Online speeddaten

Date de leukste singles.

Reviews:

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €4,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36


Online speeddaten bij About Love

Singles ontmoeten vanuit huis

Sinds er sprake is van het coronavirus in Nederland bieden we online speeddates aan. Een efficiënte en veilige manier om andere singles te leren kennen. Kom in contact met de allerleukste singles in jouw regio. Daten was nog nooit zo makkelijk!

Inschrijven voor een online speeddate

Schrijf je in voor een van de geplande online speeddates voor singles. Je ontvangt direct een reserveringsbevestiging.

Enkele dagen voor het event sturen we je een e-mail met praktische informatie en een persoonlijke link naar de online speeddate. Van tevoren kun je via je link je microfoon en camera testen. Wil je nu alvast testen, klik dan hier.

De online speeddate

Je kunt deelnemen met je smartphone, tablet of computer. Hiervoor hoef je niets te installeren en geen account aan te maken. De gebruiksvriendelijke video-webapp maakt gebruik van Twilio, welke recente versies van Chrome of Firefox vereist. Safari wordt bij videobellen niet aangeraden.

Ongeveer vijf minuten voor de start van de speeddate klik je op je persoonlijke link. Daar zie je jezelf in beeld en enkele minuten voor aanvang druk je op ‘Start’.

Vanaf dat moment zal er iedere paar minuten automatisch een date voorbij komen. In beeld zie je de naam van je date en de gesprekstijd die afloopt. Na ieder gesprek heb je een minuut om op te schrijven of je verder met deze persoon in contact zou willen komen.

Je ontmoet ongeveer 10-12 singles op één avond.

Wellicht vanzelfsprekend: je dates zijn privé, niemand kan meekijken (ook wij niet).

Matchmail!

Tijdens de online speeddate ontvang je een link naar je persoonlijke online datepagina. Wanneer de speeddate is afgelopen, kun je op deze online pagina definitief invullen met wie je verder in contact wilt komen.

Dezelfde avond nog ontvang je de matchmail met daarin de voornaam en het e-mailadres van je match(es). Alleen bij een wederzijdse ‘ja’ ontvangen jullie elkaars gegevens. Vervolgens kunnen jij en je date(s) zelf bepalen hoe het contact verder verloopt.

Heb je onverhoopt geen match, dan is je volgende online speeddate gratis!


Reviews online speeddaten

Enthousiaste reacties op de online speeddates

De afgelopen tijd hebben we veel enthousiaste mails mogen ontvangen van singles die hebben deelgenomen aan een online speeddate. Hierbij een greep uit de reacties:

“Ik vond het bij jullie wederom, maar nu dan voor het eerst een poging online, beslist een leuke speeddate avond. Verschillend publiek in goede afwisseling. Die ene minuut na een gelopen ronde, om je keuze te noteren is prima. Besloten om binnenkort nog een keer deel te nemen. Hartelijk bedankt!”

“Ik vond het super geregeld allemaal. Blijf dit online doen, ook als corona weer achter de rug is.”

“Formidabel, want ik had een match…. En alles werkte. Wel leuk georganiseerd, dankbaar dat jullie het mogelijk maken dat mensen elkaar kunnen blijven ontmoeten in deze tijden van separatie. Goed georganiseerd!”

“Superleuk om (na maanden) weer nieuwe mensen te zien en ontmoeten. Fijn initiatief en zeker vaker doen zou ik zeggen!”

“De privacy en het gemak van thuis uit vind ik erg aangenaam.”

“Wat me goed beviel:
– de techniek werkte allemaal prima: online pagina om keuzes door te geven, de verbinding, het videoplatform, de aftelklok;
– allemaal leuke gesprekken en je komt in contact met mensen die je normaal misschien niet direct zou spreken.

Versus een speeddate in real life is het wel wennen dat:
– je wat minder goed een beeld van iemand krijgt, je ziet elkaar alleen tijdens je eigen speeddate met elkaar, niet ervoor, erna, en ook geen mogelijkheid om in een pauze of na afloop bij te praten of een drankje te doen op locatie;
– je geen idee hebt wie je voor je op je scherm gaat krijgen.”

“Ik heb het als positief ervaren want de techniek werkte perfect.”

“It’s so nice that you keep arranging speed dates even at times when it’s only possible online! It was a very nice experience and very smooth, so my compliments with respect to technology as well!”

“Ik heb zojuist de speeddate gehad en het was ontzettend leuk!”

“Superleuk dat het zo kan, aantal dates is ook oké (moeten er niet meer zijn, is vrij intensief).”

“Hierbij wil ik even een terugkoppeling geven over de speeddate van gisteren. Ik vond het zeer geslaagd en een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. De website en de informatie voorziening van jullie vond ik heel goed en professioneel, top! En juist online speeddaten neemt ook een drempel voor veel mensen weg, dus verlegen mensen melden zich eerder aan, denk ik. 😉 Kortom, een hele positieve ervaring voor mij en ik zal jullie zeker aanraden. Chapeau.”

“Ik ben dankzij jullie iemand tegengekomen en het voelt zo goed dat we elkaar van het weekend gaan ontmoeten.”

“Complimenten voor jullie dating app, het werkt perfect, nog beter dan videoplatforms als Zoom!”

“De speeddate heb ik als leuk en goed georganiseerd ervaren.”

“Ik vond het super leuk! Ik kreeg er echt een fijne energie van, ondanks dat het online was. Fijn dat er tussendoor ook een pauze was om er een drankje bij te pakken. Top geregeld, ook qua info vooraf.”

“Prima verbinding en leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen.”

“Ik heb het zeker als positief ervaren. Veel waar voor je geld met bijna 20 dates.”

“Vooropgesteld ben ik blij dat jullie er zijn, haha. 🙂 Tussen alle apps als Tinder, Happn en Bumble door is écht contact een verademing. En dat blijkt nu buiten de deur niet zo makkelijk. Bij die apps gaat het vooral om ‘wie is het best in staat zijn profiel zo optimaal mogelijk in te richten’ en dáármee aandacht te trekken, niet met wie de persoon erachter is. Je moet daar bijna wel in meegaan om ”succesvol” te zijn, anders val je niet op. Dat valt bij jullie volledig weg, je gaat volledig onbevooroordeeld de speeddates in. Dat maakt het elke keer weer spannend en leuk. Wat mij betreft nog spannender dan live want in een café kun je altijd vooraf al scannen wie er deelnemen.

Verder veel lof. Jullie reageren snel op mail, prijs is prima en er zijn altijd voldoende dates. Het verschil tussen video speeddates en in een café is natuurlijk groot maar dat is geen nieuws. De ”beleving” valt weg; met een vriend er een uitje van maken om naar een speeddate gaan, de andere mannen/concurrenten 🙂 zien, de minder ongemakkelijke afsluiting van een gesprek (en vaak toch nog even een halve minuut bij een tafeltje blijven hangen), het biertje in de pauze. Ach, misschien kan het over een paar maanden weer.”

“Ik denk dat een online blind date aantrekkelijk is… Toch comfortabeler in je eigen omgeving.”

“Ik heb zojuist de speeddate gehad en het was ontzettend leuk!”


Blogs

Meer blogs…