De liefde vinden via speeddaten: ervaringen van deelnemers

juni 30, 2022 2:20 pm

Speeddaten is natuurlijk een leuke ervaring, maar je grote liefde ontmoeten bij een speeddate, gebeurt dat echt?

Jazeker!

Hieronder een greep uit de succesverhalen van speeddaters:


Beste About Love,

Graag wil ik verwijderd worden van jullie mailinglist.
Reden: ik heb via een speeddate van About love in mei 2018 een vrouw ontmoet met wie ik net een huis gekocht heb. 😀


Hey mensen van About Love!
Ik wil jullie even mijn succesverhaal delen!

Vier maanden geleden deed ik met twee vriendinnen mee aan de speeddate. Ik was helemaal open minded en stond overal voor open, en had geen al te grote verwachtingen.
Maaaaaaaaaarrr daar was hij. Na de speeddate bleken we een match te zijn. We hebben nummers uitgewisseld en zijn op een eerste date gegaan. Na die eerste date kwamen er meer dates en sindsdien zijn we officieel een stel! ♡

Ik wil jullie bedanken voor deze avond!


Dag About Love,

Hierbij wil ik jullie bedanken omdat ik via jullie de liefde van mijn leven heb gevonden. Klinkt heel zoetsappig, maar ik denk dat het wel leuk is om eens een terugkoppeling te ontvangen van jullie harde werk!


Een aantal maanden geleden heb ik meegedaan aan een speeddate. Mijn eerste, super spannend! Daar is 1 match uitgekomen. En die match is inmiddels al een aantal maanden de leukste en liefste. Zonder jullie was ik hem niet tegengekomen.

Dank voor het organiseren van deze speeddate!


Tien jaar geleden heb ik meegedaan aan het speeddaten en nu ben ik vijf jaar getrouwd met een vrouw. Het was een match, een duurzame match. Dankjewel!


Ik heb het erg leuk met een dame die laatst een match was.


Beste About Love,

Ruim anderhalf jaar geleden ben ik bij jullie komen speeddaten in Utrecht. Die avond heb ik hem ontmoet. Inmiddels zijn wij al ruim een jaar samen en zelfs kort geleden gaan samenwonen. Ondanks dat speeddaten lang niet voor iedereen een match oplevert, blijkt dat het zeker mogelijk is om door het speeddaten iemand te vinden met wie je een fijne en langdurige relatie kan opbouwen. 🙂 Bedankt daarvoor!

Ga zo door!


Eind oktober mijn huidige vriend leren kennen tijdens jullie speeddate!


Op 24 januari hebben wij elkaar ontmoet tijdens de lesbische speeddate in Utrecht. Inmiddels hebben we sinds ruim 2 maandjes een relatie en we zijn hartstikke gelukkig met elkaar. We zijn ontzettend blij dat we elkaar via jullie hebben ontmoet, hartelijk bedankt daarvoor.


Bedankt! Dankzij jullie ben ik nu samen met mijn vriend aan het terugrijden uit Frankrijk; de eerste ontmoeting met mijn ouders! De speed date avond is al een goede herinnering: gezellig, op een comfortabele plek en goed geregeld. We hebben elkaar sinds die datum bijna elke week ontmoet. Vandaag maakt het 9 maanden!!!!

Hartelijk dank van ons allebei!


Beste About Love,

Graag wil ik verwijderd worden van jullie mailinglist.

Ik ben inmiddels onder de pannen (dankzij jullie!).


Ik was aanwezig bij de speeddate net voor de coronacrisis in Utrecht, en daar was een hele leuke match en inmiddels zijn we alweer een tijdje echt vriend-vriendin. 😉
Nog bedankt voor de leuke avond.


Begin dit jaar ben ik gaan speeddaten bij About Love en heb een hele leuke avond gehad. Het was bij het eerste oogcontact met mijn 4e date al duidelijk… Dankzij About Love woon ik nu samen met mijn lieve vriend en hebben we zelfs een kat samen gekocht!


Ben heel benieuwd naar deze vorm van daten (en een vriendin van mij is via jullie een heel leuke man tegengekomen 😉 dus dat helpt ook mee in de nieuwsgierigheid).


Mijn relatie heb ik dankzij jullie in 2018 in Rotterdam ontmoet en wij zijn nog steeds gelukkig samen.


Ik wilde jullie laten weten dat ik bij een speed date evenement in Utrecht de liefde van mijn leven heb leren kennen. We zijn nu al bijna 1,5 jaar samen en hebben een ontzettende leuke tijd.


I found in October 2015 my love and wife at a speeddate from yours and we are married now with kids.


Ik heb in januari deelgenomen aan jullie event en heb er momenteel een hele leuke relatie aan overgehouden. Ik wil jullie bedanken voor de speeddate, het is bijzonder leuk uitgepakt.


Ik heb mijn match via jullie gevonden vier jaar geleden en wij zijn nog steeds gelukkig!


Paar jaar geleden heb ik gespeeddatet in Rotterdam via jullie. Hier had ik een match, wat later bleek de beste vriendin van mijn huidige partner. In het contact met mijn match waren wij eigenlijk al snel duidelijk tegen elkaar dat het op de speeddate heel gezellig was, maar er liefde waarschijnlijk niet in zou zitten. Wel had zij een voorstel. Haar beste vriendin zou volgens haar helemaal mijn type zijn. Ze heeft uiteindelijk voor ons een blind date opgezet.  Wij zijn op deze date gegaan en ondertussen zijn we al een tijd samen. We wonen samen, hebben een geregistreerd partnerschap, een hond en twee zoontjes van één en twee jaar oud!


Ik heb mijn vriendin in 2019 ontmoet via de speeddate en wij verwachten over 6 maanden ons eerste kindje!


Via jullie heb ik een fantastische vriendin ontmoet en we zijn al inmiddels meer dan 3 jaar samen.


Ik wil me bij deze afmelden voor de speeddate. Dankzij de speeddates ben ik nu met iemand aan het daten, en ik wil graag verder onderzoeken wat er is of wat er kan ontstaan. Vandaar mijn afmelding 🙂


Hallo team van About Love,

Bedankt!! Op een speeddate via jullie in 2017, heb ik mijn vriend ontmoet en 3 weken terug zijn we getrouwd.

Dank dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt en hopelijk kunnen jullie nog veel meer mensen helpen hun geluk te vinden.


Wil jij ook de liefde van je leven ontmoeten?

Schrijf je in voor een speeddate en wie weet staat jouw succesverhaal hier binnenkort tussen!


De liefde vinden via speeddaten bij About Love: ervaringen van speeddaters

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36