IJsbrekers voor een geslaagde date

juni 29, 2022 5:17 pm

Breek het ijs bij aanvang van je date

De meeste deelnemers die wij verwelkomen bij onze speeddates hebben last van enige vorm van drempelvrees. Sommigen voelen alleen wat kriebels in hun buik, terwijl anderen nauwelijks uit hun woorden komen van de spanning. Niet zo vreemd als je bedenkt dat bij de meeste singles de stress al toeslaat wanneer zij slechts één date hebben. Stel je eens voor twintig singles te daten in nog geen twee uur tijd. Twintig keer de juiste vragen stellen, de juiste antwoorden geven, misschien zelfs wat te flirten.

Maar hoe zorg je ervoor dat de spanning verdwijnt en je lekker ongedwongen kunt daten met de single tegenover je? Met onderstaande ijsbrekers verdwijnt het ijs als sneeuw voor de zon en staat niets je in de weg te genieten van een zorgeloze speeddate.

Liever een jaar geen seks of een jaar geen alcohol?

Iedereen kent dit spel wel. Het wordt vaak gespeeld op feestjes, maar is ook zeer geschikt als ijsbreker tijdens een speeddate. Een voordeel van zo’n ijsbreker is dat je hem zo zwaar/licht kunt maken als je zelf wilt. Als je niet alleen maar voor de fun wilt spelen, maar ook iets te weten wilt komen over je date, dan kun je vragen bedenken die meteen wat informatie geven over het karakter van de ander.

Voorbeeldvragen die je aan je date zou kunnen stellen:

Vertel hoe je de ander inschat

Welke eigenschappen heeft je date, wat zijn zijn/haar bezigheden? Probeer de ander zo goed mogelijk in te schatten. Het voordeel van deze verrassende ijsbreker is dat je een indruk van de ander zult krijgen zonder dat je verzandt in de standaard vragen. En voor de ander kan het leuk zijn om te horen dat je je inleeft en wat daarbij in je op komt.

Bijvoorbeeld: ‘Ik denk dat jij je in het dagelijks leven bezighoudt met het redden van dieren in nood. Verder denk ik dat je een sociaal type bent dat graag onder de mensen is en veel vrienden heeft. Je lijkt me iemand die bewust eet en goed kan koken.’

De magie van een oprecht compliment

Dit is misschien wel een van de makkelijkste manieren om het ijs te breken tussen jou en je date én daarnaast laat je direct een goede indruk achter. Bekijk je date; wat maakt hem/haar bijzonder? Is het de positieve uitstraling, het juiste gevoel voor mode, heeft hij/zij opvallende ogen? Na een oprecht compliment is de toon voor een gezellige date gezet.

Ben je meer van het type ‘gedurfd’ en heb je genoeg van onze gezapige manieren om het ijs te breken? Dan kun je je compliment gewaagder maken. Wat vind je sexy aan de persoon tegenover je? Heeft deze opvallende armspieren, een mooi figuur, een mond om te zoenen? Durf je het aan deze ijsbreker te gebruiken?

Wanneer kom jij het ijs breken?

Zin om bovenstaande ijsbrekers in praktijk te brengen? Schrijf je dan in voor een van onze speeddates!


IJsbrekers bij het daten. Zo breek je het ijs bij aanvang van je date.

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36