Speeddaten voor singles in de wintermaanden

november 2, 2021 12:48 pm

Dating Sunday; de drukste dating-dag van het jaar

De eerste zondag van het nieuwe jaar, dat is de drukste dag van het jaar op datingsites/-apps. Tegenwoordig heeft deze dag zelfs een naam: Dating Sunday. Volgens Relatieplanet is Dating Sunday de dag waarop de bezoekersaantallen twee keer zo hoog zijn als normaal. Tevens Pepper en Lexa geven aan dat de datingsites deze dag het drukst bezocht zijn.

En ook ons ontgaat het uiteraard niet dat op deze dag de meeste singles reserveren voor een speeddate. Komend jaar valt Dating Sunday op 2 januari en nu al, in de aanloop daarnaartoe, merken we weer een groei aan speeddate-inschrijvingen. Om deze reden plannen we in de wintermaanden standaard extra veel speeddates, zodat zoveel mogelijk singles de gelegenheid krijgen om een leuke match te vinden.

Daten in de donkere wintermaanden

Waarom is de eerste zondag van het nieuwe jaar zo’n populaire dag om aan het daten te slaan?

Wij denken dat de donkere wintermaanden de behoefte aan gezelligheid kunnen vergroten. Samen met je geliefde bij het haardvuur zitten, lekker uit eten, naar een kerstmarkt gaan of gezellig series kijken vanonder een dekentje…
Daarbij zijn feestdagen voor veel singles een lastige periode. Het samen zijn met familie (of juist niet) kan singles extra confronteren met het gebrek aan een partner.
Ook kunnen goede voornemens een rol spelen. Het nieuwe jaar wordt vaak gezien als een nieuwe start, en veel singles nemen zich op dat moment voor om actie te ondernemen op het gebied van de liefde.
En tenslotte is de zondag sowieso al de dag dat de meeste singles zich inschrijven voor een datingsite of speeddate.

Tel deze factoren bij elkaar op en je hebt antwoord op de vraag waarom de eerste zondag van de maand tot Dating Sunday is uitgeroepen.

Speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht

Om te kunnen voldoen aan de grote vraag naar speeddates in de donkere, koude maanden, hebben we onze planning voor de komende tijd alweer klaar.

Vanavond staat er een speeddate voor lesbiennes en biseksuele vrouwen in Utrecht op de agenda. Deze vrouwenspeeddates zijn altijd drukbezocht. Morgen organiseren we een speeddate in Amsterdam voor singles van 25-38 jaar bij het sfeervolle à Deauville. Onder singles van 25-38 jaar is veel animo voor speeddaten; die grote groep met singles hebben we altijd in no time bij elkaar.

Na deze avonden hebben we wekelijks twee à drie speeddates gepland staan in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Dat betekent dat er bij About Love van nu tot aan het einde van de winter ongeveer 2000 singles gekoppeld zullen worden. De meeste speeddates bij About Love zijn bedoeld voor singles tussen de 25 en 40 jaar, maar we organiseren ook speeddates voor vrijgezellen van 24-37 jaar en 33-45 jaar. En ben je één à twee jaar jonger/ouder dan een leeftijdscategorie dan is dat ook geen probleem; de leeftijdsgrenzen zijn slechts richtlijnen.

Kom speeddaten bij About Love deze winter

Heb jij ook zin om de wintermaanden in te gaan samen met een geliefde? Schrijf je in voor een van onze speeddates in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Tijdens een speeddate ontmoet je maar liefst 15-20 singles op één avond; een goede kans dus dat er een geslaagde match voor je tussen zit. Hopelijk mogen we je gauw verwelkomen bij een van onze speeddates en ga je de feestdagen en het nieuwe jaar in met een leuke date aan je zijde!

About Love

  • Speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Binnen 24 uur je matchmail ontvangen met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie.
  • Niet tevreden, geld terug.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36