Speeddaten Rotterdam

Date de leukste singles in Rotterdam.

Reviews:

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36


Speeddaten Rotterdam

Kom gezellig speeddaten in Rotterdam

Maak kennis met 15-20 singles in Rotterdam

Kom speeddaten in Rotterdam en ontmoet 15-20 leuke singles! Beleef een spectaculaire avond op een sfeervolle locatie. Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je de matchmail met daarin de contactgegevens van je match(es). Daten was nog nooit zo eenvoudig!

Veel singles daten op één avond

Bij onze speeddates in Rotterdam duurt iedere date 4 minuten. Wanneer de bel klinkt, schuift de helft van de singles een tafeltje door. Op deze manier krijg je alle singles te spreken. Na ieder gesprek geef je op je datekaart aan of je de date een vervolg zou willen geven.

Matchmail

Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de singles die je een ‘ja’ hebt gegeven, als zij dat andersom ook hebben gedaan. Alleen bij een wederzijdse ‘ja’ ontvangen jullie elkaars gegevens. Vervolgens kunnen jij en je date(s) zelf bepalen hoe het contact verder verloopt.

Heb je (om welke reden dan ook) geen match, dan ontvang je een tweede speeddate naar keuze gratis!

Speeddaten in Rotterdam bij een sfeervolle locatie

Onze speeddates in Rotterdam vinden plaats bij Bar en Brasserie Water in Inntel Hotels en UPtown Food & Drinks; twee stijlvolle locaties met fantastisch uitzicht over het water. Daarnaast organiseren we speeddate-avonden bij de gezellige Borrelbar Florijn op de Coolsingel. Toplocatie! En tenslotte huren we voor het speeddaten graag een van de sfeervolle ruimtes af van Nieuw Rotterdams Café in de populaire Witte de Withstraat. Doordeweeks een café/restaurant, in het weekend een club met heerlijke muziek.

Speeddaten Rotterdam: schrijf je in!

Geef je nu op voor een speeddate in Rotterdam

Lijkt het je leuk om 15-20 singles te daten bij een gezellige locatie? Geef je dan nu op voor een avond speeddaten in Rotterdam. Na reservering ontvang je een bevestiging per e-mail met daarin alle praktische informatie op een rijtje. We wensen je alvast heel veel dateplezier!


Blogs

Meer blogs…


Meer over Rotterdam

De op een na grootste stad

Rotterdam is met 588.490 inwoners de op een na grootste stad van Nederland. De naam van de stad komt van een dam in de rivier de Rotte. De haven van Rotterdam was lange tijd de grootste ter wereld en nog altijd de grootste van Europa.

Vernieuwende architectuur

In de oorlog werd de historische binnenstad grotendeels verwoest en sindsdien heeft Rotterdam vernieuwende architectuur, denk aan de Kubuswoningen, de Erasmusbrug, het centraal station en een groot aantal wolkenkrabbers. Daarnaast staat Rotterdam bekend om de Erasmus Universiteit, de Kunsthal en de kunstcollecties van Museum Boijmans Van Beuningen, en om de voetbalclubs Sparta, Excelsior en Feyenoord.

Activiteiten Rotterdam

Maak er een dagje uit van

Kom je speeddaten in Rotterdam, dan is het natuurlijk altijd een gezellig idee om er een leuke activiteit aan vast te plakken.

Wat zijn leuke activiteiten in Rotterdam?

Wij denken direct aan het bestijgen van de Euromast. De Euromast is de hoogste uitkijktoren van Nederland. Het is tevens de enige attractie in Europa waar je vanaf kunt abseilen. Zeker aan te raden om te doen voor een speeddate. We kunnen je garanderen dat het speeddaten dan in alle opzichten zal meevallen. 😉

Ook een echte bezienswaardigheid in Rotterdam is De Markthal; een woon- en winkelgebouw met inpandige markt en 1600m² horeca.

Een andere interessante activiteit om te doen, is een bezoek aan het Stoomschip Rotterdam; de grootste boot ooit in Nederland gebouwd. Het schip heeft sinds 1959 vele wereldzeeën bevaren en ligt nu permanent in de Maashaven.

Tevens de moeite waard is Historisch Delfshaven, een schilderachtige jachthaven met een indrukwekkende geschiedenis, die het bombardement in 1940 doorstaan heeft.

Verder is de Witte de Withstraat met het Museumpark een mooie bezienswaardigheid. Het is het kloppende hart van de Rotterdamse kunstscene en daarnaast kent men deze plek dankzij het sprankelende nachtleven.

Tenslotte is een spetterende activiteit in Rotterdam een rondvaart met Spido. Vanaf de Erasmusbrug vaar je langs bijzondere attracties.

Meer dan genoeg mogelijkheden in Rotterdam

Hopelijk mogen we je gauw verwelkomen

Kortom, zoek je een leuke activiteit in Rotterdam om je dagje uit mee compleet te maken, dan zijn er meer dan genoeg mogelijkheden. We vinden het geweldig dat we in deze fascinerende stad al zoveel jaren speeddates organiseren. Hopelijk mogen we je gauw verwelkomen in Rotterdam en dan maken we er een onvergetelijke avond van. Ja toch!