Woon je in Breda? Kom speeddaten bij About Love!

Singles uit Breda

Bij onze speeddates verwelkomen we regelmatig singles uit Breda. Kom je uit Breda, dan kun je bijvoorbeeld speeddaten in Rotterdam.

Veel singles ervaren speeddaten als zeer positief. Deelnemers zien het als een gezellig avondje uit met andere singles en het gebeurt regelmatig dat uit het speeddaten relaties ontstaan.

Speeddaten bij About Love

Speeddate-specialist met jarenlange ervaring

Waarom speeddaten bij About Love? About Love is speeddate-specialist met jarenlange ervaring en uitstekende reviews.

Speeddaten Breda Brabant

Ontmoet 15-20 singles op een avond

Bij About Love gaan speeddates standaard door met volle groepen: je ontmoet 15-20 singles op een avond. Om de paar minuten wordt er gewisseld van plek, zodat je met iedereen kunt kennismaken. Kom je in contact met een leuke single? Maak je interesse kenbaar via het dateformulier en als de belangstelling wederzijds is, vinden jullie elkaars contactgegevens de volgende dag in jullie mailbox.

Geen match = gratis noggus 🙂

De meeste singles vinden tijdens het speeddaten een match. Jij niet? Da’s sund, maar niet getreurd: je mag nog een keer gratis komen speeddaten. Je kunt je kosteloos opgeven voor een speeddate naar keuze en dit aanbod is maar liefst een half jaar geldig.

Speeddaten bij leuke locaties, goed bereikbaar vanuit Breda

Speeddaten bij een toplocatie in Rotterdam

Kom je speeddaten in Rotterdam, dan verwelkomen we je bij UPtown Food & Drinks, een prachtig restaurant aan het water in het hippe wijnhavengebied tussen de Boompjes en de Blaak. Het is een ruime locatie met veel afstand tussen de tafeltjes en we huren het gehele restaurant af, zodat je privé en in alle rust je dates kunt ontmoeten.

Van Breda naar Rotterdam

UPtown Food & Drinks is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken vanuit Breda.

Met ongeveer een halfuur rijden zit je vanuit Breda in Rotterdam. Ga de A16 op naar Capelle aan den IJssel. Neem afrit 24t/m26-Capelle aan den IJssel vanaf de A16/E19, vervolg je weg op de Abram van Rijckevorselweg en ga via de Maasboulevard naar de Glashaven.

Parkeren kan in de wijk zowel op straat als in een parkeergarage. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Parkeergarage De Boompjes, deze is 24/7 geopend. Het adres is: Terwenakker 18, 3011 XS Rotterdam. Vanaf deze parkeergarage loop je in drie minuten naar UPtown Food & Drinks. Kijk hier voor meer informatie over het parkeren.

Kom je met het openbaar vervoer, dan trein je in 23 minuten van Breda naar Rotterdam Centraal. Neem daar de trein naar Rotterdam Blaak en vanaf de Blaak loop je binnen tien minuten naar UPtown Food & Drinks.

Kortom, woon je in Breda en heb je zin om te speeddaten?

Schrijf je in voor een gezellige avond bij About Love! Bij ons kun je terecht voor goed georganiseerde speeddates vol leuke ontmoetingen met een groot aantal singles. Je betaalt de laagste prijs en bij geen match is je volgende speeddate gratis. Ga een geweldige ervaring tegemoet en wellicht vind je de liefde van je leven. Ge wittet oit nooit nie!


Speeddaten in Breda Brabant


About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36