Speed dating bij About Love

maart 28, 2020 11:39 pm

Schrijf je in voor een speed dating event bij About Love

Speed dating in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht

Al ruim acht jaar organiseren wij speed dating events in de grote steden van Nederland. Deze evenementen zijn voor diverse groepen singles tussen de 24 en 45 jaar.

We ontvangen voortdurend enthousiaste reacties op onze speed datings. En het gebeurt regelmatig dat mensen de liefde van hun leven ontmoeten bij een van onze avonden!

Don’t you speak Dutch? No problem!

Experience has taught us that most of our participants speak English very well. Accordingly, it’s no problem if you don’t speak Dutch and you are more than welcome to participate in our speed datings regardless.

Hoe gaat een speed dating in zijn werk?

Hoe werkt speed dating? Via de website kun je je inschrijven voor een dating avond in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht. We verzamelen ongeveer veertig singles per avond.

Op de avond van de speed dating zullen wij je hartelijk verwelkomen. Wanneer het event van start gaat, neemt iedereen plaats en kan het daten beginnen. Je hebt 4 minuten de tijd om met degene tegenover je te kletsen. Vervolgens drukken wij op de bel en schuift de helft van de singles een tafeltje door. Op je datekaart kun je aangeven met welke single(s) je verder in contact wilt komen. Is er een single die je ziet zitten en geldt dat andersom ook, dan hebben jullie een match!

Een dag na de speed dating ontvang je het e-mailadres van je match(es). Heb je onverhoopt geen match? Dan is je volgende speed dating gratis!

Speed dating Amsterdam

Kom daten bij à Deauville of Ox & Bucks op de Zuidas

Kom je naar een speed dating in Amsterdam, dan verwelkomen we je graag bij à Deauville of Ox & Bucks. Beide locaties liggen op de Zuidas, direct naast station Amsterdam Zuid.

à Deauville – gelegen in het Atrium gebouw – is een geliefde locatie bij onze daters. Uiteraard vanwege de centrale ligging, maar ook omdat het een zeer ruim opgezet en stijlvol restaurant is. Er is veel ruimte tussen de tafels en er zijn diverse leuke zitjes. Voor de speed dating reserveren we een apart gedeelte van het restaurant, zodat je in alle rust kunt daten.

Ook bij Ox & Bucks – gevestigd in het WTC gebouw – organiseren we graag speed dating avonden. Dit fijne grand café heeft een uitgebreide wijnkaart en cocktailbar van hoge kwaliteit. Tevens bij Ox & Bucks maken we gebruik van een apart gedeelte van de locatie.

Speed dating Den Haag

Een gezellige dating avond bij The Student Hotel

In Den Haag organiseren we onze speed datings bij The Commons; het hippe restaurant van The Student Hotel The Hague. Deze leuke locatie ligt op enkele minuten loopafstand van station Den Haag Holland Spoor.

Voor de speed datings huren we het gehele restaurant af, zodat je alle privacy hebt tijdens het ontmoeten van de andere singles.

Speed dating Rotterdam

Ontmoet een groot aantal singles bij UPtown Food & Drinks

Kom je naar een speed dating in Rotterdam, dan ontvangen we je graag bij UPtown Food & Drinks. Dit geweldige restaurant, dat we voor het dating event in zijn geheel reserveren, is ruim opgezet en heeft fantastisch uitzicht over het water. De locatie is gelegen in de Wijnhaven, een idyllisch stukje Rotterdam tussen de Boompjes en de Blaak.

Speed dating Utrecht

Dating events bij toplocaties in Utrecht

Schrijf je je in voor een speed dating in Utrecht, dan vindt de avond plaats bij Mr. Black and the White Ox, Kartoffel, Liemès, De Tussentijd of BUNK.

Al jaren organiseren we speed datings bij Mr. Black and the White Ox. Deze toffe plek bevindt zich in De Blend, het voormalige hoofdkantoor van Douwe Egberts. Het is een sfeervol restaurant met lekkere koffies, talloze speciale wijnen, fabuleuze cocktails met of zonder alcohol en heerlijke biertjes. De dating events vinden plaats in het achterste semi-afgesloten deel.

Kartoffel is een Duits georiënteerd restaurant aan de Oudegracht aan de Werf. De meeste van onze speed datings organiseren we in de geweldige biergarten. De biergarten is een hippe plek waar veel jonge, trendy mensen komen. Proost samen met je date met een lekkere Fritz cola uit Berlijn, een rabarberlimonade, Club-mate of een lekker Duits biertje.

Ook Liemès is een van onze favoriete locaties voor onze speed datings. Deze locatie is een foodhall en restaurant in één met een gezellige cocktailbar, gelegen in The Wall aan de rand van Utrecht Leidsche Rijn. Liemès is zeer ruim opgezet, wat maakt dat je buurman niet kan meeluisteren met de gesprekken van jou en je dates. Ook bij Liemès reserveren we een apart gedeelte van de locatie af voor de dating events.
De locatie is zowel met de auto als met het OV gemakkelijk te bereiken. Liemès heeft een grote parkeerplaats waar je de eerste twee uur gratis parkeert en daarna slechts €1,- per uur betaalt.

BUNK ligt in het centrum van Utrecht, op enkele minuten loopafstand van Utrecht Centraal. Het was een kerk die is verbouwd tot hotel met een waanzinnig leuk restaurant, waar diverse activiteiten worden georganiseerd. Een bijzondere plek dus voor een speed dating! Tijdens onze dating events maken we gebruik van de vide.

De Tussentijd is een superleuk café met een gezellige, huiskamerachtige sfeer, wat maakt dat je je direct thuis voelt. Voor onze speed datings reserveren we het gehele café. Heb je na het event nog zin in om een drankje te doen? De Tussentijd ligt in hartje Utrecht; je loopt dus zo de stad in.

Schrijf je in voor een speed dating avond bij About Love

Speed dating bij About Love betekent:

❤ Daten met 15-20 singles op een avond
❤ Binnen een dag je matchmail ontvangen met de contactgegevens van je matches.
❤ Nog een keer gratis mogen deelnemen aan een speed dating wanneer je geen match hebt.
❤ De allerlaagste prijs.

Schrijf je in voor een van onze speed datings en ga een geweldige avond tegemoet!


Speed dating

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36