten in Utrecht

Schrijf je in voor een speeddate in Utrecht

Reserveer nu voor een speeddate in Utrecht en beleef een geweldige avond vol ontmoetingen. Ontvang snel de gegevens van je match(es) en wie weet blijkt de gezellige speeddate wel het begin van iets nog veel mooiers… Zien we je gauw?


Blogs

Meer blogs…


Meer over Utrecht

Een van de oudste steden van Nederland

Utrecht is de hoofdstad van de provincie Utrecht en een van de oudste steden van Nederland. De stad is ontstaan als een Romeinse versterking aan de grens. Dankzij de ligging aan de Rijn werd Utrecht in de 13e en 14e eeuw een van de belangrijkste handelssteden van Europa.

Utrecht was lange tijd de snelst groeiende stad van Nederland. En nog altijd is het het wegen- en spoorwegknooppunt van ons land; Utrecht heeft dan ook het grootste treinstation van Nederland. Mede om deze reden hebben veel instanties en bedrijven in deze stad hun hoofdvestiging. Ook staat Utrecht met 17 hogescholen en 4 universiteiten bekend als studentenstad.

Activiteiten Utrecht

Utrecht: een stad vol bezienswaardigheden

Utrecht leent zich perfect voor een gezellig dagje uit. Het combineren van de speeddate met andere activiteiten in Utrecht is dan ook zeker aan te raden.

Ontdek de stad wandelend, fietsend of vanaf het water (met een bootje of waterfiets) en geniet van alle bezienswaardigheden. Er zijn eindeloos veel mooie hofjes, tuinen, parken, werven en steegjes.

Als je van kunst en cultuur houdt, kun je in Utrecht je hart ophalen. Utrecht heeft 6 bioscopen, 9 musea, zoals het Centraal Museum en Het Spoorwegmuseum, en 11 theaters, denk aan het bekende Beatrix Theater.

Ook kom je meer dan 400 bezienswaardigheden tegen op verschillende plekken op straat, zoals een Nijntje-beeld in het centrum, figuren van Thomas Schütte in het Griftpark en veel muurschilderingen verspreid door de stad.

En je vindt in Utrecht diverse kerken, waaronder natuurlijk de hoogste kerktoren van Nederland: de Domtoren.

Tenslotte heb je in Utrecht keuze uit maar liefst 1090 horecagelegenheden waar je voor of na een speeddate lekker kunt eten of een drankje kunt doen.

Genoeg bezienswaardigheden en leuke activiteiten dus om aan het speeddaten vast te plakken, of natuurlijk: om samen met je speeddate-match te gaan doen!