Leuk verjaardagscadeau? Een speeddate!

juni 4, 2022 1:08 pm

Uniek en leuk verjaardagscadeau

Zoek je een leuk verjaardagscadeau? Bestel een speeddate cadeaubon!

Ben je op zoek naar een origineel en leuk verjaardagscadeau? Voor je broer/zus, een vriend(in) of collega? Denk dan eens aan een speeddate cadeaubon!

Tijdens een speeddate ontmoeten deelnemers 15 tot 20 vrijgezellen. Dat gebeurt via een doorschuifsysteem: de helft van de singles blijft de hele avond zitten en de andere helft schuift een plekje door wanneer de bel klinkt. Op deze manier komen alle vrijgezellen met elkaar in contact.

Na elke date kunnen de deelnemers op hun datekaart aangeven of hun interesse door de ander is gewekt: ja of nee? Is er een wederzijdse ‘ja’? Dan is er een match!

De volgende dag ontvangen de vrijgezellen de contactgegevens van hun match(es). Is er geen enkele match na het speeddaten? Dan is de volgende speeddate gratis!

Een gezellig avondje uit als verjaardagscadeau

Gelukkiger van ervaringen dan van spullen

De afgelopen vijftien jaar is er veel onderzoek gedaan naar de invloed van spullen en ervaringen op geluk. De conclusie: ervaringen maken gelukkiger dan spullen. Zeker nieuwe ervaringen; bij een nieuwe ervaring ontstaat een geluksgevoel omdat er dopamine vrijkomt, het beloningsstofje in de hersenen. Een leuk idee dus om iemand een ervaring cadeau te doen!

Een gezellig uitje met andere singles

Een sfeervol hotel/café/restaurant, een lekker drankje, fijne muziek en een avond vol ontmoetingen: bij speeddaten zijn alle ingrediënten voor een zinderende avond aanwezig. Speeddaten trekt veel leuke, sociale mensen aan en de sfeer is vaak uitgelaten.

Interessant, laagdrempelig, tof, superleuk, ongedwongen, duidelijk, tot in de puntjes geregeld, prettig… De mailtjes die mensen ons sturen na een speeddate liegen er niet om: singles zijn enthousiast over speeddaten! Soms worden we jaren later nog bedankt voor die geweldige avond.

En dat niet alleen: we ontvangen regelmatig e-mails van mensen die via een van onze speeddates hun partner hebben gevonden.

Wat is een mooier verjaardagscadeau dan een onvergetelijke ervaring met de kans op het vinden van de liefde?

Kortom, zoek je een leuk verjaardagscadeau?

Bestel een speeddate cadeaubon!

Je kunt kiezen uit een digitale cadeaubon (ontvang je binnen een werkdag) of een cadeaubon per post (ontvang je binnen drie werkdagen).

Wat krijgt de ontvanger van de cadeaubon?

✅ Een avond speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht met 15-20 singles.
✅ Binnen 24 uur matchmail.
✅ Een gratis tweede speeddate wanneer er geen match is.

De cadeaubon is onbeperkt geldig en voor iedere speeddate te gebruiken.

Wie ga jij verrassen met dit leuke, unieke verjaardagscadeau? ❤


Leuk verjaardagscadeau

 

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36