Speeddaten Amsterdam

Date de leukste singles in Amsterdam.

Reviews:

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36


Speeddaten Amsterdam

Ontmoet 15-20 singles in Amsterdam

Tijdens het speeddaten in Amsterdam heb je 15 à 20 dates. Iedere 4 minuten klinkt de bel en schuift de helft van de singles een tafeltje door, de andere helft blijft zitten. Zo heb je elke ronde een nieuwe single tegenover je. Na iedere date vul je op je datekaart in of je verder met de ander in contact wilt komen: ja of nee.

Vind jouw match in Amsterdam

Binnen 24 uur na het speeddaten ontvang je van ons de matchmail met daarin de contactgegevens van je match(es). Vervolgens kunnen jullie samen verder daten. Heb je onverhoopt geen match, dan is je volgende keer speeddaten gratis!

Veel animo voor speeddaten in Amsterdam

Waarom is er zoveel animo voor speeddaten in Amsterdam?

De populariteit van speeddaten blijft maar toenemen, ook in Amsterdam. Veel singles zijn ontzettend positief over speeddaten. Na iedere speeddate ontvangen we standaard enthousiaste mails.

Wat maakt speeddaten in Amsterdam zo populair?

1. Veel singles in Amsterdam

In Amsterdam is 29,77% van de mensen single. Dat is een stuk meer dan in de meeste gemeenten van Nederland. De ideale stad dus om regelmatig speeddates te organiseren. In Amsterdam staan dan ook maandelijks twee speeddates op de agenda. Deze speeddates zijn voor singles van 25-38 jaar en 28-40 jaar.

2. Alle keuze

We horen vaak van singles dat het ontmoeten van zoveel vrijgezellen in korte tijd hen aanspreekt. Het is lekker efficiënt, wat prettig is in het drukke leven dat veel singles hebben. Date je normaal gesproken misschien 15-20 singles in een jaar; bij speeddaten in Amsterdam kom je in contact met hetzelfde aantal op één avond. Dat maakt dat je veel keuze hebt, en veel kans dus op een leuke match.

3. Leuk uitje in Amsterdam

Daarnaast valt speeddaten bij zoveel singles in de smaak, omdat velen het zien als een leuk uitje. In de fijne sfeer van een hotel, restaurant, bar of café heb je een avond vol gezelligheid. Er is muziek, je kunt een lekker drankje nemen. Tijdens het speeddaten in Amsterdam zit de sfeer er altijd behoorlijk goed in; er wordt volop gekletst en gelachen. Het concept speeddaten haalt veel spontane singles binnen, dus als je je inschrijft voor een speeddate, ga je gegarandeerd een sprankelende avond tegemoet.

4. Makkelijke manier van daten

Bovendien geven veel singles aan dat ze speeddaten een makkelijke wijze van daten vinden. Je hoeft niet op mensen af te stappen; dankzij het doorschuifsysteem kom je vanzelf met alle singles in contact.

5. Direct echt contact

En dan zie je meteen wie er tegenover je zit. Ook dat is een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld internetdaten. Contact via de app of mail kan heel anders zijn dan wanneer je elkaar in real life ontmoet. Bij speeddaten maak je direct een echte verbinding; je ziet de ander, hoort de stem, voelt de energie en de feromonen kunnen naar hartenlust hun werk doen. En dát is uiteraard waar het in de liefde uiteindelijk om gaat; om de echte connectie tussen jou en de ander.

6. De liefde vinden

Dat maakt speeddaten dan ook bijzonder effectief als het gaat om het vinden van een partner. We ontvangen regelmatig mailtjes van deelnemers die via speeddaten in Amsterdam hun geliefde hebben gevonden. Hoe mooi is dat? Er zijn zelfs al About Love baby’s geboren.

Wat maakt speeddaten zo doeltreffend?

Je eerste indruk is juist

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat, wanneer je een nieuwe persoon ontmoet, je in de eerste paar tellen een juist oordeel over de ander kunt vormen. Ongelofelijk hè? Malcolm Gladwell, onderzoeker en schrijver, heeft zich gespecialiseerd in intuïtie en onderbewustzijn. En de uitkomst van zijn onderzoeken geeft weer dat de allereerste indruk die je van iemand hebt, klopt. Onderzoek van docent psychologie aan Stanford University, Nalini Ambady, ondersteunt deze stelling.

Het gaat echt om de eerste paar seconden; dus nog voordat er in je brein verwachtingen, vooroordelen, culturele normen en waarden, en stereotypen aan te pas komen. Hoe dat kan? Dat is je intuïtie, je onderbewustzijn. In het licht van deze onderzoeken zijn 4 minuten per date bij het speeddaten dus eigenlijk nog best lang.

Speeddaten in Amsterdam

Speeddaten bij leuke locaties in Amsterdam

We hebben al bij vele gezellige cafés, bars, restaurants en hotels in Amsterdam speeddates georganiseerd.

Momenteel maken we voor onze speeddates in Amsterdam gebruik van Anne&Max Amsterdam Oostenburg; een huiselijke locatie met diverse leuke hoekjes. We huren de gehele locatie af, zodat je alle privacy hebt tijdens het daten.

Daarnaast kun je in Amsterdam komen speeddaten bij de sfeervolle restaurants EAST in Hotel Casa Amsterdam en CanCanteen Houthaven.

Singles uit Amsterdam en omgeving

De meeste singles die deelnemen aan het speeddaten in Amsterdam wonen in de hoofdstad zelf, maar er komen ook regelmatig singles speeddaten uit omliggende plaatsen in Noord-Holland, zoals Haarlem, Hoofddorp, Aalsmeer, Alkmaar, Bergen, Beverwijk, Uithoorn, Mijdrecht, Castricum, Bloemendaal, Zandvoort, Diemen, Amstelveen, Heemskerk, IJmuiden, Nieuw-Vennep, Wormerveer, Heiloo, Hoorn, Purmerend, Schagen, Uitgeest, Velsen, Weesp, Heemstede en Zaandam. En ook singles uit Almere hebben we herhaaldelijk mogen verwelkomen bij onze speeddates in Amsterdam.

Kom speeddaten in Amsterdam

Speeddaten in Amsterdam: een onvergetelijke ervaring

Kortom: heb jij zin om op een leuke, ongedwongen manier een groot aantal singles te ontmoeten? Schrijf je dan in voor een avond speeddaten in Amsterdam!

Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Enkele dagen voor de speeddate ontvang je nog een e-mail met daarin alle praktische informatie over het speeddaten. Heb je nog vragen, neem gerust contact met ons op.

Hopelijk tot snel!


Blogs

Meer blogs…


Meer over Amsterdam

Hoofdstad van Nederland met vele nationaliteiten

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. Het ligt in Noord-Holland en telt 871.873 inwoners. Het aantal van 180 verschillende nationaliteiten in de gemeente behoort tot het hoogste ter wereld.

De naam van de stad komt door de ligging bij een dam in de Amstel die in de 13e eeuw werd aangelegd. Kort na 1300 kreeg Amsterdam stadsrechten. In 1345 werd het een belangrijke plaats door pelgrimsoord het Mirakel van Amsterdam. Vervolgens groeide het in de Gouden Eeuw uit tot een van de belangrijkste haven- en handelssteden ter wereld. Aan het einde van de 16e eeuw breidde Amsterdam zich verder uit en sindsdien is het een wereldstad. In 2019 telde de stad bijna 22 miljoen unieke toeristische bezoekers per jaar. Ook onder Nederlandse jongeren is Amsterdam erg populair, vooral dankzij de vele winkels, horeca, culturele instellingen en evenementen.

Bezienswaardigheden Amsterdam

Dagje Amsterdam

Speeddaten staat garant voor een avond plezier. Kom je speeddaten in Amsterdam, dan kun je het feest natuurlijk compleet maken door het te combineren met andere leuke activiteiten in de stad.

Wat te doen in Amsterdam?

In Amsterdam kun je geweldig winkelen, vooral in het centrum met de bekende Kalverstraat, Leidsestraat, Nieuwendijk, Utrechtsestraat, Magna Plaza en de Negen Straatjes. Verspreid door de stad zijn er verschillende winkelcentra en in Oud-Zuid vind je de P.C. Hooftstraat. Er zijn 33 weekmarkten in Amsterdam en leuke dagmarkten, zoals de Albert Cuypmarkt, de Waterloopleinmarkt, de Dappermarkt, de Noordermarkt en de Bloemenmarkt aan de singel.

Populaire bezienswaardigheden in Amsterdam zijn het Van Gogh Museum (jarenlang het drukstbezochte museum van Amsterdam), het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, de Hermitage, het Amsterdam Museum, het Joods Historisch Museum, het Scheepvaartmuseum, NEMO, het Anne Frank Huis, het Concertgebouw, Muziekgebouw aan ‘t IJ en het EYE Filmmuseum.

Ook de Johan Cruijff ArenA is een bekende bezienswaardigheid in Amsterdam, en daarnaast trekt dierentuin Artis heel veel bezoekers. Tenslotte zijn de rondvaarten in Amsterdam erg geliefd; deze vallen onder de meest bezochte attracties van Nederland.

Een onvergetelijk dagje uit in Amsterdam

Geniet van de bezienswaardigheden en activiteiten

Kortom, Amsterdam is een bijzondere, oude stad vol bezienswaardigheden en mogelijkheden voor leuke activiteiten. Dus kom speeddaten in Amsterdam, plak er nog wat leuke avonturen aan vast en beleef een onvergetelijk dagje uit. Zien we je snel?