Speeddaten Amsterdam

Date de leukste singles in Amsterdam.

Reviews:

About Love

  • Speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Snel je matchmail ontvangen met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie.
  • Niet tevreden, geld terug.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36


Speeddaten Amsterdam

Leuke singles ontmoeten in Amsterdam

Kom speeddaten in Amsterdam en ontmoet 15-20 singles op een avond. Iedere date duurt 4 minuten en op je datekaart geef je aan met wie je verder in contact wilt komen. Een gezellig avondje uit met andere singles en wie weet wat eruit komt…

Inschrijven voor een speeddate

Schrijf je in voor een middag/avond speeddaten in Amsterdam. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging per e-mail.

Enkele dagen voor de speeddate ontvang je nog een e-mail met daarin alle praktische informatie over het speeddaten.

Singles uit Amsterdam en omgeving

De meeste singles die deelnemen aan onze speeddates in Amsterdam wonen in de hoofdstad zelf, maar er komen ook regelmatig singles speeddaten uit omliggende plaatsen in Noord-Holland, zoals Haarlem, Hoofddorp, Aalsmeer, Alkmaar, Bergen, Beverwijk, Uithoorn, Mijdrecht, Castricum, Bloemendaal, Zandvoort, Diemen, Amstelveen, Heemskerk, IJmuiden, Nieuw-Vennep, Wormerveer, Heiloo, Hoorn, Purmerend, Schagen, Uitgeest, Velsen, Weesp, Heemstede en Zaandam. En ook singles uit Almere hebben we herhaaldelijk mogen verwelkomen bij onze speeddates in Amsterdam.

Speeddaten bij leuke locaties in Amsterdam

We hebben al bij vele gezellige cafés, bars, brasseries en hotels in Amsterdam speeddates georganiseerd.

Momenteel maken we voor onze speeddates in Amsterdam gebruik van het sfeervolle restaurant à Deauville. Deze locatie is bij onze deelnemers niet alleen geliefd vanwege de centrale ligging (op drie minuten loopafstand van station Amsterdam Zuid), maar tevens wegens de stijlvolle ambiance. De locatie lijkt te zijn gemaakt voor speeddaten: de mooi verlichte ruimte staat vol kleine tafeltjes en fijne lounge stoelen, en is zo ruim opgezet dat je alle privacy hebt tijdens de speeddate.

Ook organiseren we met veel plezier speeddates bij BAR HOUT, gelegen in de nieuwste en meest duurzame wijk van Amsterdam; de Houthaven. Onze speeddates vinden plaats op de gezellige bovenverdieping. Het hout dat overal bij BAR HOUT gebruikt is, geeft deze speeddate-locatie een fijne, warme sfeer.

Hoe werkt het speeddaten?

Tijdens de speeddate heb je 15 à 20 dates. Iedere 4 minuten klinkt de bel en schuift de helft van de singles een tafeltje door, de andere helft blijft zitten. Zo heb je elke ronde een nieuwe single tegenover je. Na iedere date vul je op je datekaart in of je verder met de ander in contact wilt komen: ja of nee.

Vind jouw match in Amsterdam

Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je van ons de matchmail met daarin de contactgegevens van je match(es). Heb je onverhoopt geen match, dan is je volgende keer speeddaten gratis!

Kom speeddaten in Amsterdam

Heb jij zin om op een leuke, ongedwongen manier een groot aantal singles te ontmoeten in Amsterdam? Schrijf je dan in voor een middag/avond speeddaten in Amsterdam!


Speeddaten Amsterdam