Speeddaten Alkmaar

augustus 3, 2023 1:16 pm

Woon je in Alkmaar? Kom speeddaten bij About Love!

Speeddaten Alkmaar omgeving

Woon je in Alkmaar en heb je zin in een onvergetelijke avond? Kom dan eens speeddaten bij About Love! Bij About Love kun je komen speeddaten in bijvoorbeeld Amsterdam, nog geen drie kwartier rijden vanaf Alkmaar.

Veel singles zijn enthousiast over speeddaten en regelmatig ontvangen we geweldige succesverhalen. Bovendien kun je bij About Love speeddaten voor de laagste prijs!

De speeddate-avond

Kom je speeddaten, dan ontmoet je 15-20 singles op één avond. Wanneer de bel klinkt, schuift de helft van de singles een plekje door.

Leuke single in het vizier? Vul het in op je datekaart en bij wederzijdse belangstelling ontvangen jullie de volgende dag elkaars e-mailadres.

Heb je na het speeddaten geen enkele match? Dan is je volgende speeddate (naar keuze) helemaal gratis!

Gezellige speeddate-locaties in Alkmaar omgeving

Veel singles in de grote steden

Omdat de meeste singles in Nederland in de vier grote steden wonen, organiseren wij enkel speeddates in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Dat maakt dat onze speeddates standaard kunnen doorgaan met volle groepen.

Daten in Amsterdam

Kom je speeddaten in Amsterdam, dan verwelkomen we je graag bij Anne&Max Oostenburg, een sfeervolle en ruime locatie tussen Amsterdam-Oost en het centrum in. We huren de gehele locatie af, zodat je alle rust en privacy hebt tijdens het daten.

Ook kun je in Amsterdam komen speeddaten bij de fantastische Capital Kitchen aan het Weesperplein. Voor de speeddate reserveren we de gehele (zeer riante) bovenverdieping.

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer zijn onze speeddate-locaties in Amsterdam gemakkelijk bereikbaar.

Speeddaten bij About Love

Waarom kiezen singles voor speeddaten bij About Love?

✅ Speeddaten met 15-20 vrijgezellen op mooie en goed bereikbare locaties.
✅ Binnen 24 uur je matchmail ontvangen.
✅ Geen match = volgende keer speeddaten gratis.
✅ Laagste prijsgarantie.
✅ Ervaren organisatie met uitstekende recensies.

Speeddaten Almere Flevoland

Kom je ook speeddaten in Alkmaar omgeving?

Ook zin in een avond vol ontmoetingen in de omgeving van Alkmaar? Kom speeddaten in Amsterdam, beleef een geweldige avond en wie weet wat het je brengt… ❤


Speed dating


Meer over Alkmaar

Alkmaar, gelegen in Noord-Holland, heeft 111.834 inwoners en een historisch centrum met 399 rijksmonumenten en 700 gemeentelijke monumenten. In deze prachtige stad vind je mooie grachten en acht hofjes, waarvan de meeste nog steeds bewoond zijn. Andere bezienswaardigheden in Alkmaar zijn onder andere de kaasmarkt, het kaasmuseum, het Waagplein en de Waagtoren, het stedelijk museum, het Huis met de Kogel en de Grote Sint-Laurenskerk. Ook staat Alkmaar al jaren in de top 10 van winkelsteden van Nederland.

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36