Speeddaten Den Haag

Date de leukste singles in Den Haag.

Reviews:

About Love

  • Speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Snel je matchmail ontvangen met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede (online) speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie.
  • Niet tevreden, geld terug.

Klantbeoordelingen

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36


Speeddaten Den Haag

Naast het organiseren van succesvolle speeddates in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht kon Den Haag -de op twee na grootste gemeente van Nederland- natuurlijk niet uitblijven. Ben je single en heb je zin in iets leuks? Schrijf je in voor een speeddate in Den Haag!

In Den Haag maken we gebruik van twee centraal gelegen, mooie locaties: Hotel NH Den Haag en Novotel Den Haag City Centre. In de stijlvolle restaurants van deze hotels zul je een zinderende avond beleven met heel veel andere vrijgezellen.

Daten met 15-20 singles

Pinggg! De bel klinkt: het speeddaten gaat van start. Je neemt plaats en gaat in gesprek met de single tegenover je. Na 4 minuten wordt wederom gebeld en schuift de helft van de deelnemers een tafeltje door. Dit herhaalt zich totdat je alle singles hebt ontmoet.

Na iedere date geef je op een datekaart aan of je verder met de ander in contact wilt komen. Geef je iemand een ‘ja’ en doet de ander dit bij jou ook, dan zijn jullie een match!

Binnen 24 uur na het speeddaten ontvang je het e-mailadres van je match(es) in je mailbox. Gelukkig kunnen we de meeste speeddaters verblijden met matches. Heb je geen match, dan krijg je de volgende speeddate van ons cadeau!

Naast het feit dat veel singles speeddaten zien als een gezellige avond uit, blijkt het vaak effectief in het vinden van de liefde. Zo horen we regelmatig dat mensen via een van onze speeddates hun partner hebben gevonden, samenwonen of zelfs getrouwd zijn. Niet vreemd dat je via speeddaten je geliefde kunt treffen, wanneer je bedenkt dat je op één avond 15-20 singles ontmoet. Singles van jouw leeftijd die net als jij openstaan voor contact.

Speeddaten bij About Love

Inschrijven voor een speeddate

In onze agenda vind je alle geplande speeddates in Den Haag. Schrijf je in voor een speeddate en direct verschijnt de bevestiging in je mailbox. Enkele dagen voor de speeddate ontvang je nog een e-mail met daarin alle praktische informatie over het speeddaten in Den Haag.

Kom je ook speeddaten in Den Haag?

Sta jij open voor 15-20 ontmoetingen in een gezellige ambiance? Schrijf je dan nu in voor een speeddate in Den Haag en beleef een onvergetelijke avond!