Speeddaten ervaringen

juli 19, 2022 11:04 am

Mooie ervaringen met een soms nog mooiere afloop… ❤

Na iedere avond speeddaten ontvangen we leuke mails met de ervaringen van deelnemers. Velen hebben het speeddaten ervaren als een supergezellig avondje uit. En nog mooier: een aanzienlijk aantal deelnemers heeft via speeddaten de liefde gevonden.

Speeddaten: de ervaringen van deelnemers

Hierbij een greep uit de ervaringen van speeddaters:


Hallo team van About Love,

Bedankt!! Op een speeddate via jullie in 2017, heb ik mijn vriend ontmoet en 3 weken terug zijn we getrouwd.

Dank dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt en hopelijk kunnen jullie nog veel meer mensen helpen hun geluk te vinden.


Jullie zijn verreweg de beste dating organisatie. Fijn dat jullie avonden nooit worden geannuleerd. En altijd lekker veel dates.


Wil nog even vermelden dat ik jullie speeddate evenement echt heel leuk vond. Het was voor mij weliswaar twee jaar geleden, maar ik kan het mij nog als de dag van gister herinneren.


Ik heb mijn vriendin in 2019 ontmoet via de speeddate en wij verwachten over 6 maanden ons eerste kindje!


Wat goed dat jullie rond de 20 dates op een avond regelen. Ik ben zeer te spreken over jullie organisatie gister in Amsterdam. De avond verliep gewoon snel en efficiënt! Super fijn dat jullie altijd volle groepen hebben, ik zal jullie zeker aanbevelen aan mijn omgeving!


Thank you for organising the speed-date! The five of us had a blast; the venue was perfect, people were interesting and the atmosphere vibrant.


Bedankt voor de mooie avond! Ik had echt niet durven hopen dat het zo leuk zou zijn.


Ik vind het echt tof hoe jullie dit steeds zo doen.


Ik vond de speeddate avond bij jullie erg geslaagd. 24 rondes, echt super dat jullie zoveel inschrijvingen op een avond plannen!


Het was een hele gezellige en goed georganiseerde avond. Ik heb zeker genoten.


Dank jullie voor een ontzettend leuke avond, was weer prima georganiseerd en leuk dat ik een match er aan over heb gehouden.


Veel lof. Jullie reageren snel op mail, prijs is prima en er zijn altijd voldoende dates.


Ik heb enorm genoten van de speeddate van vanmiddag in Kartoffel. Een fijne, knusse plek en makkelijk bereikbaar. Er hing een prettige sfeer. De gesprekken waren interessant en er waren veel leuke vrouwen. Ik vond het echt geweldig. Dat ik dit niet eerder heb gedaan! Met een grote glimlach op mijn gezicht ging ik na afloop huiswaarts. De middag was goed georganiseerd. Het verliep soepel. Dankjewel.


Dank jullie wel voor de leuke avond. Prachtige locatie, fijne sfeer. Echt complimenten!


Begin dit jaar ben ik gaan speeddaten bij About Love en heb een hele leuke avond gehad. Het was bij het eerste oogcontact met mijn 4e date al duidelijk… Dankzij About Love woon ik nu samen met mijn lieve vriend en hebben we zelfs een kat samen gekocht!


Was weer lekker vol en gezellig!


Hey mensen van About Love!
Ik wil jullie even mijn succesverhaal delen!

Vier maanden geleden deed ik met twee vriendinnen mee aan de speeddate. Ik was helemaal open minded en stond overal voor open, en had geen al te grote verwachtingen.
Maaaaaaaaaarrr daar was hij. Na de speeddate bleken we een match te zijn. We hebben nummers uitgewisseld en zijn op een eerste date gegaan. Na die eerste date kwamen er meer dates en sindsdien zijn we officieel een stel! ♡

Ik wil jullie bedanken voor deze avond!


Ik vond het super geregeld allemaal.


Wat een geweldige service van jullie. 🙂 Heel erg bedankt.


Bedankt voor de superleuke avond. Jullie regelen het altijd hartstikke goed.


Formidabel, want ik had een match. Goed georganiseerd!


Mijn relatie heb ik dankzij jullie in 2018 in Rotterdam ontmoet en wij zijn nog steeds gelukkig samen.


Bedankt voor het organiseren van zo’n geweldig evenement.


De speeddate van afgelopen dinsdag vond ik erg gezellig en ik vind jullie manier van werken erg goed.


Ik heb het zeker als positief ervaren. Veel waar voor je geld met 20 dates.


Bedankt! Dankzij jullie ben ik nu samen met mijn vriend aan het terugrijden uit Frankrijk; de eerste ontmoeting met mijn ouders! De speed date avond is al een goede herinnering: gezellig, op een comfortabele plek en goed geregeld. Hartelijk dank van ons allebei!


Vond het een geslaagde avond!


Jullie weten leuke en interessante mensen aan te trekken. Goed georganiseerd, ook de communicatie om de avond heen.


Ik wilde jullie laten weten dat ik bij een speed date evenement in Utrecht de liefde van mijn leven heb leren kennen. We zijn nu al bijna 1,5 jaar samen en hebben een ontzettende leuke tijd.


Het was een hele gezellige avond, heel goed georganiseerd en een hele leuke ervaring.


Een aantal maanden geleden heb ik meegedaan aan een speeddate. Mijn eerste, super spannend! Daar is 1 match uitgekomen. En die match is inmiddels al een aantal maanden de leukste en liefste. Zonder jullie was ik hem niet tegengekomen.

Dank voor het organiseren van deze speeddate!


Was echt super leuk gisteren, heeft alle verwachtingen overtroffen. 😀


Bedankt voor het leuke evenement en de goede organisatie!


Excellent customer service!


Beste mensen van About Love, op 24 januari hebben wij elkaar ontmoet tijdens de lesbische speeddate in Utrecht. Inmiddels hebben we sinds ruim 2 maandjes een relatie en we zijn hartstikke gelukkig met elkaar. We zijn ontzettend blij dat we elkaar via jullie hebben ontmoet, hartelijk bedankt daarvoor.


Wat een leuke ervaring! Bedankt voor de goede zorgen. Alles is erg duidelijk en laagdrempelig. Prettig hoor.


Paar jaar geleden heb ik gespeeddatet in Rotterdam via jullie. Hier had ik een match, wat later bleek de beste vriendin van mijn huidige partner. In het contact met mijn match waren wij eigenlijk al snel duidelijk tegen elkaar dat het op de speeddate heel gezellig was, maar er liefde waarschijnlijk niet in zou zitten. Wel had zij een voorstel. Haar beste vriendin zou volgens haar helemaal mijn type zijn. Ze heeft uiteindelijk voor ons een blind date opgezet.  Wij zijn op deze date gegaan en ondertussen zijn we al een tijd samen. We wonen samen, hebben een geregistreerd partnerschap, een hond en twee zoontjes van één en twee jaar oud!


De vorige keer vond ik echt super leuk en goed georganiseerd, dus ik kijk ernaar uit.


Lekker ruime en gezellige locatie!


Ik heb al een aantal keer met veel plezier bij jullie mogen speeddaten! Ik vind de locaties mooi, ik vind het mooi geregeld. Ik vind alles mooi.


Ik wilde even zeggen dat ik echt een geweldige avond heb gehad.


Het evenement was goed georganiseerd en gezellig. Het was mijn eerste evenement, maar ik had een goede ervaring. Het format maakt het vrij open en includes iedereen.


Gister geweest voor de 1e keer het was een leuke ervaring. Had een ontzettende leuke avond en zeker voor herhaling vatbaar! De locatie was ook perfect en zag er ook heel goed uit. Was ook heel makkelijk bereikbaar.


Afgelopen maandag was ik aanwezig bij de speeddates in Amsterdam en ik heb een erg leuke avond gehad!


Nog super bedankt voor de organisatie. Ik heb genoten!


Een leuke manier om mensen te leren kennen, heel ongedwongen.


Ik ben super blij met mijn match! 😀 We zijn gezellig heen en weer aan het mailen en hebben de vervolgdate al gepland staan!


Echt een ontzettend leuke nieuwe ervaring.


Ik wilde nog even zeggen dat ik het leuk vond gister, erg ontspannen, ook door hoe jullie het deden.


Ik heb mijn match via jullie gevonden vier jaar geleden en wij zijn nog steeds gelukkig!


Bedankt voor de top organisatie weer!


Graag wil ik jullie bedanken voor een ontzettend leuke avond in Utrecht, was voor mij de eerste keer, maar was aangenaam verrast door de sfeer en de openheid van de deelnemers.


Ik was helemaal vergeten jullie te bedanken nog voor een toffe speeddatesessie. Het was een zeer geslaagde en gezellige middag in Rotterdam.


Ik vond het gisteren erg leuk om eens zo’n speeddate-middag mee te maken! Jullie hebben het leuk opgezet met een ontspannen sfeertje!


Wil via deze weg mijn complimenten geven voor de ontvangst die ik gisteren van jullie heb gekregen. Ik heb een warm welkom gehad, jullie waren vriendelijk.

Het speeddaten zelf is me goed bevallen. De deelnemers waren sympathiek en vriendelijk. Echt leuke gesprekken gehad. Een geweldige ervaring voor mij. Jullie hebben een sfeer gecreëerd waarbij je genoeg privacy hebt maar door de gezellige venue voel je je ook snel op je gemak. Superleuke avond gehad, bedankt daarvoor! Ik zal zeker gauw nog een keer speeddaten bij jullie.


Dank je wel voor deze topavond in Amsterdam.


Ik vond het een erg leuke avond in Den Haag deze week. Een leuke vervolgdate heeft al plaatsgevonden.


Dank jullie wel voor de flexibiliteit.


Ik vond het een positieve verrassing dat we de gelegenheid kregen met zoveel mannen te speeddaten. Ook vond ik het heel prettig dat jullie als organisatoren echt op de achtergrond waren, en ons zo de kans gaven zoveel mogelijk van de (korte) tijd aandacht aan elkaar te geven. Leuke avond gehad, fijne locatie, duidelijke instructies op voorhand en op de avond zelf en ook nog de bereidheid om achteraf iets voor me uit te zoeken.


I found in October 2015 my love and wife at a speeddate from yours and we are married now with kids.


Rond de jaarwisseling ben ik nog wezen speeddaten in Den Haag. En dit zou ik graag weer willen doen. Ik vond het heel goed georganiseerd!


Beste About Love,

Graag wil ik verwijderd worden van jullie mailinglist.
Reden: ik heb via een speeddate van About love in mei 2018 een vrouw ontmoet met wie ik net een huis gekocht heb. 😀


Het was gezellig, leuk dat ik erbij kon zijn! Als de gelegenheid zich weer voordoet, dan zal ik me zeker weer opgeven voor een leuke avond.


Ik vind het supersympathiek dat ik nog eenmaal gratis mag meedoen. Ik vond de organisatie en setting prima en leuk opgezet.


Was leuk weer mee te doen zaterdag! Na afloop met drie medespeeddaters nog even geborreld bij iemand thuis.


Mijn complimenten voor het organiseren van deze avond. Alles is prima voor mij verlopen, goede heldere begeleiding en leuke dames ontmoet.


Allereerst wil ik u enorm bedanken voor de moeite die u heeft gestoken in het speeddaten in het algemeen. De intentie om mensen in contact te brengen met elkaar verdient ware hulde en respect. Zeer dankbaar ben ik u dan ook voor om introverte mensen zoals ik en ook wel vele anderen uit hun schulp te komen en net over die drempel heen te stappen. Gaat u alstublieft hiermee door, want het brengt veel goeds en maakt ons introverte mensen allen sterker en we zien de wereld hierdoor niet meer als iets slechts waar geen greintje goedheid in zit. Integendeel, het leert ons om afwijzingen te accepteren en verder te gaan in plaats van stil te blijven staan en alles persoonlijk op te vatten.

Ik was aanwezig bij jullie speeddate en had contact gemaakt met een andere mannelijke kandidaat en is er een mooie vriendschap ontstaan.

Ook uw medewerksters die aanwezig waren gedroegen zich uiterst amicabel en servicegericht. Mijn petje af voor deze dames en dat ze zo door mogen gaan.


Ik vond het een super leuke avond en ook goed georganiseerd.


Via jullie heb ik een fantastische vriendin ontmoet en we zijn al inmiddels meer dan 3 jaar samen.


Vond het een geslaagde avond!


Jullie hebben een gezellige en interessante avond georganiseerd, dank daarvoor!


Supergaaf.


Bedankt voor het meedenken gisteren en de goede organisatie!


I have met a special woman so that I will not come anymore, I am very happy to have found someone but at the same time I will be missing coming to speeddating. I really liked to meet new people and I have made friends along the way. I wish you to continue with speeddating because you are good organizers.


Het was een geweldige avond dinsdag. Bedankt.


Ik heb het erg leuk met een dame die laatst een match was.


Bedankt voor de leuke avond gisteren. Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad.


Ik vind het concept erg leuk en veel beter dan online daten.


Jullie zijn toppers!


Dag About Love,

Hierbij wil ik jullie bedanken omdat ik via jullie de liefde van mijn leven heb gevonden. Klinkt heel zoetsappig, maar ik denk dat het wel leuk is om eens een terugkoppeling te ontvangen van jullie harde werk!


Ik had net een speeddate in Den Haag van jullie. Vond ik superleuk. Heb een match & follow up date.


Ik vond het erg leuk hoe jullie het hebben georganiseerd. Wij hebben echt nog een supertoffe avond gehad en met een groep zijn we de kroeg in gegaan. Was erg gezellig!


Great company and really good organisation so thank you for that! 😀


Ik wil even laten weten dat ik het een hele leuke avond vond en dat die goed georganiseerd was!


Het was mijn eerste keer en wat was het leuk! Heel erg bedankt voor de organisatie, heb veel gelachen en leuke mensen ontmoet, en de groep was zo divers qua achtergrond, cultuur, religie, etc. Leuk, die diversiteit.


Ik heb erg genoten van het evenement gisteren en het was gezelliger dan ik had verwacht.


Ik vind jullie een geweldige organisatie dat jullie mensen helpen om op een makkelijke en gezellige manier liefde te vinden!


Het kwam er niet van vanavond, maar ik wilde jullie bij dezen nog even bedanken voor de keurige organisatie. 4 minuten is erg kort (dat zul je wel vaker horen), maar verder top geregeld. Dank!


Beste About Love,

Graag wil ik verwijderd worden van jullie mailinglist.

Ik ben inmiddels onder de pannen (dankzij jullie!).


Ik heb een erg leuke avond gehad, bedankt! Een positieve ervaring met speeddaten! Bedankt voor de goede service! 🙂


Ik vond het erg leuk om hieraan deel te nemen. Het was mijn eerste ervaring en dat is goed bevallen.


Superleuk om weer nieuwe mensen te zien en ontmoeten. Fijn initiatief!


Heel erg bedankt voor dit geweldige evenement. Het was mijn eerste keer, maar het was zeker een geweldige ervaring.


Ik heb zojuist de speeddate gehad en het was ontzettend leuk!


Ik was aanwezig bij de speeddate net voor de coronacrisis in Utrecht, en daar was een hele leuke match en inmiddels zijn we alweer een tijdje echt vriend-vriendin. 😉
Nog bedankt voor de leuke avond.


Ik vond het superleuk! Ik kreeg er echt een fijne energie van. Top geregeld, ook qua info vooraf.


Leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen.


Was leuk zoals altijd!


Ik heb vorige keer erg genoten bij jullie in Utrecht!


You care about the participants, the experience, the events and the business.


Ik zal zeggen dat ik gisteren erg genoten heb van de avond in Den Haag, dus bedankt voor het hosten ervan! Alles verliep heel vlot en ik was onder de indruk dat ik de kans kreeg om zoveel mensen te ontmoeten.


Wat een leuk aanbod dat ik het nog een keer mag proberen. Ik vond het een fijne avond.


Bedankt voor het bieden van de geweldige ervaring en het aanbieden van het aanbod. Ik heb een geweldige tijd gehad. Gefeliciteerd met het runnen van zulke succesvolle evenementen.


Ik wil jullie bedanken voor de altijd goed georganiseerde speeddates.


Het was mijn eerste keer, wist dus niet zo goed wat ik kon verwachten, en heb een leuke, fijne avond gehad, dus complimenten!


Bedankt voor het organiseren van deze gezellige avond, ik heb er erg van genoten!


Ik kijk ernaar uit! Ik vond het de vorige keer erg leuk en goed georganiseerd.


You can cancel all my reservations, the relationship is going well, thank you very much for making it happen. 😉


Dank voor afgelopen speeddate in Utrecht. Intensief, maar ontzettend leuk!


Bedankt voor de leuke ervaring!


Ik ben heel erg tevreden met de organisatie van About Love. Mocht ik in de toekomst weer op een speeddate willen, dan zal dat zeker met jullie zijn!


Het was weer goed geregeld en een leuke café!


Ik vond de speeldate erg leuk. De 4 minuten zijn zo om.


Wat attent dat je nog een keer mag als er geen match is.


Ben heel benieuwd naar deze vorm van daten (en een vriendin van mij is via jullie een heel leuke man tegengekomen 😉 dus dat helpt ook mee in de nieuwsgierigheid).


Hierbij wil ik even een terugkoppeling geven over de speeddate van gisteren. Ik vond het zeer geslaagd en een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. De website en de informatievoorziening van jullie vond ik heel goed en professioneel, top! Kortom, een hele positieve ervaring voor mij en ik zal jullie zeker aanraden. Chapeau.


Mijn complimenten voor jullie organisatie en altijd meedenkend.


Vorige week maandag heb ik een fantastische speeddate avond gehad. Persoonlijk vond ik deze heel goed opgezet en daarvoor zou ik graag mijn complimenten aan jullie willen geven.


Gisteren was ontzettend gezellig! Leuk om zoveel nieuwe mensen te spreken en te leren kennen.


Ik ben dankzij jullie iemand tegengekomen en het voelt zo goed dat we elkaar van het weekend gaan ontmoeten.


Ik heb in januari deelgenomen aan jullie event en heb er momenteel een hele leuke relatie aan overgehouden. Ik wil jullie bedanken voor de speeddate, het is bijzonder leuk uitgepakt.


Het was wederom gezellig en de rit waard. Goed bezig.


It was pleasure joining the first time and I really enjoyed it.


Ik vond het een hele leuke ervaring. Goed geregeld en niet afgezaagd. Het wordt serieus genomen.


De speeddate heb ik als leuk en goed georganiseerd ervaren.


Beste About Love,

Ruim anderhalf jaar geleden ben ik bij jullie komen speeddaten in Utrecht. Die avond heb ik hem ontmoet. Inmiddels zijn wij al ruim een jaar samen en zelfs kort geleden gaan samenwonen. Ondanks dat speeddaten lang niet voor iedereen een match oplevert, blijkt dat het zeker mogelijk is om door het speeddaten iemand te vinden met wie je een fijne en langdurige relatie kan opbouwen. 🙂 Bedankt daarvoor!

Ga zo door!


Ik vond het bij jullie wederom beslist een leuke speeddate avond. Verschillend publiek in goede afwisseling. Besloten om binnenkort nog een keer deel te nemen. Hartelijk bedankt!


Leuke sfeer, veel leuke vrouwen.


Supergoed georganiseerd!


Eind oktober mijn huidige vriend leren kennen tijdens jullie speeddate!


We zijn benieuwd naar jouw speeddate-ervaring

Bekijk onze agenda en schrijf je in voor een avond speeddaten bij About Love! Laat je ons weten hoe je het vond?


Speeddaten ervaringen

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36