Daten Utrecht

juli 18, 2022 1:13 pm

Daten Utrecht via About Love

Ontmoet 15-20 singles op een avond

Schrijf je je in voor een avond daten in Utrecht, dan ga je een geweldige avond tegemoet. Daarbij komt het geregeld voor dat singles via een date-avond van About Love een relatie vinden.

Tijdens een avond daten in Utrecht heb je 15-20 dates van 4 minuten. Op je datekaart kun je aangeven met wie je verder in contact zou willen komen. Heb je interesse in een single en is deze interesse wederzijds? Dan hebben jullie een match! De volgende dag ontvangen jullie elkaars contactgegevens om het daten een vervolg te kunnen geven.

Gelukkig kunnen we de meeste deelnemers blij maken met een match. Geldt dit niet voor jou, dan ben je van harte welkom om nog een keer gratis te komen daten!


Daten Utrecht bij Liemès

Een heerlijk ruime locatie aan de rand van Utrecht Leidsche Rijn

Veel van onze date-avonden in Utrecht vinden plaats bij Liemès, een ruim opgezet en superhip restaurant. In deze foodwalhalla kun je terecht voor heerlijke gerechten en topcocktails. We huren een apart gedeelte van deze leuke locatie af, zodat je in alle rust kunt daten.

Daten Utrecht bij Liemès

Het adres van Liemès is:

Proostwetering 11
3543 AB Utrecht 

Liemès ligt aan de rand van Utrecht Leidsche Rijn. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het restaurant gemakkelijk te bereiken.

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer naar Liemès? De locatie ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van station Utrecht Leidsche Rijn. Je kunt ook vanaf Utrecht CS bus 73 (richting Maarssen via Leidsche Rijn) nemen en uitstappen bij bushalte Rijpwetering. Vanaf daar is het 2 minuten lopen.

Liemès ligt op het parkeerdek. Via de roltrap of lift bij de Decathlon kom je op het parkeerdek. Vanaf daar is het nog enkele minuten lopen naar Liemès.

Auto

Kom je met de auto vanaf de A2 parallelrijbaan, dan neem je afslag 7. Volg vervolgens P1. Als je door de slagboom bent, liggen Liemès en P1 achter je. Hier vind je de routebeschrijving.

De parkeerplaats is zeer ruim. Parkeren is de eerste twee uur gratis, daarna €1,- per uur.


Daten Utrecht bij Mr Black and the White Ox

Sfeervolle locatie in Utrecht

Ook kun je komen daten in Utrecht bij het sfeervolle restaurant Mr Black and the White Ox.

Mr Black and the White Ox is het kloppende hart van De Blend, gelegen in het voormalig hoofdkwartier van Douwe Egberts. The White Ox refereert naar het winkeltje van Egbert Douwes waar het ooit begonnen is. Het winkeltje ‘de Witte Os’ in Joure verkocht allerlei koloniale waren, zoals koffie, thee, chocola, zoethout, anijs en specerijen. Bij Mr Black and the White Ox kun je dan ook terecht voor heerlijke koffie, maar ook voor fabuleuze cocktails en geweldige gerechten.

We huren standaard het achterste gedeelte van deze gezellige locatie af, zodat je alle privacy hebt tijdens het daten.

Daten Utrecht bij Mr Black and the White Ox

Het adres van Mr Black and the White Ox is:

Vleutensevaart 100
3532 AD Utrecht

Mr Black and the White Ox is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

Openbaar vervoer

Kom je naar Mr Black and the White Ox met het openbaar vervoer, dan kun je bus 12 richting Maarssen via Zuilen, bus 28 richting Vleuterweide, bus 38 richting Maarssen via Lage Weide, bus 120 richting Amsterdam Bijlmer Arena of bus 73 richting Maarssen via Leidsche Rijn nemen. In alle gevallen stap je uit bij Majellapark. Vanaf hier is het 9 minuten lopen naar de date-locatie.

Auto

Kom je met de auto naar Mr Black and the White Ox, dan kun je hier een up to date routebeschrijving vinden.

Voor informatie over het parkeerterrein van De Blend, klik hier. In de straten in de omgeving zijn ook veel gratis parkeerplekken te vinden.


Daten Utrecht: doe je mee?

Geef je op voor een avond daten in Utrecht en date 15-20 singles op een avond

Heb jij zin in een avond daten in Utrecht met een groot aantal singles? Schrijf je in voor een van onze date-avonden in Utrecht en ontmoet 15-20 leuke singles!

Waarom kiezen voor daten bij About Love?

❤ Een groot aantal singles daten via een ervaren organisatie.
❤ Binnen 24 uur je matchmail ontvangen.
❤ Heb je geen match? Dan is je volgende keer daten gratis.
❤ About Love biedt de laagste prijsgarantie.

Contact

Heb je nog vragen over daten bij About Love, mail of bel ons gerust!

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36


Daten Utrecht

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36