Speeddaten Utrecht

Date de leukste singles in Utrecht.

Reviews:

About Love

  • Speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Snel je matchmail ontvangen met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede (online) speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie.
  • Niet tevreden, geld terug.

Klantbeoordelingen

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36


Speeddaten Utrecht

Henk Westbroek, Claudia de Breij, Herman van Veen, Ronald Giphart… Allemaal Utrechters. Wat we hiermee willen zeggen? Dat je voor het ontmoeten van leuke, succesvolle mensen naar Utrecht moet komen!

Probeer bijvoorbeeld eens een speeddate. Tijdens een speeddate in Utrecht kun je tussen alle singles net die ene juiste tegen het lijf lopen. Want dat is het fijne aan speeddaten: omdat je in één keer veel singles ontmoet, vergroot je je kans op een leuke match.

Speeddaten bij About Love: heel veel singles daten in korte tijd

Speeddaten is al heel wat jaren een bekend fenomeen in Nederland. Niet voor niets. Het is dé manier om in korte tijd veel singles te leren kennen. Geen eindeloze zoektocht meer tussen datingprofielen op internet. Geen geswipe. Geen geschreeuw boven de pompende muziek tijdens een singlesfeest.
Maar wel een rustige kennismaking van enkele minuten, waarbij je je date in de ogen kunt kijken en de mogelijkheid hebt om af te tasten of je verder met de ander in contact wilt komen: ja of nee. Zo simpel is het. Geen ongemakkelijke afwijzingen, geen gedoe. Gewoon een avond ongedwongen daten met een groot aantal singles, dat is speeddaten bij About Love. Klikt het niet met de persoon tegenover je? Next!

Sfeervol speeddaten in Utrecht

Voor onze speeddates in Utrecht maken we gebruik van De Utrechter en Mr. Black and the White Ox. We huren een apart gedeelte van deze locaties af, zodat je in alle rust kunt daten.

Hoe werkt speeddaten bij About Love?

Bij About Love date je met ongeveer 15-20 singles voor dezelfde prijs als een rondje in de kroeg of een avondje film. Zin in? Kies een speeddate in Utrecht waaraan je wilt deelnemen en schrijf je in! Na je reservering ontvang je een bevestiging per e-mail. Enkele dagen voor de speeddate versturen we nog een e-mail met daarin alle praktische informatie op een rijtje.

De speeddate

Als je aankomt bij de speeddate-locatie ontvang je van ons de datekaart. Hierop kun je tijdens het speeddaten aangeven met wie je verder in contact wilt komen.

Tijdens het speeddaten ga je in gesprek met degene tegenover je, totdat de bel klinkt. Dan schuift de ene helft van de singles door naar de volgende tafel. De andere helft blijft zitten. Zo heb je iedere 4 minuten een andere gesprekspartner tegenover je, tot je alle singles hebt gesproken. Na elk gesprek vul je op je datekaart in of je verder met de ander in contact wilt komen: ja of nee?

Na de speeddate

Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de singles die je een ‘ja’ hebt gegeven, als zij dat andersom ook hebben gedaan. Alleen bij een wederzijdse ‘ja’ ontvangen jullie elkaars gegevens. Vervolgens kunnen jij en je date(s) zelf bepalen hoe het contact verder verloopt.

Gelukkig kunnen we de meeste speeddaters verblijden met één of meerdere matches. Mocht je (om welke reden dan ook) geen match hebben, dan ontvang je een speeddate naar keuze gratis!

Kom je speeddaten in Utrecht?

Wil je net als Henk Westbroek de volmaakte liefde liefhebben, uit een pure waterbron drinken en slapen onder een deken van geluk? Neem dan het heft in eigen hand en kom speeddaten! Hier vind je het complete overzicht van onze speeddates in Utrecht.