Zes redenen om te gaan speeddaten

maart 29, 2017 7:39 pm

couple-31489_640

Singles die dankzij een speeddate hun liefdespartner vinden; gebeurt dat echt? Jazeker! Sinds de oprichting van About Love horen we regelmatig een sprankelend succesverhaal. Wij zijn overtuigd van het succes van speeddaten. Jij nog niet? Lees dan nog even door. Hieronder hebben we de voordelen van speeddaten op een rijtje gezet.

1. Vijftien tot twintig dates op één avond

In een druk leven is soms weinig ruimte voor de liefde. Werk, hobby’s, sport, huishouden, vrienden… Soms weet je niet waar je de tijd moet vinden om te daten.
Tel daarbij op dat het dateproces tijdrovend kan zijn; denk bijvoorbeeld aan het wekenlang op en neer mailen bij internetdating.

Tijdens een speeddate van About Love in Amsterdam, Den HaagRotterdam of Utrecht ontmoet je op één avond ongeveer vijftien tot twintig singles. Singles in jouw leeftijdscategorie die net als jij openstaan voor de liefde. Bestaat er een makkelijkere manier om in korte tijd zoveel gelijkgestemden te ontmoeten?

2. Laagste prijs

Een avond vol ontmoetingen met andere singles op een sfeervolle locatie. Een spannende, spectaculaire ervaring die je niet snel zult vergeten. En dat voor een ieniemieniebedrag.
Omdat wij zoveel mogelijk singles een geweldige date-ervaring willen bieden zonder dat we de intentie hebben er zelf rijk van te worden, vragen wij de laagste prijs voor onze speeddates. Dus ook als je een keer krap bij kas zit kun je bij ons een bruisende avond beleven.

3. Geen gedoe

Een goed bereikbare locatie, een heleboel vrijgezellen en geen gedoe met pijnlijke afwijzingen. Speeddaten is gewoon zitten en kletsen en op je datekaart invullen of je verder met de ander in contact wilt komen. Waarna je binnen 24 uur de voornaam en het e-mailadres van je match(es) in je mailbox ontvangt. Daten was nog nooit zo eenvoudig!

4. Life is what happens to you while you’re busy on the internet

Online dating is laagdrempelig, maar heeft weinig te maken met het echte leven. Bij speeddaten is er geen scherm waarachter je jezelf kunt verbergen. Zijn er geen emoticons waarmee je je gemoedstoestand kunt overbrengen. Echt contact met de single tegenover je. Eng? Ja, soms wel, maar gaat liefde niet over contact maken met de ander? Jezelf kwetsbaar durven opstellen?

5. Geraniums Boost!

Achter de geraniums zitten kan altijd nog. Het overgrote deel van de singles dat we ontvangen bij een speeddate is zenuwachtig. Praten, lachen en flirten met vreemden ligt misschien niet binnen je comfortzone, maar juist daardoor zal het je een boost geven. Veel deelnemers zijn na het speeddaten opgetogen en geven aan dat ze nooit verwacht hadden dat het zo leuk zou zijn (kijk maar).

6. And it’s a…. MATCH!

Onze ervaring is dat de meeste deelnemers één of meerdere matches overhouden na een speeddate. Omdat je bij speeddaten in één keer vijftien tot twintig singles ontmoet, vergroot je je kansen in liefdesland aanzienlijk. Zoals we al schreven: we horen regelmatig succesverhalen van singles die dankzij een speeddate hun partner vonden.
Enne… als je op de bank blijft zitten weet je zeker dat je de liefde van je leven niet ontmoet. (Of klinken we nu als je moeder?)

About Love

  • Speeddaten met 15-20 singles.
  • Ontvang binnen 24 uur de gegevens van je matches.
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie!

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36