Hoe werkt speeddaten?

Speeddaten via About Love werkt als volgt:

1. Schrijf je in

Kijk in onze agenda aan welke speeddate je wilt deelnemen en schrijf je in. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Enkele dagen voor de speeddate versturen we nog een e-mail met daarin alle praktische informatie over het speeddaten.

2. Kom naar de speeddate locatie

Vanaf een half uur voordat de speeddate begint, ben je van harte welkom bij de locatie. Bij binnenkomst zullen we je uitleggen hoe het speeddaten in zijn werk gaat.

3. Speeddaten

Tijdens het speeddaten ga je in gesprek met degene tegenover je. Na vier minuten klinkt de bel en schuift de ene helft van de singles door naar de volgende tafel. De andere helft blijft zitten. Zo heb je steeds een andere gesprekspartner tegenover je, totdat je alle singles hebt gesproken.

Na elk gesprek geef je op een dateformulier aan of je verder met de ander in contact wilt komen.

4. Na de speeddate

Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de singles bij wie je ‘ja’ hebt ingevuld, als zij jou ook een ‘ja’ hebben gegeven. Alleen bij een wederzijdse ‘ja’ ontvangen jullie elkaars gegevens; de mensen bij wie je ‘nee’ hebt ingevuld ontvangen jouw gegevens niet. Vervolgens kunnen jij en je date(s) zelf bepalen hoe het contact verder verloopt.

Heb je geen match? Dan is je volgende keer speeddaten gratis!

Doe mee!

Heb jij zin om op een leuke manier in contact te komen met 15-20 singles? Kom dan speeddaten in Amsterdam, Den HaagEindhoven, Rotterdam of Utrecht!

Let op: Reserveer je minimaal een maand vóór een speeddate dan bespaar je €5,00 op je deelnamekosten. Dat betekent dat je niet het normale tarief van €22,50 betaalt, maar voor slechts €17,50 kunt speeddaten.

Contact

Heb je vragen over onze speeddates? Kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36


About Love

  • Speeddaten met 15 tot 20 singles
  • Ontvang binnen 24 uur de gegevens van je matches
  • Geen match? Dan krijg je een tweede speeddate gratis!
  • Laagste prijsgarantie; speeddaten v/a €17,50

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36