Speeddaten Utrecht

Date de leukste singles in Utrecht.

Reviews:

About Love

  • Speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Snel je matchmail ontvangen met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie.
  • Niet tevreden, geld terug.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36


Speeddaten Utrecht

Kom speeddaten in Utrecht en ontmoet veel singles in korte tijd

Speeddaten is al heel wat jaren een bekend fenomeen in Nederland. Niet voor niets. Het is dé manier om in korte tijd veel singles te leren kennen. Geen eindeloze zoektocht meer tussen datingprofielen op internet. Geen geswipe. Geen geschreeuw boven de pompende muziek tijdens een singlesfeest.
Gewoon een rustige kennismaking van enkele minuten, waarbij je je date in de ogen kunt kijken en de mogelijkheid hebt om af te tasten of je verder met de ander in contact wilt komen: ja of nee. Klikt het niet met de persoon tegenover je? Next!

Hoe werkt speeddaten bij About Love?

Lijkt het je leuk om te komen speeddaten in Utrecht? Bekijk onze agenda, kies de speeddate in Utrecht waaraan je wilt deelnemen en schrijf je in. Na je reservering ontvang je een bevestiging per e-mail. Enkele dagen voor de speeddate versturen we nog een e-mail met daarin alle praktische informatie op een rijtje.

Het speeddaten

Als je aankomt bij de speeddate-locatie in Utrecht ontvang je van ons de datekaart. Hierop kun je tijdens het speeddaten aangeven met wie je verder in contact wilt komen.

Tijdens het speeddaten ga je in gesprek met degene tegenover je, totdat de bel klinkt. Dan schuift de ene helft van de singles door naar de volgende tafel. De andere helft blijft zitten. Zo heb je iedere paar minuten een andere gesprekspartner tegenover je, tot je alle singles hebt gesproken. Na elk gesprek vul je op je datekaart in of je verder met de ander in contact wilt komen.

Na het speeddaten

Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de singles die je een ‘ja’ hebt gegeven, als zij dat andersom ook hebben gedaan. Alleen bij een wederzijdse ‘ja’ ontvangen jullie elkaars gegevens. Vervolgens kunnen jij en je date(s) zelf bepalen hoe het contact verder verloopt.

Gelukkig kunnen we de meeste speeddaters verblijden met één of meerdere matches. Mocht je (om welke reden dan ook) geen match hebben, dan krijg je de volgende keer speeddaten van ons cadeau!

Ben je onverhoopt niet tevreden over de speeddate, dan krijg je je inschrijfgeld retour. Onze prioriteit is dat jij een geslaagde avond hebt.

Sfeervolle speeddate-locaties

Voor onze speeddates in Utrecht maken we gebruik van BUNK, Mr. Black and the White Ox en Kartoffel.

BUNK is gelegen in hartje Utrecht, op twee minuten loopafstand van Utrecht Centraal. Het is een voormalige kerk omgebouwd tot hotel met een supergezellig restaurant. Een bijzondere ambiance dus om in te daten! Voor onze speeddates huren we de vide af.

Al jaren organiseren we speeddates bij Mr. Black and the White Ox. Dit restaurant bevindt zich in De Blend, het voormalige hoofdkantoor van Douwe Egberts aan het Merwedekanaal. Vlak naast de Douwe Egberts koffiebranderij, die nog steeds in gebruik is. Over deze leuke locatie hebben we al veel complimenten van speeddaters ontvangen. Het restaurant is erg stijlvol en het gastvrije personeel heeft (naast lekkere koffie) talloze bijzondere wijnen, fabuleuze cocktails (met of zonder alcohol) en heerlijke bieren zoals Heineken, Brand speciaal bieren, bieren van brouwerij Kasteel Oudaen, en een heel scala aan bijzondere speciaalbieren zoals Kompaan, Oproer en Lagunitas.

Kartoffel is een Duits georiënteerd restaurant aan de Oudegracht aan de Werf met een geweldige biergarten. Een trendy plek waar veel jonge, hippe mensen komen. Neem een lekkere Fritz cola uit Berlijn, rabarberlimonade of Club-mate; een natuurlijke energiedrank op basis van thee. Of natuurlijk een lekker Duits biertje. Proost op een gezellige avond met geslaagde dates!

Singles uit Utrecht en omgeving

Singles die komen speeddaten in Utrecht wonen vaak in de stad zelf. Toch komen er ook regelmatig singles speeddaten vanuit Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Amersfoort, Barneveld, Soest, Hilversum, Naarden, Bussum, Bilthoven, Maarssen, Bunnik, Veenendaal, Ede, Arnhem, Apeldoorn en Den Bosch.

Schrijf je in voor een speeddate in Utrecht

Reserveer nu voor een speeddate in Utrecht en beleef een geweldige avond/middag vol ontmoetingen. Ontvang snel de gegevens van je match(es) en wie weet blijkt de gezellige speeddate wel het begin van iets nog veel mooiers… Zien we je gauw?


Speeddaten Utrecht bij About Love: ontmoet 15-20 singles