Dating voor hoger opgeleiden

maart 15, 2019 1:56 pm

Speeddaten voor hoger opgeleiden in Rotterdam en Den Haag

Nederlanders zijn steeds hoger opgeleid. Van de jongvolwassenen heeft bijna de helft een hoger onderwijsdiploma. Daarnaast publiceerde het CBS dat er steeds meer hoger opgeleide koppels zijn in Nederland, vooral in de grote steden. Wij krijgen dan ook regelmatig de vraag of About Love ook dating events organiseert speciaal voor hoger opgeleiden. Graag spelen wij op deze vraag in met onze speeddates voor hoger opgeleiden in Rotterdam en Den Haag.

Wat verstaan wij onder hoger opgeleid?

Met hoger opgeleid bedoelen wij wo of hbo opleidings-/werk-/denkniveau. Pas jij in deze categorie, dan kun je je inschrijven voor een dating event voor hoger opgeleiden.

Vergroot je kans op een geslaagde match

Uiteraard zegt opleidings-/werk-/denkniveau niet alles wanneer het gaat om dating. Levenservaring, humor, een schitterend uiterlijk, zelfreflectie, goede communicatieve vaardigheden, mooie passies of andere leukigheden; veel factoren kunnen ervoor zorgen dat mensen zich tot elkaar aangetrokken voelen.

En hoewel het prikkelend kan zijn wanneer iemand verschilt van onszelf; over het algemeen vallen we sneller op een persoon die met ons overeenkomt qua achtergrond, interesses, voorkeuren, gewoontes, politieke overtuiging, godsdienst, leeftijd, aantrekkelijkheid, intelligentie en opleiding. Hoe meer je hetzelfde denkt over dingen, des te leuker je elkaar vindt. En daarbij: mensen met dezelfde kenmerken trekken elkaar niet alleen aan, ze zijn vaak ook meer tevreden over hun relatie. Als je als single andere singles kunt selecteren op een van deze aspecten om de kans op een geslaagde match te vergroten: waarom niet?

Leuke dating-locaties in Den Haag en Rotterdam

Onze dating events voor hoger opgeleiden organiseren we zowel in Den Haag als in Rotterdam. In Den Haag bij Novotel City Centre Den Haag en The Student Hotel, en in Rotterdam bij Inntel Hotels en Borrelbar Florijn.

Voor de dating middag/avond huren we altijd een apart gedeelte of de gehele locatie af, zodat je in alle rust kunt daten.

15-20 singles op 1 avond daten

Tijdens een dating event voor hoger opgeleiden ontmoet je ongeveer 15-20 singles. Ieder gesprek duurt 4 minuten, waarna er op de bel gedrukt wordt en de helft van de singles een tafeltje opschuift. Op deze manier zul je alle singles ontmoeten.

Na iedere date geef je op je datekaart aan of je verder met de andere single in contact wilt komen: ja of nee? Bij een wederzijdse ‘ja’ heb je een match en ontvang je elkaars contactgegevens. Heb je onverhoopt geen match, dan krijg je de volgende speeddate van ons cadeau!

Dating voor hoger opgeleiden: kom je ook?

Wil jij ook:

Neem een kijkje in onze dating agenda en schrijf je in voor een dating event voor hoger opgeleiden! We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen. Tot snel!


Dating hogeropgeleiden bij About Love

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36