Is speeddaten leuk?

januari 15, 2022 5:06 pm

Naast het feit dat behoorlijk wat singles via speeddaten de liefde van hun leven vinden, levert het speeddaten vaak een superleuke ervaring op. Speeddaten vindt plaats bij sfeervolle hotels, restaurants en cafés, er is lekkere muziek en onder het genot van een drankje kun je alle singles leren kennen. Hoe vaak ontmoet je in het dagelijks leven 15 à 20 singles van jouw leeftijd bij jou uit de buurt? Een unieke ervaring dus!

We ontvangen dan ook veel positieve mailtjes na onze speeddates. En naar aanleiding daarvan kunnen wij zonder twijfel zeggen:

Ja, speeddaten is leuk!

Hieronder een kleine selectie van de feedback op onze speeddates:


Bedankt voor de mooie avond! Ik had echt niet durven hopen dat het zo leuk zou zijn.


Ik vond het gisteren erg leuk om eens zo’n speeddate-middag mee te maken! Jullie hebben het leuk opgezet met een ontspannen sfeertje!


Veel lof. Jullie reageren snel op mail, prijs is prima en er zijn altijd voldoende dates.


Jullie weten leuke en interessante mensen aan te trekken. Goed georganiseerd, ook de communicatie om de avond heen.


Dank jullie wel voor de leuke avond. Prachtige locatie, fijne sfeer. Echt complimenten!


Het was gezellig, leuk dat ik erbij kon zijn! Als de gelegenheid zich weer voordoet, dan zal ik me zeker weer opgeven voor een leuke avond.


Ik vond het een positieve verrassing dat we de gelegenheid kregen met zoveel mannen te speeddaten. Ook vond ik het heel prettig dat jullie als organisatoren echt op de achtergrond waren, en ons zo de kans gaven zoveel mogelijk van de (korte) tijd aandacht aan elkaar te geven. Leuke avond gehad, fijne locatie, duidelijke instructies op voorhand en op de avond zelf en ook nog de bereidheid om achteraf iets voor me uit te zoeken.


Ik was helemaal vergeten jullie te bedanken nog voor een toffe speeddatesessie. Het was een zeer geslaagde en gezellige middag in Rotterdam.


Mijn complimenten voor het organiseren van deze avond. Alles is prima voor mij verlopen, goede heldere begeleiding en leuke dames ontmoet.


Ik heb het zeker als positief ervaren. Veel waar voor je geld met 20 dates.


Vond het een geslaagde avond!


Supergaaf.


Thank you for organising the speed-date! The five of us had a blast; the venue was perfect, people were interesting and the atmosphere vibrant.


Het was een geweldige avond dinsdag. Bedankt.


Wil nog even vermelden dat ik jullie speeddate evenement echt heel leuk vond. Het was voor mij weliswaar twee jaar geleden, maar ik kan het mij nog als de dag van gister herinneren.


Ik heb enorm genoten van de speeddate van vanmiddag in Kartoffel. Een fijne, knusse plek en makkelijk bereikbaar. Er hing een prettige sfeer. De gesprekken waren interessant en er waren veel leuke vrouwen. Ik vond het echt geweldig. Dat ik dit niet eerder heb gedaan! Met een grote glimlach op mijn gezicht ging ik na afloop huiswaarts. De middag was goed georganiseerd. Het verliep soepel. Dankjewel.


Lekker ruime en gezellige locatie!


Dank jullie voor een ontzettend leuke avond, was weer prima georganiseerd en leuk dat ik een match er aan over heb gehouden.


Wat een leuke ervaring! Bedankt voor de goede zorgen. Alles is erg duidelijk en laagdrempelig. Prettig hoor.


Graag wil ik jullie bedanken voor een ontzettend leuke avond in Utrecht, was voor mij de eerste keer, maar was aangenaam verrast door de sfeer en de openheid van de deelnemers.


Dank jullie wel voor de flexibiliteit.


Rond de jaarwisseling ben ik nog wezen speeddaten in Den Haag. En dit zou ik graag weer willen doen. Ik vond het heel goed georganiseerd!


Ik wilde nog even zeggen dat ik het leuk vond gister, erg ontspannen, ook door hoe jullie het deden.


Wat een geweldige service van jullie. 🙂 Heel erg bedankt.


Bedankt! Dankzij jullie ben ik nu samen met mijn vriend aan het terugrijden uit Frankrijk; de eerste ontmoeting met mijn ouders! De speed date avond is al een goede herinnering: gezellig, op een comfortabele plek en goed geregeld. Hartelijk dank van ons allebei!


Een leuke manier om mensen te leren kennen, heel ongedwongen.


It was pleasure joining the first time and I really enjoyed it.


Ik heb erg genoten van het evenement gisteren en het was gezelliger dan ik had verwacht.


Ik vond het erg leuk om hieraan deel te nemen. Het was mijn eerste ervaring en dat is goed bevallen.


Het was een hele gezellige en goed georganiseerde avond. Ik heb zeker genoten.

Bedankt voor het meedenken gisteren en de goede organisatie!


Wil via deze weg mijn complimenten geven voor de ontvangst die ik gisteren van jullie heb gekregen. Ik heb een warm welkom gehad, jullie waren vriendelijk.

Het speeddaten zelf is me goed bevallen. De deelnemers waren sympathiek en vriendelijk. Echt leuke gesprekken gehad. Een geweldige ervaring voor mij. Jullie hebben een sfeer gecreëerd waarbij je genoeg privacy hebt maar door de gezellige venue voel je je ook snel op je gemak. Superleuke avond gehad, bedankt daarvoor! Ik zal zeker gauw nog een keer speeddaten bij jullie.


Ik vond het een erg leuke avond in Den Haag deze week. Een leuke vervolgdate heeft al plaatsgevonden.


Excellent customer service!


Heel erg bedankt voor dit geweldige evenement. Het was mijn eerste keer, maar het was zeker een geweldige ervaring.


Was leuk weer mee te doen zaterdag! Na afloop met drie medespeeddaters nog even geborreld bij iemand thuis.


Supergoed georganiseerd!


Ik vind het supersympathiek dat ik nog eenmaal gratis mag meedoen. Ik vond de organisatie en setting prima en leuk opgezet.


Echt een ontzettend leuke nieuwe ervaring.


Ik had net een speeddate in Den Haag van jullie. Vond ik superleuk. Heb een match & follow up date.


Ik vind het echt tof hoe jullie dit steeds zo doen.


Great company and really good organisation so thank you for that! 😀


Was weer lekker vol en gezellig!


Ik vind het concept erg leuk en veel beter dan online daten.


Allereerst wil ik u enorm bedanken voor de moeite die u heeft gestoken in het speeddaten in het algemeen. De intentie om mensen in contact te brengen met elkaar verdient ware hulde en respect. Zeer dankbaar ben ik u dan ook voor om introverte mensen zoals ik en ook wel vele anderen uit hun schulp te komen en net over die drempel heen te stappen. Gaat u alstublieft hiermee door, want het brengt veel goeds en maakt ons introverte mensen allen sterker en we zien de wereld hierdoor niet meer als iets slechts waar geen greintje goedheid in zit. Integendeel, het leert ons om afwijzingen te accepteren en verder te gaan in plaats van stil te blijven staan en alles persoonlijk op te vatten.

Ik was aanwezig bij jullie speeddate en had contact gemaakt met een andere mannelijke kandidaat en is er een mooie vriendschap ontstaan.

Ook uw medewerksters die aanwezig waren gedroegen zich uiterst amicabel en servicegericht. Mijn petje af voor deze dames en dat ze zo door mogen gaan.


Jullie zijn toppers!


Ik vond het erg leuk hoe jullie het hebben georganiseerd. Wij hebben echt nog een supertoffe avond gehad en met een groep zijn we de kroeg in gegaan. Was erg gezellig!


Dank voor de organisatie. Ik heb genoten.


Ik wil even laten weten dat ik het een hele leuke avond vond en dat die goed georganiseerd was!


Het kwam er niet van vanavond, maar ik wilde jullie bij dezen nog even bedanken voor de keurige organisatie. 4 minuten is erg kort (dat zul je wel vaker horen), maar verder top geregeld. Dank!


Ik vond het een super leuke avond en ook goed georganiseerd.


De speeddate van afgelopen dinsdag vond ik erg gezellig en ik vind jullie manier van werken erg goed.


Ik vond het een hele leuke ervaring. Goed geregeld en niet afgezaagd. Het wordt serieus genomen.


Jullie hebben een gezellige en interessante avond georganiseerd, dank daarvoor!


Het was mijn eerste keer en wat was het leuk! Heel erg bedankt voor de organisatie, heb veel gelachen en leuke mensen ontmoet, en de groep was zo divers qua achtergrond, cultuur, religie, etc. Leuk, die diversiteit.


Leuke sfeer, veel leuke vrouwen.


Ik heb een erg leuke avond gehad, bedankt! Een positieve ervaring met speeddaten! Bedankt voor de goede service! 🙂


Ik vond het super geregeld allemaal.


Formidabel, want ik had een match. Goed georganiseerd!


Superleuk om weer nieuwe mensen te zien en ontmoeten. Fijn initiatief!


Ik heb zojuist de speeddate gehad en het was ontzettend leuk!


I have met a special woman so that I will not come anymore, I am very happy to have found someone but at the same time I will be missing coming to speeddating. I really liked to meet new people and I have made friends along the way. I wish you to continue with speeddating because you are good organizers.


Dank je wel voor deze topavond in Amsterdam.


Ik vind jullie een geweldige organisatie dat jullie mensen helpen om op een makkelijke en gezellige manier liefde te vinden!


Ik vond het bij jullie wederom beslist een leuke speeddate avond. Verschillend publiek in goede afwisseling. Besloten om binnenkort nog een keer deel te nemen. Hartelijk bedankt!


De speeddate heb ik als leuk en goed georganiseerd ervaren.


Ik vond het superleuk! Ik kreeg er echt een fijne energie van. Top geregeld, ook qua info vooraf.


Leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen.


Ik ben dankzij jullie iemand tegengekomen en het voelt zo goed dat we elkaar van het weekend gaan ontmoeten.


Het was een hele gezellige avond, heel goed georganiseerd en een hele leuke ervaring.


Was echt super leuk gisteren, heeft alle verwachtingen overtroffen. 😀


Bedankt voor de leuke avond gisteren. Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad.


Gisteren was ontzettend gezellig! Leuk om zoveel nieuwe mensen te spreken en te leren kennen.


Het was wederom gezellig en de rit waard. Goed bezig.


Bedankt voor het organiseren van zo’n geweldig evenement.


Jullie zijn verreweg de beste dating organisatie. Fijn dat jullie avonden nooit worden geannuleerd. En altijd lekker veel dates.


Mijn complimenten voor jullie organisatie en altijd meedenkend.


Vorige week maandag heb ik een fantastische speeddate avond gehad. Persoonlijk vond ik deze heel goed opgezet en daarvoor zou ik graag mijn complimenten aan jullie willen geven.


Hierbij wil ik even een terugkoppeling geven over de speeddate van gisteren. Ik vond het zeer geslaagd en een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. De website en de informatievoorziening van jullie vond ik heel goed en professioneel, top! Kortom, een hele positieve ervaring voor mij en ik zal jullie zeker aanraden. Chapeau.


Bedankt voor de superleuke avond. Jullie regelen het altijd hartstikke goed.


Wil jij ook ervaren hoe leuk speeddaten is?

Hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen bij een van onze speeddates. We zijn benieuwd hoe je het vindt!


Is speeddaten leuk? Sterker nog, speeddaten is heel leuk! Kom speeddaten bij About Love in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht en ontmoet 15-20 singles!

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €4,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36