Speeddaten Den Haag

Date de leukste singles in Den Haag.

Reviews:

About Love

  • Speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Binnen 24 uur je matchmail ontvangen met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie.
  • Niet tevreden, geld terug.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36


Speeddaten Den Haag

Kom speeddaten in Den Haag en ontmoet 15-20 leuke singles! Ontvang binnen 24 uur de matchmail met de gegevens van je match(es). Daten was nog nooit zo makkelijk!

Speeddaten in een gezellige ambiance

In Den Haag maken we gebruik van twee centraal gelegen, mooie locaties: The Student Hotel Den Haag en Novotel Den Haag City Centre. In de sfeervolle restaurants van deze hotels zul je een zinderende avond beleven met heel veel andere vrijgezellen.

Daten met 15-20 singles

Pinggg! De bel klinkt: het speeddaten gaat van start. Je neemt plaats en gaat in gesprek met de single tegenover je. Na 4 minuten wordt wederom gebeld en schuift de helft van de deelnemers een tafeltje door. Dit herhaalt zich totdat je alle singles hebt ontmoet.

Na iedere date geef je op je datekaart aan of je verder met de ander in contact wilt komen. Geef je iemand een ‘ja’ en doet de ander dit ook bij jou, dan zijn jullie een match!

Match!

Binnen 24 uur na het speeddaten ontvang je het e-mailadres van je match(es) in je mailbox. Gelukkig kunnen we de meeste speeddaters verblijden met matches. Heb je geen match, dan krijg je de volgende speeddate van ons cadeau!

Naast het feit dat veel singles speeddaten zien als een gezellig avondje uit, blijkt het vaak effectief in het vinden van de liefde. Zo horen we regelmatig dat mensen via een van onze speeddates hun partner hebben gevonden, samenwonen of zelfs getrouwd zijn. Niet vreemd dat je via speeddaten je geliefde kunt treffen, wanneer je bedenkt dat je op één avond 15-20 singles ontmoet. Singles van jouw leeftijd die net als jij openstaan voor contact.

Kom speeddaten bij About Love

Speeddaten bij About Love betekent: 15-20 singles ontmoeten op één avond, binnen 24 uur je matchmail ontvangen en bij geen match gratis nog een keer mogen speeddaten. Ben je onverhoopt niet tevreden over een speeddate? Dan ontvang je gewoon je inschrijfgeld retour!

Sta jij open voor leuke ontmoetingen in een gezellige ambiance? Schrijf je dan nu in voor een speeddate in Den Haag en beleef een onvergetelijke avond! Na inschrijving verschijnt direct de bevestiging in je mailbox. Enkele dagen voor de speeddate ontvang je nog een e-mail met daarin alle praktische informatie over het speeddaten.

Hopelijk mogen we je gauw verwelkomen in Den Haag!