Woon je in Almere? Kom speeddaten bij About Love!

Kom speeddaten in Almere omgeving

Woon je in Almere en heb je zin in een leuk uitje, denk dan eens aan een speeddate! Bij About Love kun je komen speeddaten in Almere omgeving, zoals Amsterdam of Utrecht.

Veel singles vinden speeddaten een geweldige ervaring en regelmatig vinden mensen de liefde via speeddaten.

Tijdens een speeddate date je 15-20 singles op één avond. Heb je een leuke single ontmoet? Geef het aan op je datekaart en als de interesse wederzijds is, dan ontvangen jullie elkaars contactgegevens.

Mocht je na het speeddaten geen match hebben, dan mag je nog een keer komen speeddaten op onze kosten!

Leuke speeddate-plekken in Almere omgeving

Bovengemiddeld veel singles

Onze speeddates in Amsterdam en Utrecht zijn drukbezocht, aangezien er in deze steden bovengemiddeld veel singles wonen. We organiseren hier dan ook wekelijks speeddate-avonden.

Amsterdam

In Amsterdam kun je komen speeddaten bij à Deauville, een geweldig groot restaurant met veel ruimte tussen de tafels en verschillende leuke hoekjes. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is à Deauville gemakkelijk te bereiken. Het restaurant is gevestigd in het Atrium gebouw, op drie minuten loopafstand van station Amsterdam Zuid.

Utrecht

In Utrecht organiseren we speeddates bij Mr Black and the White Ox, Liemès, Kartoffel en De Tussentijd. Erg leuke locaties die we geheel of gedeeltelijk afhuren, zodat je in alle rust kunt daten. Ook onze speeddate-locaties in Utrecht zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Schrijf je in voor een speeddate bij About Love

Waarom speeddaten bij About Love?

✅ Speeddaten met 15-20 singles op leuke en goed bereikbare locaties
✅ Binnen 24 uur matchmail ontvangen
✅ Geen match = volgende speeddate gratis
✅ Leuke kortingen als je vaker komt speeddaten
✅ Ervaren organisatie met uitstekende recensies

Speeddaten Almere Flevoland


Speeddaten Almere Flevoland


Meer over Almere

Flevoland

Almere ligt in Flevoland en telt 218.091 inwoners (1 februari 2022), meer nog dan de hoofdstad Lelystad. De plaats is aan het einde van de twintigste eeuw opgezet als tweede grotere stad van Flevoland. Almere ligt aan het Gooimeer, IJmeer en Markermeer.

Te zien en te doen in Almere

In Almere zijn enkele gemeentelijke monumenten en oorlogsmonumenten te vinden.

Het centrum van Almere Stad heeft het grootste winkelgebied van Almere en is een van de grootste winkelcentra van Nederland. Almere Stad is dan ook verkozen tot beste binnenstad van Nederland. Ook Almere Buiten en Almere Haven hebben grote winkelgebieden.

Almere staat bekend om de bijzondere architectuur en bouwwerken. Vooral in het centrum zie je moderne architectuur en in een aantal wijken hebben bewoners zelf hun huis ontworpen. De stad heeft een schouwburg (drijvend op het water), vier theaters, een bioscoop, een filmhuis en poppodium.

Ook worden in Almere grote evenementen georganiseerd, zoals Challenge Almere-Amsterdam, Almere Haven Festival, Free Festival, Bevrijdingsfestival Flevoland, Libelle Zomerweek, Hardshock Festival en Strandfestival ZAND.


About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36