Hoe werkt speeddaten?

Speeddaten via About Love werkt als volgt:

1. Schrijf je in

Kijk in onze agenda aan welke speeddate je wilt deelnemen en schrijf je in. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Enkele dagen voor de speeddate versturen we nog een e-mail met daarin alle praktische informatie over het speeddaten.

2. Kom naar de speeddate locatie

Vanaf een half uur voordat de speeddate begint, ben je van harte welkom bij de locatie. Bij binnenkomst zullen we je uitleggen hoe het speeddaten in zijn werk gaat.

3. Speeddaten

Tijdens het speeddaten date je ongeveer 15-20 singles. Om de 4 minuten klinkt de bel en dan schuift de helft van de singles door naar de volgende tafel. Zo heb je steeds een andere gesprekspartner tegenover je, totdat je alle singles hebt gesproken.

Na elk gesprek geef je op een datekaart aan of je verder met de ander in contact wilt komen.

4. Na de speeddate

Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de singles bij wie je ‘ja’ hebt ingevuld, als zij jou ook een ‘ja’ hebben gegeven. Alleen bij een wederzijdse ‘ja’ ontvangen jullie elkaars gegevens. Vervolgens kunnen jij en je date(s) zelf bepalen hoe het contact verder verloopt.

Heb je, om welke reden dan ook, geen match? Dan krijg je de volgende speeddate gratis!

Doe mee!

Zin om op een leuke manier in contact te komen met ongeveer 15-20 singles? Kom dan speeddaten in Amsterdam, Den HaagRotterdam of Utrecht!

Reserveer je minimaal een maand vóór een speeddate dan ontvang je early bird korting en bespaar je €5,00 op je deelnamekosten. Dat betekent dat je niet het normale tarief van €22,50 betaalt, maar voor slechts €17,50 kunt speeddaten.

Contact

Heb je vragen over onze speeddates? Kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36


About Love

  • Speeddaten met 15-20 singles.
  • Ontvang binnen 24 uur de gegevens van je matches.
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie!

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36