Singles: kom speeddaten!

juli 18, 2022 8:19 pm

Speeddates voor singles

Een superleuke ervaring en kans op het vinden van de liefde

Sinds 2014 organiseert About Love speeddates voor singles. En met succes! Veel singles vinden het speeddaten superleuk en het komt regelmatig voor dat mensen bij een speeddate hun geliefde tegenkomen.

Hoe werkt een speeddate?

Singles ontmoeten op sfeervolle locaties

Via onze agenda kunnen singles zich inschrijven voor een speeddate. Bij About Love kun je een speeddate-ticket kopen vanaf €22,00. Wij bieden de laagste prijsgarantie.

We organiseren speeddates voor diverse leeftijdsgroepen tot en met 45 jaar. Hierbij maken we gebruik van sfeervolle hotels, brasserieën, cafés en restaurants. Al onze speeddate-locaties zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

We huren altijd de gehele locatie of een apart gedeelte van de locatie af, zodat je niet tussen de andere bezoekers zit en je dus alle privacy hebt tijdens het daten.

Een groot aantal singles daten

De speeddates vinden plaats in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. We kiezen voor de grote steden, omdat hier de meeste animo is en onze speeddates daardoor standaard kunnen doorgaan met volle groepen.

Tijdens een speeddate hebben singles dan ook 15-20 dates op een avond. Iedere date duurt 4 minuten. Wanneer wij op de bel drukken, is de date afgelopen en kun je op je datekaart aangeven of je de ander beter zou willen leren kennen: ja of nee? Heb jij ‘ja’ bij een single ingevuld en is dat andersom ook het geval, dan hebben jullie een match!

Vervolgens schuift de helft van de singles een plekje door. Dit gaat zo verder tot alle singles elkaar hebben gesproken.

Om de circa zeven rondes is het pauze, zodat je wat uitgebreider kunt kletsen met de singles die bij je in de smaak vallen (of je even tot rust kunt komen, aangezien speeddaten best intensief kan zijn).

Na het speeddaten ben je van harte welkom om nog een drankje te doen.

Matchmail!

Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je de matchmail, met daarin de voornaam en het e-mailadres van je match(es). Heb je geen enkele match? Geen nood, in dat geval mag je nog een keer gratis komen speeddaten!

Waarom zijn speeddates zo populair?

Veel singles in Nederland

About Love organiseert twee/drie speeddates per week en de animo is enorm. Wat maakt speeddates zo geliefd onder singles?

Er zijn zo’n drie miljoen singles in Nederland. Volgens Jan Latten, CBS-hoofddemograaf en hoogleraar sociale demografie, is het aantal singles de afgelopen tijd gegroeid en zal dit aantal ook blijven groeien. ‘Jonge mensen willen gelukkig worden met een partner,’ geeft hij aan. En door de vergrijzing neemt ook het aantal oudere singles toe.

Een groot gedeelte van de singles staat open voor een relatie, blijkt uit onderzoek. 63 procent van de jonge singles wil graag een relatie. Steeds meer singles gaan op jacht naar een leuke match via internet; maar liefst de helft van alle singles gebruikt Tinder.

Ontzettend efficiënt

Niet gek dus dat speeddaten razend populair is. In het drukke leven dat veel mensen hebben, is het ontmoeten van een groot aantal singles op één avond ideaal. Het is ontzettend efficiënt: date je normaal gesproken 15-20 singles in een jaar, bij een speeddate ontmoet je dit aantal singles op één avond. Een soort Tinder, maar dan in het echt.

Echt contact

En dat echte contact is cruciaal om te kunnen beslissen of je daadwerkelijk interesse in de ander hebt. Bij online dating kan het schermcontact soms behoorlijk anders zijn dan wanneer je elkaar in real life ontmoet. Tijdens een speeddate zie je direct wie je voor je hebt en zul je al gauw aanvoelen of er een klik is. En dát is uiteraard waar het om gaat in de liefde: om de echte connectie tussen jou en de ander.

Lekker makkelijk

Daarbij hopen wij als organisatie het dateproces makkelijker te maken. Alles wat in het normale dateleven lastig kan zijn – zoals op iemand afstappen, afgewezen worden (of de angst hiervoor) of zelf iemand moeten afwijzen – nemen wij uit handen. Het enige wat jij hoeft te doen is je in te schrijven voor een speeddate, naar de speeddate-locatie te komen, 15-20 gesprekjes te voeren en aan ons door te geven met wie je een vervolgdate zou willen. That’s it! Een relaxte aangelegenheid dus waarbij je op een grappige en ongedwongen manier in contact komt met andere singles.

Avondje uit

Tenslotte zien veel singles speeddaten als een vermakelijk avondje uit. Het daten vindt plaats in (met zorg uitgezochte) horecagelegenheden met een fijne sfeer, leuke muziek en lekkere drankjes. Speeddaten trekt veel spontane singles aan, dus wanneer je je opgeeft voor een speeddate, kun je ervan uitgaan dat je een sprankelende avond tegemoet gaat.

Kom speeddaten en ontmoet 15-20 leuke singles

Schrijf je in voor een speeddate bij About Love

Kortom, vind je het leuk om een groot aantal andere singles te ontmoeten? Schrijf je in voor een speeddate! Of je nu zin hebt in een gezellige avond, een heerlijk liefdesavontuur en/of een serieuze relatie voor het leven: je inschrijven voor een speeddate is hoe dan ook een goed begin.

Zien we elkaar snel? 🙂


singles

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36