Is speeddaten leuk?

december 31, 2021 5:06 pm

Naast het feit dat behoorlijk wat singles via speeddaten de liefde van hun leven vinden, levert het speeddaten vaak een superleuke ervaring op. Speeddaten vindt plaats bij sfeervolle hotels, restaurants en cafés, er is lekkere muziek en onder het genot van een drankje kun je alle singles leren kennen. Hoe vaak ontmoet je in het dagelijks leven 15 à 20 singles van jouw leeftijd bij jou uit de buurt? Een unieke ervaring dus!

We ontvangen dan ook vaak veel positieve mailtjes na onze speeddates. En naar aanleiding daarvan kunnen wij zonder twijfel zeggen:

Ja, speeddaten is leuk!

Hieronder een kleine selectie van de feedback op onze speeddates:


Bedankt voor de mooie avond! Ik had echt niet durven hopen dat het zo leuk zou zijn.


Ik vond het erg leuk hoe jullie het hebben georganiseerd. Wij hebben echt nog een supertoffe avond gehad en met een groep zijn we de kroeg in gegaan. Was erg gezellig!


Allereerst wil ik u enorm bedanken voor de moeite die u heeft gestoken in het speeddaten in het algemeen. De intentie om mensen in contact te brengen met elkaar verdient ware hulde en respect. Zeer dankbaar ben ik u dan ook voor om introverte mensen zoals ik en ook wel vele anderen uit hun schulp te komen en net over die drempel heen te stappen. Gaat u alstublieft hiermee door, want het brengt veel goeds en maakt ons introverte mensen allen sterker en we zien de wereld hierdoor niet meer als iets slechts waar geen greintje goedheid in zit. Integendeel, het leert ons om afwijzingen te accepteren en verder te gaan in plaats van stil te blijven staan en alles persoonlijk op te vatten.

Ik was aanwezig bij jullie speeddate en had contact gemaakt met een andere mannelijke kandidaat en is er een mooie vriendschap ontstaan.

Ook uw medewerksters die aanwezig waren gedroegen zich uiterst amicabel en servicegericht. Mijn petje af voor deze dames en dat ze zo door mogen gaan.


Jullie weten leuke en interessante mensen aan te trekken. Goed georganiseerd, ook de communicatie om de avond heen.


Supergaaf.


Ik vond het gisteren erg leuk om eens zo’n speeddate-middag mee te maken! Jullie hebben het leuk opgezet met een ontspannen sfeertje!


Het was gezellig, leuk dat ik erbij kon zijn! Als de gelegenheid zich weer voordoet, dan zal ik me zeker weer opgeven voor een leuke avond.


Ik was helemaal vergeten jullie te bedanken nog voor een toffe speeddatesessie. Het was een zeer geslaagde en gezellige middag in Rotterdam.


Het was een geweldige avond dinsdag. Bedankt.


Wil nog even vermelden dat ik jullie speeddate evenement echt heel leuk vond. Het was voor mij weliswaar twee jaar geleden, maar ik kan het mij nog als de dag van gister herinneren.


Dank jullie wel voor de leuke avond. Prachtige locatie, fijne sfeer. Echt complimenten!


Lekker ruime en gezellige locatie!


Rond de jaarwisseling ben ik nog wezen speeddaten in Den Haag. En dit zou ik graag weer willen doen. Ik vond het heel goed georganiseerd!


Ik wilde nog even zeggen dat ik het leuk vond gister, erg ontspannen, ook door hoe jullie het deden.


Wat een geweldige service van jullie. 🙂 Heel erg bedankt.


Een leuke manier om mensen te leren kennen, heel ongedwongen.


Wil via deze weg mijn complimenten geven voor de ontvangst die ik gisteren van jullie heb gekregen. Ik heb een warm welkom gehad, jullie waren vriendelijk.

Het speeddaten zelf is me goed bevallen. De deelnemers waren sympathiek en vriendelijk. Echt leuke gesprekken gehad. Helaas was er van mijn kant niet iemand met wie ik nog een keer in contact wil komen. Desondanks een geweldige ervaring voor mij. Jullie hebben een sfeer gecreëerd waarbij je genoeg privacy hebt maar door de gezellige venue voel je je ook snel op je gemak. Superleuke avond gehad, bedankt daarvoor! Ik zal zeker gauw nog een keer speeddaten bij jullie.


Was leuk weer mee te doen zaterdag! Na afloop met drie medespeeddaters nog even geborreld bij iemand thuis.


Supergoed georganiseerd!


Ik vind het supersympathiek dat ik nog eenmaal gratis mag meedoen. Ik vond de organisatie en setting prima en leuk opgezet.


Echt een ontzettend leuke nieuwe ervaring.


Ik had net een speeddate in Den Haag van jullie. Vond ik superleuk. Heb een match & follow up date.


Ik vind het echt tof hoe jullie dit steeds zo doen.


Bedankt voor de superleuke avond. Jullie regelen het altijd hartstikke goed.


Ik heb me gelijk vanavond opgegeven voor speeddaten in november in Utrecht. Gezellige nieuwe speeddate locatie, het BUNK Hotel.


Was weer lekker vol en gezellig!


De speeddate van afgelopen dinsdag vond ik erg gezellig en ik vind jullie manier van werken erg goed.


Ik vond het een hele leuke ervaring. Goed geregeld en niet afgezaagd. Het wordt serieus genomen.


Leuke sfeer, veel leuke vrouwen.


Ik heb een erg leuke avond gehad, bedankt! Een positieve ervaring met speeddaten! Bedankt voor de goede service! 🙂


Wil jij ook ervaren hoe leuk speeddaten is?

Hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen bij een van onze speeddates. We zijn benieuwd hoe je het vindt!


Is speeddaten leuk? Sterker nog, speeddaten is heel leuk! Kom speeddaten bij About Love in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht en ontmoet 15-20 singles!

About Love

  • Speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Snel je matchmail ontvangen met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie.
  • Niet tevreden, geld terug.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36