Benefiet-speeddaten voor ReumaNederland 24-36 jaar in Utrecht

wo 20 maart 2024 van 19:30 - 22:00

Reserveer

Ontvang t/m di 5 maart € 3,00 korting!
Vrouw
€ 25,00 € 22,00
Nog 2 plaatsen vrij
Man
uitverkocht
  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Ben je tussen de 24 en 36 jaar en heb je zin in een mooie avond? Schrijf je dan in voor onze benefiet-speeddate in Utrecht op 20 maart! In het kader van de collecteweek voor ReumaNederland gaat de volledige opbrengst van de speeddate naar dit schitterende doel.

Hoe werkt het speeddaten?

Tijdens het speeddaten heb je ongeveer 20 dates van 4 minuten. Wanneer de bel klinkt, schuift de helft van de singles door naar de volgende tafel. Op je datekaart geef je aan met wie je verder in contact wilt komen.

Locatie

Het speeddaten vindt plaats bij Anne&Max, een sfeervol en ruim opgezet restaurant. We hebben het hele restaurant gereserveerd, zodat je alle privacy hebt tijdens het daten.

Matchmail!

Binnen een dag na de speeddate ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de singles met wie je een match hebt. De meeste speeddaters kunnen we verrassen met een of meerdere matches, maar mocht je (om welke reden dan ook) geen match hebben, dan is je volgende speeddate gratis!

Speeddaten bij About Love voor het goede doel

Wil je ook komen speeddaten voor het goede doel? Geef je dan nu op voor deze benefiet-speeddate in Utrecht!

Bij About Love ben je in goede handen; wij zijn een ervaren speeddate-organisatie met uitstekende recensies en bieden speeddates aan voor de laagste prijs.

Early Bird

Reserveer je twee weken vóór deze speeddate dan ontvang je €3,00 korting. Je betaalt dan niet het reguliere tarief van €25,00 maar je date mee voor slechts €22,00.

Praktische informatie

Datum
wo 20 maart 2024
Locatie
Anne&Max Utrecht Oost
Burgemeester Reigerstraat 15
3581 KJUtrecht
Planning
19:00 uur – Registratie open
19:30 uur – Start speeddate
± 20:15 uur – Pauze
± 20:25 uur – Vervolg speeddate
± 21:10 uur – Pauze
± 21:20 uur – Vervolg speeddate
± 22:00 uur – Einde speeddate

Contact

Heb je nog vragen? Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen, mail ons via info@aboutlove.nl of bel naar 085 401 95 36.

Reviews About Love


About Love truly is About Love!
P.K. Binda

Het afgelopen jaar vaker via About Love gespeed-date en de avonden als heel prettig en positief ervaren. Leuke, goed bereikbare locaties en gevarieerd publiek. De akoestiek van sommige locaties kan soms iets beter, maar dat geldt (helaas) voor veel horecagelegenheden. Recent ook via andere organisaties op date geweest: Speeddaten.nl (schrikbarend slecht, zie review) en Flitsdate.nl (ok/prima). Mijn ervaringen met About Love zijn, voor mij, zonder twijfel de meest positieve, en dat zit hem in kleine en grote dingen: overzichtelijke agenda, fijn ontvangst/welkom, planning en informatie rond zo'n avond, match-mail vaak volgende dag rond 12u al verstuurd, gastvrijheid van de hostesses, (constructieve) wijze waarop men met feedback omgaat, en niet geheel onbelangrijk: de avonden zijn goedkoper dan de andere organisaties en.. About Love biedt als enige, in geval van geen match, een gratis volgende ronde. Fijn dat jullie er zijn! :))


5 sterren omdat…
Sarah

Superleuke ervaring! Dit was m’n eerste keer speeddaten en ik wist niet precies wat ik moest verwachten, maar het is heel leuk. Veel singles en gezellige avond gehad. Ook gebleven voor after een borrel (aanrader!). (Contact met klantenservice verloopt prettig. Ik moest een keer verzetten door een COVID besmetting en ze reageren snel en meedenkend.)


Bekijk alle reviews op Trustpilot

Reserveer

Ontvang t/m di 5 maart € 3,00 korting!
Vrouw
€ 25,00 € 22,00
Nog 2 plaatsen vrij
Man
uitverkocht

Meer in Utrecht