Speeddaten in Rotterdam

Date de leukste singles in Rotterdam.

Reviews:

About Love

  • Speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Binnen 24 uur je matchmail ontvangen met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie.
  • Niet tevreden, geld terug.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36


Speeddaten Rotterdam

Kom speeddaten in Rotterdam en ontmoet 15-20 leuke singles! Beleef een spectaculaire avond op een sfeervolle locatie. Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je de matchmail met daarin de contactgegevens van je match(es). Daten was nog nooit zo eenvoudig!

Veel singles daten op één avond

Bij onze speeddates in Rotterdam duurt iedere date 4 minuten. Wanneer de bel klinkt, schuift de helft van de singles een tafeltje door. Op deze manier krijg je alle singles te spreken. Na ieder gesprek geef je op je datekaart aan of je de date een vervolg zou willen geven.

Matchmail

Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de singles die je een ‘ja’ hebt gegeven, als zij dat andersom ook hebben gedaan. Alleen bij een wederzijdse ‘ja’ ontvangen jullie elkaars gegevens. Vervolgens kunnen jij en je date(s) zelf bepalen hoe het contact verder verloopt.

Heb je (om welke reden dan ook) geen match, dan ontvang je een tweede speeddate naar keuze gratis!

Speeddaten op een sfeervolle locatie

Onze speeddates in Rotterdam vinden plaats bij Bar en Brasserie Water in Inntel Hotels, een stijlvolle locatie met fantastisch uitzicht over het water, en de gezellige Borrelbar Florijn op de toplocatie Coolsingel Rotterdam.

Schrijf je in voor een speeddate in Rotterdam

Zin in? Geef je dan nu op voor een avond speeddaten in Rotterdam. Na reservering ontvang je een bevestiging per e-mail. Enkele dagen voor de speeddate versturen we nog een e-mail met daarin alle praktische informatie over het speeddaten.

Kom speeddaten bij About Love

Wil jij een groot aantal singles daten op een sfeervolle locatie in Rotterdam? Schrijf je dan in voor een speeddate in Rotterdam en beleef een zinderende avond!