Speeddaten ervaringen

juli 19, 2022 11:04 am

Mooie ervaringen met een soms nog mooiere afloop… ❤

Na iedere avond speeddaten ontvangen we leuke mails met de ervaringen van deelnemers. Velen hebben het speeddaten ervaren als een supergezellig avondje uit. En nog mooier: een aanzienlijk aantal deelnemers heeft via speeddaten de liefde gevonden.

Speeddaten: de ervaringen van deelnemers

Hierbij een greep uit de ervaringen van speeddaters:


Hallo team van About Love,

Bedankt!! Op een speeddate via jullie in 2017, heb ik mijn vriend ontmoet en 3 weken terug zijn we getrouwd.

Dank dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt en hopelijk kunnen jullie nog veel meer mensen helpen hun geluk te vinden.


Jullie zijn verreweg de beste dating organisatie. Fijn dat jullie avonden nooit worden geannuleerd. En altijd lekker veel dates.


Wil nog even vermelden dat ik jullie speeddate evenement echt heel leuk vond. Het was voor mij weliswaar twee jaar geleden, maar ik kan het mij nog als de dag van gister herinneren.


Ik heb mijn vriendin in 2019 ontmoet via de speeddate en wij verwachten over 6 maanden ons eerste kindje!


Wat goed dat jullie rond de 20 dates op een avond regelen. Ik ben zeer te spreken over jullie organisatie gister in Amsterdam. De avond verliep gewoon snel en efficiënt! Super fijn dat jullie altijd volle groepen hebben, ik zal jullie zeker aanbevelen aan mijn omgeving!


Bedankt voor de mooie avond! Ik had echt niet durven hopen dat het zo leuk zou zijn.


Ik vind het echt tof hoe jullie dit steeds zo doen.


Ik vond de speeddate avond bij jullie erg geslaagd. 24 rondes, echt super dat jullie zoveel inschrijvingen op een avond plannen!


Na inmiddels meer dan 10+ keer met jullie te hebben ge-speeddate ben ik jullie standaard ‘normaal’ gaan vinden, alles gaat altijd goed, alle informatie klopt. En dat is eigenlijk heel knap. Jullie doen het fantastisch goed, dat vermoeden had ik al, maar is gisteren toch echt wel onderstreept.


Dank jullie voor een ontzettend leuke avond, was weer prima georganiseerd en leuk dat ik een match er aan over heb gehouden.


Veel lof. Jullie reageren snel op mail, prijs is prima en er zijn altijd voldoende dates.


Beste About Love,

Graag wil ik verwijderd worden van jullie mailinglist.
Reden: ik heb via een speeddate van About love in mei 2018 een vrouw ontmoet met wie ik net een huis gekocht heb. 😀


Ik wilde mijn oprechtste dank betuigen voor het organiseren van zo’n fantastisch speeddate-evenement. De moeite en zorg die jullie hebben gestoken in de organisatie hebben werkelijk bijgedragen aan een onvergetelijke ervaring. Ik heb echt enorm genoten!

Terugkijkend op de avond vond ik het niet alleen plezierig, maar ook ongelooflijk verrijkend. De kans om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en te verbinden in zo’n dynamische setting was werkelijk een genot. Ik kan rustig zeggen dat ik al overweeg om in de toekomst aan een ander evenement deel te nemen!

Nogmaals bedankt voor jullie toewijding aan het creëren van zo’n plezierige en gedenkwaardige ervaring.


Tien jaar geleden heb ik meegedaan aan het speeddaten en nu ben ik vijf jaar getrouwd met een vrouw. Het was een match, een duurzame match. Dankjewel!


Was weer lekker vol en gezellig!


Ik heb enorm genoten van de speeddate van vanmiddag in Kartoffel. Een fijne, knusse plek en makkelijk bereikbaar. Er hing een prettige sfeer. De gesprekken waren interessant en er waren veel leuke vrouwen. Ik vond het echt geweldig. Dat ik dit niet eerder heb gedaan! Met een grote glimlach op mijn gezicht ging ik na afloop huiswaarts. De middag was goed georganiseerd. Het verliep soepel. Dankjewel.


Dank jullie wel voor de leuke avond. Prachtige locatie, fijne sfeer. Echt complimenten!


Hey mensen van About Love!
Ik wil jullie even mijn succesverhaal delen!

Vier maanden geleden deed ik met twee vriendinnen mee aan de speeddate. Ik was helemaal open minded en stond overal voor open, en had geen al te grote verwachtingen.
Maaaaaaaaaarrr daar was hij. Na de speeddate bleken we een match te zijn. We hebben nummers uitgewisseld en zijn op een eerste date gegaan. Na die eerste date kwamen er meer dates en sindsdien zijn we officieel een stel! ♡

Ik wil jullie bedanken voor deze avond!


Ik vond het super geregeld allemaal.


Wat een geweldige service van jullie. 🙂 Heel erg bedankt.


Begin dit jaar ben ik gaan speeddaten bij About Love en heb een hele leuke avond gehad. Het was bij het eerste oogcontact met mijn 4e date al duidelijk… Dankzij About Love woon ik nu samen met mijn lieve vriend en hebben we zelfs een kat samen gekocht!


Bedankt voor de superleuke avond. Jullie regelen het altijd hartstikke goed.


Formidabel, want ik had een match. Goed georganiseerd!


Mijn relatie heb ik dankzij jullie in 2018 in Rotterdam ontmoet en wij zijn nog steeds gelukkig samen.


Hey, vandaag was mijn 1e speeddate, erg leuke ervaring en het concept is erg fijn! Super bedankt voor jullie hulp en tot de volgende keer (of hopelijk niet natuurlijk).


Bedankt voor het organiseren van zo’n geweldig evenement.


Wat mooi en waardevol zulke avonden. Dat er nog velen mogen volgen.


Gisteren was mijn derde speeddate via jullie organisatie. Ik vind dat jullie het heel leuk doen, ben blij dat jullie er zijn. Het wordt goed georganiseerd, alles klopt altijd en er komt leuk, gemengd publiek op de date avonden af.


Thank you for organising the speed-date! The five of us had a blast; the venue was perfect, people were interesting and the atmosphere vibrant.


Als altijd is alles zeer goed geregeld, goede opkomst en leuk gemengd publiek.


De speeddate van afgelopen dinsdag vond ik erg gezellig en ik vind jullie manier van werken erg goed.


Ik heb het zeker als positief ervaren. Veel waar voor je geld met 20 dates.


Bedankt! Dankzij jullie ben ik nu samen met mijn vriend aan het terugrijden uit Frankrijk; de eerste ontmoeting met mijn ouders! De speed date avond is al een goede herinnering: gezellig, op een comfortabele plek en goed geregeld. Hartelijk dank van ons allebei!


Vond het een geslaagde avond!


Dank voor de goede zorgen, heel aardig.


Ik heb jullie speeddate avond als een ontzettend leuke eerste keer ervaren! Het ging eigenlijk allemaal heel erg vanzelf. En het was goed georganiseerd, zonder dat het te nadrukkelijk was.

Verder heb ik eigenlijk stuk voor stuk allemaal hele leuke mensen (lees: mannen) gesproken, plus erg leuke gesprekken gehad. En dan heeft het mij ook nog een aantal matches opgeleverd!


Jullie weten leuke en interessante mensen aan te trekken. Goed georganiseerd, ook de communicatie om de avond heen.


Ik wilde jullie laten weten dat ik bij een speed date evenement in Utrecht de liefde van mijn leven heb leren kennen. We zijn nu al bijna 1,5 jaar samen en hebben een ontzettende leuke tijd.


Het was een hele gezellige avond, heel goed georganiseerd en een hele leuke ervaring.


Was echt super leuk gisteren, heeft alle verwachtingen overtroffen. 😀


Bedankt voor het leuke evenement en de goede organisatie!


Uitstekende klantenservice!


Beste mensen van About Love, op 24 januari hebben wij elkaar ontmoet tijdens de lesbische speeddate in Utrecht. Inmiddels hebben we sinds ruim 2 maandjes een relatie en we zijn hartstikke gelukkig met elkaar. We zijn ontzettend blij dat we elkaar via jullie hebben ontmoet, hartelijk bedankt daarvoor.


Wat een leuke ervaring! Bedankt voor de goede zorgen. Alles is erg duidelijk en laagdrempelig. Prettig hoor.


Vorige keer was m’n 1e keer en is heel goed bevallen, zowel de locatie als de ervaring, de organisatie, opstelling, timing van doorschuiven en pauzes tussendoor. Ideaal ook dat er een barretje direct naast de tafels was. En leuke ontspannen achtergrondmuziek is altijd goed.


Bedankt voor de organisatie, ik was er erg enthousiast er over, het was mijn eerste keer speeddaten!


Het was een hele gezellige en goed georganiseerde avond. Ik heb zeker genoten.


Bedankt voor mijn matches, ik heb een geweldige avond gehad en wilde jullie nogmaals bedanken voor het organiseren. Jullie runnen het allebei zo professioneel!


Het was ontzettend leuk gister!
Goede en spontane ontvangst van de gastvrouw en ik voelde me gelijk welkom.
Leuk gemengd publiek ook!


Bedankt voor het organiseren en de leuke ervaring! Ik ben erg verliefd op dit concept.


Heb echt gelachen en leuke tijd gehad. Thanks!


Ik heb een leuke date uit mijn vorige aanmelding. Nog heel veel dank daarvoor! Haha.


Bedankt voor jullie enthousiasme en de organisatie.
Het was een leuke ervaring 🙂


Wat fijn dat mijn reservering onbeperkt geldig blijft voor een andere keer! Dat vind ik heel netjes van jullie! Sowieso genoten van de service! Dank je wel!


Paar jaar geleden heb ik gespeeddatet in Rotterdam via jullie. Hier had ik een match, wat later bleek de beste vriendin van mijn huidige partner. In het contact met mijn match waren wij eigenlijk al snel duidelijk tegen elkaar dat het op de speeddate heel gezellig was, maar er liefde waarschijnlijk niet in zou zitten. Wel had zij een voorstel. Haar beste vriendin zou volgens haar helemaal mijn type zijn. Ze heeft uiteindelijk voor ons een blind date opgezet.  Wij zijn op deze date gegaan en ondertussen zijn we al een tijd samen. We wonen samen, hebben een geregistreerd partnerschap, een hond en twee zoontjes van één en twee jaar oud!


De vorige keer vond ik echt super leuk en goed georganiseerd, dus ik kijk ernaar uit.


Lekker ruime en gezellige locatie!


Hartelijk dank voor het mogelijk maken van avonden als die van gister. Ik vond het boven verwachting leuk en wil vanavond eigenlijk weer.


Ik heb al een aantal keer met veel plezier bij jullie mogen speeddaten! Ik vind de locaties mooi, ik vind het mooi geregeld. Ik vind alles mooi.


Ik wilde even zeggen dat ik echt een geweldige avond heb gehad.


Genoten van de service!


Wat een fantastisch idee om te speeddaten! Ik ben via vrienden bij jullie terecht gekomen en ik was gelijk enthousiast.


Ik wilde nog even zeggen dat ik het goed georganiseerd vond, en heb het ook positief ervaren. Dus even een complimentje naar de organisatie!


N.a.v een speeddate evenement van About Love eind vorig jaar heb ik vrij  onverwacht een klik gekregen met een date/deelnemer die daar ook aanwezig was.


Ik heb een gezellige avond met leuke gesprekken gehad. Dank daarvoor!


Het was gisteren echt een leuke avond, en het is heel genereus van jullie om nog een evenement gratis aan te bieden.


Was een mooie ervaring.


I want to say thank you for a great event! I had a lot of fun.


Ik vind het goed wat jullie doen en bedankt dat jullie ervoor zorgen dat mensen liefde kunnen vinden. Vooral in deze moeilijke tijden. Ik ga jullie zeker aanraden!


Nogmaals dank voor de fijne speeddate avond van jullie en de goede organisatie toen die avond!


Fijne ontvangst en prettige organisatie:)


Ik vond de speeddate sessie bij Anne & Max, afgelopen vrijdag, de beste die ik tot nu toe heb ervaren. De locatie was fijn; een goed gezelschap en jullie goede begeleiding maakte het een top ervaring. Dank voor jullie inspanningen en wellicht tot ziens!


Ik waardeer heel erg jullie communicatie.


Ik vond het echt suuuperleuk. Ik had zulke goede gesprekken, ook met de jongens. Wel of geen match maakt me niet eens uit, het gaat mij om het socializen, mensen ontmoeten.


Ik heb een verrassend gezellige avond gehad. Goede organisatie en fijne mensen.


Het evenement was goed georganiseerd en gezellig. Het was mijn eerste evenement, maar ik had een goede ervaring. Het format maakt het vrij open en includes iedereen.


Wát een leuke avond! Echt heel leuk. 🙂


Gister geweest voor de 1e keer het was een leuke ervaring. Had een ontzettende leuke avond en zeker voor herhaling vatbaar! De locatie was ook perfect en zag er ook heel goed uit. Was ook heel makkelijk bereikbaar.


Afgelopen maandag was ik aanwezig bij de speeddates in Amsterdam en ik heb een erg leuke avond gehad!


Nog super bedankt voor de organisatie. Ik heb genoten!


Een leuke manier om mensen te leren kennen, heel ongedwongen.


Ik ben super blij met mijn match! 😀 We zijn gezellig heen en weer aan het mailen en hebben de vervolgdate al gepland staan!


Echt een ontzettend leuke nieuwe ervaring.


Ik wilde nog even zeggen dat ik het leuk vond gister, erg ontspannen, ook door hoe jullie het deden.


Ik heb mijn match via jullie gevonden vier jaar geleden en wij zijn nog steeds gelukkig!


Het was een soepele en vriendelijke ervaring, de sfeer in het restaurant was ook geweldig 🙂


Naar aanleiding van afgelopen donderdag wil ik jullie het compliment geven voor het organiseren van de leuke speeddate-avond in Utrecht. Jullie hebben vriendelijk en bewogen personeel dat zich goed inzet. Ik heb het als zeer prettig ervaren.


Goeie service!


Hoe jullie dit opzetten word ik wel blij van.


Allereerst wil ik mijn waardering uitspreken voor de uitstekende organisatie en sfeer tijdens de voorgaande speeddate-evenementen. Ik kijk uit naar de mogelijkheid om opnieuw deel te nemen en nieuwe mensen te ontmoeten.


Was een grappige en leuke avond.


Ik heb erg genoten van jullie mooie event vandaag!

Ik vind het wel een leuke beleving, kort maar krachtig een ontmoeting en gezelligheid.


Ik heb gisteren deelgenomen aan het speeddaten in Utrecht.
Ik vond het echt een onwijs leuke ervaring!


Bedankt voor de top organisatie weer!


Graag wil ik jullie bedanken voor een ontzettend leuke avond in Utrecht, was voor mij de eerste keer, maar was aangenaam verrast door de sfeer en de openheid van de deelnemers.


Ik was helemaal vergeten jullie te bedanken nog voor een toffe speeddatesessie. Het was een zeer geslaagde en gezellige middag in Rotterdam.


Dank voor de goede organisatie gisteren.


Al een paar keer heb ik op verschillende plekken bij jullie een avond mee mogen maken (ook bij de 2 andere bedrijven die hetzelfde organiseren).

Ik ben meestal niet zo van de feedback, toch ging ik gisteravond weer met een blij en dankbaar gevoel richting huis.
En ik dacht net, laat ik nu juist wel even m’n waardering delen! 😃

Wat jullie goed doen is:
– dat je uitstraalt (allebei de dames/hosts), dat je het met hart&ziel doet, persoonlijker probeert te maken/houden (hoewel je al vaak zo’n avond verzorgde, toch met echte aandacht en oprechte care).
– dat je vaak de hele locatie vrijhoudt voor event (behalve minder ‘ruis’ kun je je ook beter focussen hierdoor)
(volgens mij zijn jullie de enige die dit vaak doen; voor mij is dit echt een onderscheidende kwalitatieve benadering)
– met wat trucjes als direct mail enzo de avond vol krijgt in z’n totaal, dat is ook sfeerverhogend in ieder geval!
(Voor een andere aanbieder zou ik waarschijnlijk niet dik 1,5 uur reizen.)
– hoewel zeker in harmonie allemaal, is het bij jullie veel minder casual, niet zo een ‘massa is kassa’ ervaring, dat helpt natuurlijk ook fijn voor een prima sfeertje!


Ik wil me bij deze afmelden voor de speeddate. Dankzij de speeddates ben ik nu met iemand aan het daten, en ik wil graag verder onderzoeken wat er is of wat er kan ontstaan. Vandaar mijn afmelding 🙂


Bedankt voor een prachtige avond.


Ik was gisterenavond op de speeddate sessie in Amsterdam. Het was leuk om kort kennis te maken met veel singles. Nogmaals dank voor de goede organisatie.


Ik vond het gisteren erg leuk om eens zo’n speeddate-middag mee te maken! Jullie hebben het leuk opgezet met een ontspannen sfeertje!


Complimenten voor jullie service en gister was een super gezellige avond met veel dates.


Afgelopen dinsdag heb ik deelgenomen aan de speeddate in Amsterdam. Bedankt voor de organisatie, ik was er erg enthousiast er over, het was mijn eerste keer speeddaten!


Ik heb vandaag een superleuke ervaring gehad in Rotterdam. Bedankt voor het organiseren van zo een leuk event!


Wil via deze weg mijn complimenten geven voor de ontvangst die ik gisteren van jullie heb gekregen. Ik heb een warm welkom gehad, jullie waren vriendelijk.

Het speeddaten zelf is me goed bevallen. De deelnemers waren sympathiek en vriendelijk. Echt leuke gesprekken gehad. Een geweldige ervaring voor mij. Jullie hebben een sfeer gecreëerd waarbij je genoeg privacy hebt maar door de gezellige venue voel je je ook snel op je gemak. Superleuke avond gehad, bedankt daarvoor! Ik zal zeker gauw nog een keer speeddaten bij jullie.


Dank je wel voor deze topavond in Amsterdam.


Een aantal maanden geleden heb ik meegedaan aan een speeddate. Mijn eerste, super spannend! Daar is 1 match uitgekomen. En die match is inmiddels al een aantal maanden de leukste en liefste. Zonder jullie was ik hem niet tegengekomen.

Dank voor het organiseren van deze speeddate!


Ik vond het een erg leuke avond in Den Haag deze week. Een leuke vervolgdate heeft al plaatsgevonden.


Het is me goed bevallen, de sfeer was top en leuke speeddates gehad.


Ik vond het een positieve verrassing dat we de gelegenheid kregen met zoveel mannen te speeddaten. Ook vond ik het heel prettig dat jullie als organisatoren echt op de achtergrond waren, en ons zo de kans gaven zoveel mogelijk van de (korte) tijd aandacht aan elkaar te geven. Leuke avond gehad, fijne locatie, duidelijke instructies op voorhand en op de avond zelf en ook nog de bereidheid om achteraf iets voor me uit te zoeken.


I found in October 2015 my love and wife at a speeddate from yours and we are married now with kids.


Ik heb van de avond genoten en vond het heel goed georganiseerd van jullie.


Ik heb gisteren met veel plezier deelgenomen aan de speeddate in Rotterdam. Mijn complimenten voor de organisatie en fijne locatie.


Rond de jaarwisseling ben ik nog wezen speeddaten in Den Haag. En dit zou ik graag weer willen doen. Ik vond het heel goed georganiseerd!


Het was gezellig, leuk dat ik erbij kon zijn! Als de gelegenheid zich weer voordoet, dan zal ik me zeker weer opgeven voor een leuke avond.


Ik vind het supersympathiek dat ik nog eenmaal gratis mag meedoen. Ik vond de organisatie en setting prima en leuk opgezet.


Was leuk weer mee te doen zaterdag! Na afloop met drie medespeeddaters nog even geborreld bij iemand thuis.


Mijn complimenten voor het organiseren van deze avond. Alles is prima voor mij verlopen, goede heldere begeleiding en leuke dames ontmoet.


Allereerst wil ik u enorm bedanken voor de moeite die u heeft gestoken in het speeddaten in het algemeen. De intentie om mensen in contact te brengen met elkaar verdient ware hulde en respect. Zeer dankbaar ben ik u dan ook voor om introverte mensen zoals ik en ook wel vele anderen uit hun schulp te komen en net over die drempel heen te stappen. Gaat u alstublieft hiermee door, want het brengt veel goeds en maakt ons introverte mensen allen sterker en we zien de wereld hierdoor niet meer als iets slechts waar geen greintje goedheid in zit. Integendeel, het leert ons om afwijzingen te accepteren en verder te gaan in plaats van stil te blijven staan en alles persoonlijk op te vatten.

Ik was aanwezig bij jullie speeddate en had contact gemaakt met een andere mannelijke kandidaat en is er een mooie vriendschap ontstaan.

Ook uw medewerksters die aanwezig waren gedroegen zich uiterst amicabel en servicegericht. Mijn petje af voor deze dames en dat ze zo door mogen gaan.


Ik vond het een super leuke avond en ook goed georganiseerd.


Via jullie heb ik een fantastische vriendin ontmoet en we zijn al inmiddels meer dan 3 jaar samen.


Vond het een geslaagde avond!


Jullie hebben een gezellige en interessante avond georganiseerd, dank daarvoor!


Supergaaf.


Bedankt voor het meedenken gisteren en de goede organisatie!


I have met a special woman so that I will not come anymore, I am very happy to have found someone but at the same time I will be missing coming to speeddating. I really liked to meet new people and I have made friends along the way. I wish you to continue with speeddating because you are good organizers.


Het was een geweldige avond dinsdag. Bedankt.


Ik heb het erg leuk met een dame die laatst een match was.


Bedankt voor de leuke avond gisteren. Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad.


Ik vind het concept erg leuk en veel beter dan online daten.


Jullie zijn toppers!


Dag About Love,

Hierbij wil ik jullie bedanken omdat ik via jullie de liefde van mijn leven heb gevonden. Klinkt heel zoetsappig, maar ik denk dat het wel leuk is om eens een terugkoppeling te ontvangen van jullie harde werk!


Bedankt voor dit geweldige event.


Ik had net een speeddate in Den Haag van jullie. Vond ik superleuk. Heb een match & follow up date.


Ik vond het erg leuk hoe jullie het hebben georganiseerd. Wij hebben echt nog een supertoffe avond gehad en met een groep zijn we de kroeg in gegaan. Was erg gezellig!


Great company and really good organisation so thank you for that! 😀


Ik wil even laten weten dat ik het een hele leuke avond vond en dat die goed georganiseerd was!


Het was mijn eerste keer en wat was het leuk! Heel erg bedankt voor de organisatie, heb veel gelachen en leuke mensen ontmoet, en de groep was zo divers qua achtergrond, cultuur, religie, etc. Leuk, die diversiteit.


Ik heb erg genoten van het evenement gisteren en het was gezelliger dan ik had verwacht.


Ik vind jullie een geweldige organisatie dat jullie mensen helpen om op een makkelijke en gezellige manier liefde te vinden!


Het kwam er niet van vanavond, maar ik wilde jullie bij dezen nog even bedanken voor de keurige organisatie. 4 minuten is erg kort (dat zul je wel vaker horen), maar verder top geregeld. Dank!


Beste About Love,

Graag wil ik verwijderd worden van jullie mailinglist.

Ik ben inmiddels onder de pannen (dankzij jullie!).


Ik heb een erg leuke avond gehad, bedankt! Een positieve ervaring met speeddaten! Bedankt voor de goede service! 🙂


Ik vond het erg leuk om hieraan deel te nemen. Het was mijn eerste ervaring en dat is goed bevallen.


Superleuk om weer nieuwe mensen te zien en ontmoeten. Fijn initiatief!


Voor een 3e maal wil ik mij aanmelden voor een avond speeddaten, iets wat jullie geweldig kunnen organiseren.


Het was een hele gezellig drukke avond, en Liemès als locatie is ook top, dus thanks voor jullie organisatie.


Heel erg bedankt voor dit geweldige evenement. Het was mijn eerste keer, maar het was zeker een geweldige ervaring.


Locatie was leuk, goed opgezet en redelijk verspreid waardoor je weinig last had van geroezemoes. Je kon elkaar op deze manier goed verstaan. De dames vond ik wel vrij divers, dat was een mooi pluspunt.


Ik heb zojuist de speeddate gehad en het was ontzettend leuk!


Ik was aanwezig bij de speeddate net voor de coronacrisis in Utrecht, en daar was een hele leuke match en inmiddels zijn we alweer een tijdje echt vriend-vriendin. 😉
Nog bedankt voor de leuke avond.


Ik vond het superleuk! Ik kreeg er echt een fijne energie van. Top geregeld, ook qua info vooraf.


Leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen.


Was leuk zoals altijd!


Ik heb vorige keer erg genoten bij jullie in Utrecht!


Jullie geven om de deelnemers, de beleving, de evenementen en het bedrijf.


Bedankt voor deze prachtige ervaring.


Ik zal zeggen dat ik gisteren erg genoten heb van de avond in Den Haag, dus bedankt voor het hosten ervan! Alles verliep heel vlot en ik was onder de indruk dat ik de kans kreeg om zoveel mensen te ontmoeten.


Wat een leuk aanbod dat ik het nog een keer mag proberen. Ik vond het een fijne avond.


Bedankt voor het bieden van de geweldige ervaring en voor jullie aanbod. Ik heb een geweldige tijd gehad. Gefeliciteerd met het runnen van zulke succesvolle evenementen.


Ik wil jullie bedanken voor de altijd goed georganiseerde speeddates.


Het was mijn eerste keer, wist dus niet zo goed wat ik kon verwachten, en heb een leuke, fijne avond gehad, dus complimenten!


Bedankt voor het organiseren van deze gezellige avond, ik heb er erg van genoten!


Ik kijk ernaar uit! Ik vond het de vorige keer erg leuk en goed georganiseerd.


Jullie kunnen al mijn reserveringen annuleren, de relatie verloopt goed. Heel erg bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt. 😉


Dank voor afgelopen speeddate in Utrecht. Intensief, maar ontzettend leuk!


Ik ben heel erg tevreden met de organisatie van About Love. Mocht ik in de toekomst weer op een speeddate willen, dan zal dat zeker met jullie zijn!


Het was weer goed geregeld en een leuke café!


Wat attent dat je nog een keer mag als er geen match is.


Ben heel benieuwd naar deze vorm van daten (en een vriendin van mij is via jullie een heel leuke man tegengekomen 😉 dus dat helpt ook mee in de nieuwsgierigheid).


Hierbij wil ik even een terugkoppeling geven over de speeddate van gisteren. Ik vond het zeer geslaagd en een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. De website en de informatievoorziening van jullie vond ik heel goed en professioneel, top! Kortom, een hele positieve ervaring voor mij en ik zal jullie zeker aanraden. Chapeau.


Mijn complimenten voor jullie organisatie en altijd meedenkend.


Vorige week maandag heb ik een fantastische speeddate avond gehad. Persoonlijk vond ik deze heel goed opgezet en daarvoor zou ik graag mijn complimenten aan jullie willen geven.


Gisteren was ontzettend gezellig! Leuk om zoveel nieuwe mensen te spreken en te leren kennen.


Ik ben dankzij jullie iemand tegengekomen en het voelt zo goed dat we elkaar van het weekend gaan ontmoeten.


Ik heb in januari deelgenomen aan jullie event en heb er momenteel een hele leuke relatie aan overgehouden. Ik wil jullie bedanken voor de speeddate, het is bijzonder leuk uitgepakt.


Het was wederom gezellig en de rit waard. Goed bezig.


Het was een genoegen om de eerste keer mee te doen en ik heb er echt van genoten.


Ik vond het een hele leuke ervaring. Goed geregeld en niet afgezaagd. Het wordt serieus genomen.


De speeddate heb ik als leuk en goed georganiseerd ervaren.


Beste About Love,

Ruim anderhalf jaar geleden ben ik bij jullie komen speeddaten in Utrecht. Die avond heb ik hem ontmoet. Inmiddels zijn wij al ruim een jaar samen en zelfs kort geleden gaan samenwonen. Ondanks dat speeddaten lang niet voor iedereen een match oplevert, blijkt dat het zeker mogelijk is om door het speeddaten iemand te vinden met wie je een fijne en langdurige relatie kan opbouwen. 🙂 Bedankt daarvoor!

Ga zo door!


Ik vond het bij jullie wederom beslist een leuke speeddate avond. Verschillend publiek in goede afwisseling. Besloten om binnenkort nog een keer deel te nemen. Hartelijk bedankt!


Leuke sfeer, veel leuke vrouwen.


Supergoed georganiseerd!


Eind oktober mijn huidige vriend leren kennen tijdens jullie speeddate!


We zijn benieuwd naar jouw speeddate-ervaring

Bekijk onze agenda en schrijf je in voor een avond speeddaten bij About Love! Laat je ons weten hoe je het vond?


Speeddaten ervaringen

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36