Zes redenen om je in te schrijven voor een speeddating

maart 29, 2017 7:39 pm

Waarom zou je deelnemen aan een speeddating? Wij van About Love weten het wel! Hieronder hebben we de voordelen van speeddating op een rijtje gezet.

1. Bij speeddating ontmoet je 15-20 singles

In een druk leven is soms weinig ruimte voor de liefde. Werk, hobby’s, sport, huishouden, vrienden… Soms weet je niet waar je de tijd moet vinden voor dating. Tel daarbij op dat het datingproces tijdrovend kan zijn; denk bijvoorbeeld aan het wekenlang op en neer mailen bij internetdating.

Tijdens een speeddating van About Love ontmoet je op één avond ongeveer vijftien tot twintig singles. Singles in jouw leeftijdscategorie die net als jij openstaan voor de liefde. Lekker efficiënt! Bestaat er een makkelijkere manier om in korte tijd zoveel gelijkgestemden te ontmoeten?

2. Laagste prijs

Een avond vol ontmoetingen met andere singles op een sfeervolle locatie. Een spannende, spectaculaire ervaring die je niet snel zult vergeten. En dat voor een ieniemieniebedrag.
Omdat wij zoveel mogelijk singles een geweldige date-ervaring willen bieden zonder dat we de intentie hebben er zelf rijk van te worden, vragen wij de laagste prijs voor onze speeddating. Dus ook als je een keer krap bij kas zit kun je bij ons een bruisende dating avond beleven.

3. Geen gedoe

Een goed bereikbare locatie, een heleboel vrijgezellen en geen gedoe met pijnlijke afwijzingen. Speeddating is gewoon zitten en kletsen en op je datekaart invullen of je verder met de ander in contact wilt komen. Waarna je binnen 24 uur de voornaam en het e-mailadres van je match(es) in je mailbox ontvangt. Dating was nog nooit zo eenvoudig!

4. Life is what happens to you while you’re busy on the internet

Online dating is laagdrempelig, maar heeft weinig te maken met het echte leven. Bij speeddating is er geen scherm waarachter je jezelf kunt verbergen. Zijn er geen emoticons waarmee je je gemoedstoestand kunt overbrengen. Echt contact met de single tegenover je. Eng? Ja, soms wel, maar gaat liefde niet over contact maken met de ander? Jezelf kwetsbaar durven opstellen?

5. Geraniums Boost!

Achter de geraniums zitten kan altijd nog. Het overgrote deel van de singles dat we ontvangen bij een speeddate is zenuwachtig. Praten, lachen en flirten met vreemden ligt misschien niet binnen je comfortzone, maar juist daardoor zal het je een boost geven. Veel deelnemers zijn na een speeddating opgetogen en geven aan dat ze nooit verwacht hadden dat het zo leuk zou zijn (kijk maar).

6. And it’s a…. MATCH!

Onze ervaring is dat de meeste deelnemers één of meerdere matches overhouden na een speeddate. Omdat je bij speeddating in één keer 15-20 singles ontmoet, vergroot je je kansen in liefdesland aanzienlijk. We horen dan ook regelmatig succesverhalen van mensen die dankzij een speeddating hun partner vonden.
Enne… als je op de bank blijft zitten weet je zeker dat je de liefde van je leven niet ontmoet. (Of klinken we nu als je moeder?)


couple-31489_640

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €4,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36