Beste datingsite

oktober 24, 2021 2:23 pm

Zoek niet verder, je bent beland op de beste datingsite

Veel keuze op het gebied van datingsites en apps

In de zoektocht naar de beste datingsite zie je soms door de bomen het bos niet meer. Er zijn zóveel verschillende datingsites. Sites voor jongere singles, voor oudere singles, voor Christelijke singles, voor reizen met singles, voor feesten met singles…

En dan nog de dating apps: er is een dating app die je koppelt aan iemand die offline al je pad heeft gekruist, een app waar vrouwen de eerste stap zetten, een app waarbij er niet wordt gechat maar je bij een match meteen op date gaat, een app die extreem populair is maar waar veel gebruikers enkel uit lijken te zijn op seks…

Stop met wanhopen. Jij bent op zoek naar de beste datingsite en die heb je gevonden.

Speeddaten voor singles

About Love: een datingsite met speeddates in diverse steden

About Love is een datingsite waarop je speeddates voor singles in diverse steden kunt vinden. Al jaren is speeddating een zeer populaire manier van daten. Het concept van speeddating is bedacht door rabbijn Yaacov Deyo, aan het eind van de 20ste eeuw. Hij wilde Joodse singles in Los Angeles aan de liefde helpen. Vervolgens werd zijn idee een rage in Amerika.

Sindsdien is speeddating, ook in Nederland, een gangbare manier om singles te ontmoeten en de populariteit blijft maar groeien. About Love organiseert twee à drie speeddatings per week, wat erop neerkomt dat er bij ons ruim vijfhonderd singles per maand gekoppeld worden.

Wat maakt speeddaten zo geliefd? Wat zorgt voor het enorme animo voor deze dating events?

Lekker efficiënt

Wat speeddating in de eerste plaats zo populair maakt, is dat je in korte tijd een groot aantal singles ontmoet. Dat vergroot je kansen in liefdesland natuurlijk aanzienlijk. Heb je normaal gesproken misschien 15-20 dates per jaar; tijdens een speeddating van About Love heb je dit aantal dates binnen 2,5 uur. Erg efficiënt dus, wat handig is in het drukke leven dat veel singles hebben.

Alle keuze

Een ander voordeel van 15-20 singles daten op een avond, is dat de keuze reuze is. Iedere speeddater heeft wel iets, of dat nu een spannende studie/baan is, veel levenservaring, goed ontwikkelde sociale vaardigheden of geweldige humor. En omdat je in de liefde maar net iemand moet treffen die op alle (voor jou belangrijke) vlakken bij je past, is het fijn als er veel keuze is.

Makkelijke manier van dating

Verder is speeddating een makkelijke manier van daten. Je hoeft niet in het wild op mensen af te stappen, zonder te weten of ze single zijn en zin hebben in een praatje. Wanneer je je inschrijft voor een speeddating, weet je al vier dingen: de andere deelnemers zijn single, staan open voor contact, zijn ongeveer van jouw leeftijd en de meesten zijn woonachtig in/rond de stad waar de speeddate plaatsvindt.

Daarbij kun je door middel van speeddating ongemakkelijke afwijzingssituaties omzeilen. About Love zorgt ervoor dat je na het dating event in contact kunt komen met de single(s) met wie je een wederzijdse klik hebt. Op deze manier loop je geen blauwtjes en hoef je andere singles ook niet rechtstreeks af te wijzen. Ideaal!

Direct echt contact

Ook een groot voordeel van speeddating is, ten opzichte van andere datingsites, dat je meteen echt contact hebt. Bij online dating kan het schermcontact heel anders zijn dan het contact in real life. Tijdens een speeddating zie je direct wie je nu daadwerkelijk tegenover je hebt. Je kunt de ander in volle glorie zien, ruiken, horen en kunt de energie tussen jullie voelen. En dat is natuurlijk waar het uiteindelijk om gaat in de liefde; om het echte contact tussen jou en de ander.

Veilig daten

Dat echte contact zorgt er tevens voor dat speeddating een veilige vorm van daten is. Natuurlijk moet je altijd kritisch zijn met wie je in zee gaat, maar bij een fysieke ontmoeting kun je minder makkelijk worden misleid dan online. Daarnaast leer je de andere singles kennen in een openbare gelegenheid, de anderen weten slechts je voornaam en je bepaalt zelf wie jouw e-mailadres mag ontvangen.

Wil je het helemaal op safe spelen, zorg er dan voor dat je je inschrijft met een e-mailadres waarin niet je volledige naam zichtbaar is. Dan kun je je date(s) langer de tijd geven voordat je alles prijsgeeft.

Een leuk avondje uit

Veel singles geven aan voor speeddating te kiezen omdat ze zin hebben in een gezellig avondje uit. Een sfeervol restaurant/café, leuke muziek, drankje erbij en een heleboel ontmoetingen; het recept voor een leuke avond. Het concept speeddaten spreekt veel spontane en extraverte mensen aan, dus wanneer je je inschrijft voor een speeddate, kun ervan uitgaan dat je een enerverende avond tegemoet gaat.

En vaak klikken singles van hetzelfde geslacht tijdens een speeddate ook goed met elkaar. Omdat veel singles in hun eentje naar een speeddating komen en openstaan voor nieuwe contacten, komt het regelmatig voor dat er spontaan vriendschappen ontstaan.

Speeddating willen ervaren

Soms komen singles speeddaten omdat ze de ervaring op hun bucketlist hebben staan. Speeddating is natuurlijk een unieke en wellicht spannende ervaring; 15-20 singles daten op één avond doe je immers niet iedere dag.

Daarbij kan het leerzaam zijn om zo’n groot aantal mensen te ontmoeten. Het geeft je informatie over wat je wel/niet zoekt als het om de liefde gaat, en speeddating kan je sociale vaardigheden een boost geven.

Sommige singles hebben er een nieuwe hobby in gevonden en komen op regelmatige basis speeddaten (met name de singles die wat kritischer zijn in de liefde).

Of je nu eenmalig komt, iedere week of iets ertussenin; je bent van harte welkom! Na een speeddate ben je hoe dan ook weer een ervaring rijker.

Succesverhalen

Kiest de een voor speeddating vanwege de gezellige avond of de unieke ervaring; de ander komt speeddaten voor de winst op langere termijn. Speeddating is namelijk bijzonder effectief als het gaat om het vinden van de liefde. We hebben al behoorlijk wat mailtjes ontvangen van ex-speeddaters die een relatie zijn begonnen, en een aantal van hen is inmiddels samenwonend en/of getrouwd. Er zijn zelfs al About Love-baby’s geboren.
Statistisch gezien is het ook niet gek natuurlijk; als je zo’n groot aantal singles van ongeveer dezelfde leeftijd verzamelt, kan het niet anders dan dat er succesvolle koppels ontstaan.

Wat maakt About Love tot de beste datingsite?

Waarom About Love?

Speeddaten is om verschillende redenen dus razend populair. Maakt wat maakt specifiek About Love tot de beste datingsite?

Laagste prijsgarantie

Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen kunnen speeddaten. Daarom kunnen singles zich bij ons inschrijven voor de laagste prijs. Neem je vaker deel aan een speeddate, dan ontvang je codes waarmee je je met korting kunt aanmelden voor onze speeddates.

Standaard goed gevulde groepen

We steken veel tijd en geld in marketing, waardoor we altijd goed gevulde groepen hebben. Dat zorgt ervoor dat onze speeddates standaard kunnen doorgaan en dat er na iedere speeddate veel matches zijn.

Goede service is onze prioriteit

Niets is voor ons belangrijker dan het bieden van goede service. We reageren snel op mails, denken graag met je mee, bij aanvang van een speeddate staan we met twee personen paraat om je hartelijk te verwelkomen, we doen er alles aan om het event vlekkeloos te laten verlopen en tijdens het speeddaten kun je met al je vragen en opmerkingen bij ons terecht. Na een speeddate ontvang je binnen 24 uur de matchmail, ook in het weekend. Heb je geen match, dan is je volgende speeddate gratis. En ben je onverhoopt niet tevreden over een speeddate? Dan ontvang je je geld retour.

Ook doen we met alle liefde een stapje extra. Wil je weten hoeveel speeddaters je geliked hebben? We laten het je graag weten. Wil je je dateverhalen met ons delen? We luisteren met plezier. Heb je suggesties voor ons? We staan altijd open voor feedback en nemen alle tips mee.

Beste datingsite

Dáárom is About Love de beste datingsite

Schrijf je in en ga een geweldig dating event tegemoet

Om welke reden je dan ook wilt komen speeddaten, je bent meer dan welkom. Hopelijk ga je een fantastische speeddate tegemoet en weet je na afloop direct: dáárom is About Love de beste datingsite!


Beste datingsite

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36