Singles in Amsterdam: opgelet!

augustus 9, 2021 12:06 pm

Heb je zin in een gezellige avond vol verrassende ontmoetingen? Denk dan eens aan speeddaten voor singles in Amsterdam!

In Amsterdam organiseren we iedere maand twee of drie speeddates voor singles. Gezellige avonden waarbij je 15-20 singles ontmoet in jouw leeftijdscategorie. Singles die net als jij openstaan voor een leuk gesprek en…wellicht voor een vervolg!

Zuidas in Amsterdam

De meeste van onze single events in Amsterdam vinden plaats op de Zuidas. De Zuidas staat bekend om het World Trade Center Amsterdam en is een levendige, luxe wijk vol goedgeklede zakenmensen, hippe cocktailbars en sportieve en culturele evenementen.

Het vaakst organiseren we onze speeddates bij à Deauville, gelegen op enkele minuten loopafstand van station Amsterdam Zuid. Dit stijlvolle restaurant, met superleuk en gastvrij personeel, is te vinden op de begane grond van het Atrium gebouw. We hebben al vele complimenten mogen ontvangen over deze geweldige locatie. Het restaurant is zeer ruim en we huren een apart gedeelte af, zodat je in alle rust de andere singles kunt leren kennen.

Ontmoet 15-20 singles in Amsterdam

Gedurende het speeddaten ontmoet je 15-20 singles. Iedere single spreek je 4 minuten. Op je datekaart geef je aan met wie je verder in contact wilt komen. Tijdens het singles event zijn er twee pauzes waarin je de gelegenheid hebt om leuke singles iets langer te spreken. En vaak gaan singles na het speeddaten nog ergens een drankje doen.

Heb jij een single tijdens het speeddaten een ‘ja’ gegeven en is dat andersom ook het geval, dan hebben jullie een match! Bij een match ontvang je elkaars contactgegevens en kunnen jullie de speeddate samen een spectaculair vervolg geven.

Mocht je onverhoopt geen match hebben, dan krijg je de volgende keer speeddaten van ons cadeau!

Succesverhalen van singles

Gelukkig is er, in de zeven jaar dat we speeddates organiseren, nog geen enkele avond zonder matches voorbij gekomen. Omdat er via via een groot aantal singles bij About Love terecht komt en we daarnaast veel adverteren, hebben we altijd volle groepen, wat betekent dat je tijdens een singles event veel keuze hebt. Mensen zijn blij verrast over de singles die op het speeddaten afkomen en de sfeer tijdens de avonden is ontspannen en positief.

We vinden het ontzettend leuk dat we mogen bijdragen aan heel veel mooie succesverhalen. Singles die elkaar gevonden hebben, van wie velen inmiddels samenwonen of getrouwd zijn, of zelfs een kindje hebben.

Wil jij ook leuke singles ontmoeten in Amsterdam?

Sta jij ook open voor het ontmoeten van een groot aantal singles? Kom speeddaten in Amsterdam, beleef een onvergetelijke avond en wie weet wat er uitkomt…


Singles Amsterdam

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €4,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36