Speeddaten Amsterdam

Date de leukste singles in Amsterdam.

Reviews:

About Love

  • Speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Snel je matchmail ontvangen met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede (online) speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie.
  • Niet tevreden, geld terug.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36


Speeddaten Amsterdam

Leuke singles ontmoeten in Amsterdam

Kom speeddaten in Amsterdam en ontmoet 15-20 singles op een avond! Iedere date duurt 4 minuten en op je datekaart geef je aan met wie je verder in contact wilt komen. Binnen 24 uur ontvang je de matchmail met de contactgegevens van je match(es).

Speeddaten: veel singles daten in korte tijd

Speeddaten is al heel wat jaren een bekend fenomeen in Nederland. Niet voor niets. Het is dé manier om in korte tijd veel singles te leren kennen. Geen eindeloze zoektocht meer tussen datingprofielen op internet. Geen geswipe. Maar een rustige kennismaking van enkele minuten, waarbij je elkaar in de ogen kunt kijken en de mogelijkheid hebt om af te tasten of je verder met de ander in contact wilt komen. Zo simpel is het. Klikt het niet met de persoon tegenover je? Next!

Speeddaten bij About Love

Inschrijven voor een speeddate

Schrijf je in voor een avond speeddaten in Amsterdam. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging per e-mail.
Enkele dagen voor de speeddate ontvang je nog een e-mail met daarin alle praktische informatie over het speeddaten.

Speeddaten bij restaurant à Deauville

Voor onze speeddates in Amsterdam maken we gebruik van het sfeervolle restaurant à Deauville. Deze locatie is bij onze deelnemers niet alleen geliefd vanwege de centrale ligging (op drie minuten loopafstand van station Amsterdam Zuid), maar tevens wegens de stijlvolle en ruime indeling. Een heerlijke, serene plek die we speciaal voor de speeddate afhuren, zodat je je dates in alle rust kunt ontmoeten.

De speeddate

Tijdens de speeddate heb je 15-20 dates. Iedere 4 minuten klinkt de bel en schuift de helft van de singles een tafeltje door, de andere helft blijft zitten. Zo heb je elke ronde een nieuwe single tegenover je. Na iedere date vul je op je datekaart in of je verder met de ander in contact wilt komen: ja of nee.

Matchmail

Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de singles die je een ‘ja’ hebt gegeven, als zij dat andersom ook hebben gedaan. Alleen bij een wederzijdse ‘ja’ ontvangen jullie elkaars gegevens. Vervolgens kunnen jij en je date(s) zelf bepalen hoe het contact verder verloopt.

Gelukkig kunnen we de meeste deelnemers verblijden met één of meerdere matches. Mocht je -om welke reden dan ook- toch geen match hebben, dan ontvang je een speeddate naar keuze gratis.

Schrijf je in voor een speeddate in Amsterdam

Heb jij zin om op een leuke, ongedwongen manier een groot aantal singles te ontmoeten in Amsterdam? Schrijf je dan in voor een avond speeddaten in Amsterdam!