Speeddaten in Rotterdam

Date 15 tot 20 leuke singles in Rotterdam tijdens een speeddate bij About Love.

Reviews:
8,1,"locations":[],"isClosed":false,"selectedLocationId":null

About Love

  • Speeddaten met 15-20 singles
  • Elke 4 minuten een nieuwe date
  • Ontvang binnen 24 uur de gegevens van je matches
  • Laagste prijsgarantie; speeddaten vanaf €16,00

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36


Speeddaten Rotterdam

Genoeg vissen in de zee, zegt men. Maar je moet maar net de juiste tegenkomen. Vaak genoeg vis je achter het net.

Vergroot je kans op een match en sla je hengel uit in de mooie havenstad Rotterdam! Tijdens een speeddate in Rotterdam kun je naar hartenlust komen vissen in de vijver van speeddaters.

Veel singles daten op één avond

Kom je een avond speeddaten in Rotterdam, dan ontmoet je ongeveer vijftien tot twintig singles. Singles die net als jij openstaan voor een leuke date.

Geen eindeloze zoektocht meer naar datingprofielen op internet. Geen geswipe. Geen geschreeuw boven de pompende muziek tijdens een singlesfeest. Maar een rustige kennismaking van enkele minuten, waarbij je elkaar in de ogen kunt kijken en de mogelijkheid hebt om af te tasten of je verder met de ander in contact wilt komen. Zo simpel is het.

Schrijf je in voor een speeddate in Rotterdam

Zin in? Geef je dan nu op voor een avond speeddaten in Rotterdam. Na reservering ontvang je een bevestiging per e-mail. Enkele dagen voor de speeddate versturen we nog een e-mail met daarin alle praktische informatie over het speeddaten.

Reserveer je minimaal een maand vóór een speeddate dan bespaar je €2,50 op je deelnamekosten. Dat betekent dat je niet het normale tarief van €18,50 betaalt, maar voor slechts €16,00 kunt speeddaten.

Vijftien tot twintig dates

Onze speeddates in Rotterdam vinden plaats bij de bruisende Bar en Brasserie Water (in Inntel Hotels).

Tijdens het speeddaten heb je vijftien tot twintig dates. Iedere 4 minuten klinkt de bel en schuift de helft van de singles een tafeltje door, de andere helft blijft zitten. Zo heb je elke ronde een nieuwe single tegenover je. Na iedere date vul je op je datekaart in of je verder met de ander in contact wilt komen: ja of nee.

Matchmail

Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de singles die je een ‘ja’ hebt gegeven, als zij dat andersom ook hebben gedaan. Alleen bij een wederzijdse ‘ja’ ontvangen jullie elkaars gegevens. Vervolgens kunnen jij en je date(s) zelf bepalen hoe het contact verder verloopt.

Kom speeddaten in Rotterdam!

Wil jij een groot aantal singles daten op een sfeervolle locatie? Schrijf je dan in voor een speeddate in Rotterdam en beleef een spetterende avond!