Speeddaten Eindhoven

Date 15 tot 20 leuke singles in Eindhoven tijdens een speeddate bij About Love.

Reviews:

About Love

  • Speeddaten met 15-20 singles op één avond.
  • Ontvang binnen 24 uur de gegevens van je matches.
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie!

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36


Speeddaten Eindhoven

Speeddaten: op een grappige manier in contact komen met een groot aantal singles. Keigezellig! Wellicht ook spannend, maar met een kans op het vinden van de liefde zeker de moeite waard. Wanneer ben jij van de partij?

Vind de liefde in Eindhoven

Singles die dankzij een speeddate hun liefdespartner vinden; gebeurt dat echt? Jazeker! Sinds de oprichting van About Love horen we regelmatig een sprankelend succesverhaal. Heel wat singles hebben elkaar gevonden tijdens een van onze speeddates. Dus sta je open voor een relatie, lekker daten of in de eerste plaats gewoon voor een leuke avond: kom speeddaten in Eindhoven!

15-20 dates van 4 minuten

In het leven van een twintig-/dertiger is soms weinig ruimte om te daten. Een sociaal leven, werk, sport, hobby’s, huishouden, reizen… Soms weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen om nieuwe mensen te ontmoeten. Zeker omdat het dateproces tijdrovend kan zijn; denk bijvoorbeeld aan het wekenlang op en neer mailen bij internetdaten.

Speeddaten is daarom ideaal. Tijdens een speeddate van About Love in Eindhoven heb je ongeveer 15-20 dates van 4 minuten. Na iedere date geef je op je dateformulier aan of je interesse in de ander hebt en binnen 24 uur ontvang je je matches in je mailbox. Is er een makkelijkere manier om in korte tijd zoveel singles te ontmoeten?

Geraniums Boost!

Openstaan voor nieuwe mensen en ervaringen brengt vaak verrijking. Achter de geraniums zitten kan altijd nog. Nu kan speeddaten natuurlijk spannend zijn. De meeste singles die we verwelkomen bij onze speeddates zijn wat nerveus. Praten, lachen en flirten met singles ligt misschien niet binnen je comfortzone, maar zijn het niet juist de nieuwe, spannende ervaringen die je een boost geven? Veel singles zijn na het speeddaten opgetogen en geven aan dat ze zo’n leuke avond nooit verwacht hadden. Op Trustpilot geven (ex-)singles de speeddates van About Love een gemiddelde beoordeling van een 8,5 met de toelichting: ongedwongen, superleuk en onvergetelijk!

Speeddaten bij The Pool in Eindhoven

Voor onze speeddates in Eindhoven maken we graag gebruik van The Pool. Dit restaurant ligt naast het centraal station van Eindhoven en is zeer goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Je kunt hier in alle rust daten, want we huren altijd een apart gedeelte van dit sfeervolle restaurant.
Meer informatie over onze speeddate locatie in Eindhoven vind je hier.

Inschrijven voor een avondje speeddaten met singles in Eindhoven

Ook zin in een onvergetelijke ervaring? Schrijf je nu in voor een van de speeddates in Eindhoven! De speeddates vinden plaats bij The Pool, pal naast Centraal Station Eindhoven. Vanaf slechts €17,50 kun je je opgeven voor een speeddate op deze leuke locatie.

Tot snel!

Kortom, kom de spanning en sensatie ervaren tijdens een van onze gezellige speeddates in Eindhoven en wie weet wat het je oplevert…

Houdoe en tot snel!