Online speeddaten

Date de leukste singles.

Reviews:

About Love

  • Speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Snel je matchmail ontvangen met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede (online) speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie.
  • Niet tevreden, geld terug.

Klantbeoordelingen

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36


Online speeddaten bij About Love

Singles ontmoeten vanuit huis

Sinds er sprake is van het coronavirus in Nederland bieden we online speeddates aan. Een efficiënte en veilige manier om andere singles te leren kennen. Kom in contact met de allerleukste singles in jouw regio. Daten was nog nooit zo makkelijk!

Inschrijven voor een online speeddate

Schrijf je in voor een online speeddate in de regio Amsterdam, Den Haag & Rotterdam of Utrecht.

Na reservering ontvang je direct een bevestiging. Voor de speeddate versturen we een e-mail met praktische informatie. Daarin vind je ook je persoonlijke link naar de online speeddate.

De speeddate

Voor onze online speeddates maken we gebruik van een op maat gemaakte webapp. Hierdoor is het niet nodig om software op je apparaat te installeren en je hoeft ook geen account aan te maken. Je kunt deelnemen met je smartphone, tablet of computer. Van tevoren kun je via je persoonlijke link je microfoon en camera testen. Wil je nu alvast even testen, dan kan dat hier.

Je ontmoet ongeveer 10-12 singles op één avond. Iedere paar minuten komt er automatisch een nieuwe date voorbij met de naam in beeld. Schrijf bij aanvang van elk gesprek de naam van je date op. Na ieder gesprek heb je een minuut de tijd om te noteren of je verder met de ander in contact wilt komen.

Matchmail!

Vlak voor de speeddate heb je per e-mail een link ontvangen naar je persoonlijke online datepagina. Wanneer de speeddate is afgelopen, kun je op deze online pagina definitief invullen met wie je verder in contact wilt komen.

Dezelfde avond nog ontvang je de matchmail met daarin de voornaam en het e-mailadres van je match(es). Alleen bij een wederzijdse ‘ja’ ontvangen jullie elkaars gegevens. Vervolgens kunnen jij en je date(s) zelf bepalen hoe het contact verder verloopt.

Heb je onverhoopt geen match, dan is je volgende online speeddate gratis!

Date je mee?