Privacy- en cookieverklaring

About Love Speeddaten is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacy- en cookieverklaring. Wij verwerken en gebruiken je gegevens op veilige wijze, geheel volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Verwerking persoonsgegevens

About Love Speeddaten verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Neem je via Facebook contact met ons op, dan zal je Facebook profiel en je bericht in onze versleutelde Facebook account terecht komen.

Wij vragen nooit meer gegevens van je dan noodzakelijk is voor het maken van een reservering.

Bij inschrijving kun je je privacy tegenover andere deelnemers extra beschermen door een e-mailadres te gebruiken waarin niet je gehele naam zichtbaar is.

Doelstelling verwerken persoonsgegevens

About Love Speeddaten verwerkt jouw persoonsgegevens met de volgende doelen:

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

About Love Speeddaten gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.

Wij gebruiken cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden.
Daarnaast plaatsen we cookies die je surfgedrag bijhouden, zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Zo tracken wij het gebruik van onze website met Google Analytics en een Facebook Pixel. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Bewaartermijn persoonsgegevens

Je voor- en achternaam, geslacht, telefoonnummer, e-mailadres en de speeddate waarvoor je je hebt ingeschreven, bewaren we tot je ons verzoekt deze gegevens uit ons bestand te verwijderen. Dan worden deze gegevens per direct verwijderd. Tot die tijd bewaren we je gegevens met het doel om informatie die je ons eerder gegeven hebt te kunnen terugvinden, zodat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn bij eventuele vragen of bij een tweede inschrijving voor een speeddate.

Voor het tracken van onze website zijn we gebonden aan de bewaartermijnen van Google Analytics en Facebook. Google Analytics bewaart gegevens twee jaar. Bij Facebook worden gegevens verwijderd op het moment dat een Facebook profiel verwijderd wordt. Daarna duurt het maximaal 90 dagen vanaf de start van het verwijderproces voordat alle gegevens uit het systeem van Facebook verwijderd zijn.

Delen van persoonsgegevens met derden

Gegevens zoals je voor- en achternaam, geslacht, telefoonnummer, e-mailadres, de speeddate waarvoor je je hebt ingeschreven, je bankrekeningnummer, IP-adres, gegevens over jouw activiteiten op onze website, gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen, je internetbrowser en apparaat type worden door derde partijen, zoals Google (Gmail, Google Cloud Data Processing, Google Analytics, Google Adwords, Google Drive), Twitter, Facebook, Dropbox, Cloudinary, Digital Inspiration, Mollie en Your Business Online, verwerkt en/of bewaard.

Daarnaast hebben de volgende partijen in theorie inzage in je gegevens:

We zijn in het bezit van het privacybeleid en zo nodig een verwerkersovereenkomst met de hierboven genoemde partijen.

Jonger dan 16 jaar

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. About Love Speeddaten kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Mocht je ervan overtuigd zijn dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@aboutlove.nl, dan verwijderen wij deze.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
Daarnaast kun je je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking intrekken of bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door About Love Speeddaten. Ook heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van jou bezitten in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@aboutlove.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek.
Tevens willen we je erop wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen verklaring

About Love Speeddaten neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.

About Love Speeddaten behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. De meest actuele versie kun je altijd raadplegen op www.aboutlove.nl.

Contactgegevens About Love Speeddaten

Voor vragen over je privacy kun je te allen tijde contact met ons opnemen.

Telefoon: 085 401 95 36
E-mail: info@aboutlove.nl
Website: https://aboutlove.nl
KvK: 60358920


About Love

  • Speeddaten met 15 tot 20 singles
  • Ontvang binnen 24 uur de gegevens van je matches
  • Geen match? Dan krijg je een tweede speeddate gratis!
  • Laagste prijsgarantie; speeddaten v/a €17,50

Contact