Leuk cadeau voor vriendin? Een speeddate cadeaubon!

juni 3, 2022 10:27 am

Een avond speeddaten: leuk cadeau voor een vriendin!

Cadeaubon voor speeddaten

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een vriendin? Voor haar verjaardag, haar housewarming, als bedankje of zomaar? Denk dan eens aan een cadeaubon voor speeddaten!

Per e-mail of per post

Wil je een vriendin een speeddate cadeau doen, dan kun je haar inschrijven via de agenda. Maar als je haar graag iets fysieks wilt geven, dan is een cadeaubon een leuk idee.

Je kunt een cadeaubon bestellen die je per e-mail (binnen een werkdag) of per post (binnen drie werkdagen) ontvangt. Met de cadeaubon kan je vriendin zich via de website inschrijven voor een speeddate naar keuze.

De bon geldt voor iedere stad en iedere leeftijdscategorie. Verder is de bon overdraagbaar, dus mocht het cadeau onverhoopt niet bij de ontvanger passen, dan kan ze er iemand anders blij mee maken.

Geef je vriendin een gezellige avond cadeau

Een onvergetelijke ervaring

About Love regelt speeddates voor singles in verschillende leeftijdscategorieën tussen de 24 en 45 jaar. Zo organiseren we avonden voor vrijgezellen van bijvoorbeeld 24-36 jaar, 25-38 jaar en 27-40 jaar.

De speeddates vinden plaats bij sfeervolle hotels/restaurants/cafés/ontmoetingsplekken in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Voor het speeddaten reserveren we de gehele locatie of een deel ervan, zodat singles in alle rust kunnen daten.

Het speeddaten begint om 19.30 uur. Om de paar minuten klinkt de bel en schuift de helft van de singles een plekje door. De andere helft blijft de hele avond zitten. Op deze manier kunnen alle singles met elkaar op date.

Na elk gesprek geven de deelnemers op hun datekaart aan of ze verder met elkaar in contact willen komen: ja of nee? Bij iedere wederzijdse ‘ja’ is er een match. De volgende dag ontvangen de singles de contactgegevens van hun match(es).

Heeft de speeddate geen enkele match opgeleverd? Dan is de volgende speeddate (naar keuze) gratis!

About Love is een ervaren speeddate-organisatie met meer dan duizend geslaagde avonden op haar naam. We ontvangen regelmatig mailtjes van mensen die via onze speeddates de liefde hebben gevonden.

Kortom, zoek je een leuk cadeau voor je vriendin? Geef haar een speeddate cadeaubon!

Wat krijgt de ontvanger van de cadeaubon?

✅ Een speeddate met 15-20 dates in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht.
✅ Binnen 24 uur matchmail.
✅ Bij geen match een volgende speeddate gratis.

De cadeaubon is onbeperkt geldig.

Geef je vriendin een avond vol ontmoetingen en wie weet wat het haar brengt… ❤


Leuk cadeau voor vriendin

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36