Speeddaten Amsterdam

Date 15 tot 20 leuke singles in Amsterdam tijdens een speeddate bij About Love.

Reviews:

About Love

  • Speeddaten met 15 tot 20 singles
  • Geen match? Dan krijg je een tweede speeddate gratis!
  • Speeddaters geven ons gemiddeld een 8,0 op Trustpilot
  • Laagste prijsgarantie; speeddaten v/a €17,50

Contact


Speeddaten Amsterdam

Leuke singles ontmoeten in Amsterdam

Heb jij zin om leuke singles te daten in Amsterdam? Dan laten we je graag weten dat je op de juiste plek bent beland. About Love biedt namelijk diverse speeddates aan in Amsterdam.

Tijdens een speeddate date je met vijftien tot twintig singles in ongeveer twee uur tijd. Voor dezelfde prijs als een rondje in de kroeg of een avondje film zorgen wij iedere vier minuten voor een nieuwe gesprekspartner. Iemand die net als jij single is en openstaat voor een date.

Speeddaten: veel singles daten in korte tijd

Speeddaten is al heel wat jaren een bekend fenomeen in Nederland. Niet voor niets. Het is dé manier om in korte tijd veel singles te leren kennen. Dus geen eindeloze zoektocht meer tussen datingprofielen op internet. Maar een rustige kennismaking van enkele minuten, waarbij je elkaar in de ogen kunt kijken en de mogelijkheid hebt om af te tasten of je verder met de ander in contact wilt komen. Zo simpel is het. Geen ongemakkelijke afwijzingen, geen gedoe. Gewoon een avond ongedwongen daten met een groot aantal singles. Klikt het niet met de persoon tegenover je? Next!

Speeddaten bij About Love

Inschrijven voor een speeddate

Schrijf je in voor een avond speeddaten in Amsterdam. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging per e-mail.
Enkele dagen voor de speeddate ontvang je nog een e-mail met daarin alle praktische informatie over het speeddaten.

Reserveer je minimaal twee weken vóór een speeddate dan bespaar je €5,00 op je deelnamekosten. Dat betekent dat je niet het normale tarief van €22,50 betaalt, maar voor slechts €17,50 kunt speeddaten.

Speeddaten bij restaurant à Deauville

Voor onze speeddates in Amsterdam maken wij gebruik van het sfeervolle restaurant à Deauville. Deze locatie is bij onze deelnemers niet alleen geliefd vanwege de centrale ligging (op drie minuten loopafstand van station Amsterdam Zuid), maar tevens wegens de gastvrije sfeer. Voor de speeddates reserveren we een apart gedeelte van het restaurant, zodat je in alle rust kunt daten.

Een half uur voordat de speeddate begint ben je van harte welkom bij de locatie. Bij binnenkomst ontvang je de datekaart. Hierop kun je tijdens het speeddaten aangeven met wie je verder in contact wilt komen.

Vijftien tot twintig dates

Tijdens de speeddate heb je vijftien tot twintig dates. Iedere 4 minuten klinkt de bel en schuift de helft van de singles een tafeltje door, de andere helft blijft zitten. Zo heb je elke ronde een nieuwe single tegenover je. Na iedere date vul je op je datekaart in of je verder met de ander in contact wilt komen: ja of nee.

Matchmail

Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de singles die je een ‘ja’ hebt gegeven, als zij dat andersom ook hebben gedaan. Alleen bij een wederzijdse ‘ja’ ontvangen jullie elkaars gegevens. Vervolgens kunnen jij en je date(s) zelf bepalen hoe het contact verder verloopt.

Geen match = volgende keer speeddaten gratis

We zijn erg blij dat het grootste deel van onze deelnemers meerdere matches overhoudt na een middag of avond speeddaten. Mocht het gebeuren dat je toch geen match hebt, dan is je volgende speeddate (naar keuze) gratis!

Date je mee?

Heb jij zin om op een leuke, ongedwongen manier een groot aantal singles te ontmoeten? Schrijf je dan gauw in voor een avond speeddaten in Amsterdam!