De leukste single events

juni 19, 2022 12:14 pm

Single events van About Love

Kom naar een van onze single events en ontmoet 15-20 singles op een avond

Heb je zin in een leuk singles event, een bruisend evenement waar je andere vrijgezellen kunt ontmoeten, denk dan eens een speeddate bij About Love.

Een speeddate is een van de meest moderne en populaire single events. Aan het eind van de 20e eeuw werd het concept bedacht door Rabbijn Yaacov Deyo om Joodse singles in Los Angeles te koppelen. Vervolgens werd zijn idee een rage in Amerika en sindsdien is speeddaten booming onder singles.

En niet voor niets: wat is er in de zoektocht naar de liefde leuker dan een event waar je maar liefst 15-20 singles ontmoet? Singles van ongeveer jouw leeftijd die openstaan voor gezelligheid? En het fijne van speeddaten is dat je (in tegenstelling tot bijvoorbeeld een singles feestje) op niemand hoeft af te stappen; middels het doorschuifsysteem komen de singles vanzelf in groten getale voorbij. Je kletst vier minuten met elkaar en na je date schrijf je op of je verder met de ander in contact wilt komen. Is er wederzijdse interesse, dan is er een match en ontvangen jullie een dag na het singles event elkaars contactgegevens. Ideaal!

Schrijf je in voor onze single events

Veel spontane, sociale singles

Een belangrijke reden dat speeddaten tot een van de populairste single events behoort, is de enorm leuke sfeer tijdens dit uitje. Het concept speeddaten trekt een heel fijn publiek aan; veelal spontane, sociale singles die openstaan voor contact. Als je je inschrijft voor een speeddate kun je er daarom van uitgaan dat je een sprankelende avond tegemoet gaat.

Er is zoveel animo voor speeddaten dat we altijd volle groepen hebben, wat maakt dat er vrijwel altijd wel iemand bij zit die jou aanspreekt. Na een speeddate zijn er dan ook standaard veel matches. Heb je onverhoopt geen match, dan mag je nog een keer gratis deelnemen aan een van onze single events!

Gezellige locaties

Onze single events vinden plaats op leuke locaties, denk aan hotels, cafés, restaurants en brasserieën. Een event in de horeca is al snel gezellig. Er is muziek, sfeervolle verlichting, er zijn goede cocktails en wijntjes, er is bier en fris. Vaak komen mensen iets eten voor een speeddate of worden er tijdens het event lekkere hapjes besteld. Maak er een gezellig uitje van en geniet!

Single and ready to mingle?

Halverwege het singles event is er pauze, zodat je verder kunt kletsen met de singles op wie je je oog op hebt laten vallen (of even in je eentje op adem kunt komen, want speeddaten kan intensief zijn). Vaak wordt er bij een speeddate veel contact met elkaar gezocht en hoewel de singles in eerste instantie komen voor het contact met potentiële matches, komt het regelmatig voor dat er spontaan vriendschappen ontstaan tussen singles van hetzelfde geslacht. Superleuk!

Na het singles event blijven veel deelnemers nog iets drinken. En omdat we onze speeddates organiseren in grote steden, kun je na afloop nog lekker een drankje doen in de stad.

Kom ook naar een van onze single events!

Schrijf je in voor een single event van About Love

Ook zin in een spectaculaire avond vol leuke ontmoetingen? Schrijf je dan in voor een van onze single events! We kijken ernaar uit je te verwelkomen.


Single events About Love

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36