Hoe werkt een speeddate?

juli 21, 2022 12:33 pm

Bekijk hier hoe een speeddate werkt

Hoe werkt een speeddate? Wat is een speeddate precies?
In het volgende filmpje zie je hoe een speeddate in zijn werk gaat.

Hoe werkt een speeddate?

Hoe een speeddate werkt: in 5 stappen uitgelegd

1. Schrijf je in voor een speeddate via de website.
2. Kom naar de speeddate-locatie en neem je datekaart in ontvangst.
3. Klets met iedere single 4 minuten.
4. Geef op je datekaart aan met wie je verder in contact wilt komen.
5. Bij wederzijdse interesse ontvangen jullie elkaars e-mailadres.

1. Schrijf je in voor een speeddate via de website.

Sinds 2014 kan iedere single tussen de 24 en 45 jaar bij About Love komen speeddaten. Via de agenda schrijf je je in voor een speeddate. Direct ontvang je een bevestiging van inschrijven in je mailbox. Enkele dagen voor de speeddate versturen we nog een e-mail met alle praktische informatie op een rijtje.

Bij About Love kun je al vanaf €15,00 deelnemen aan een speeddate. De reguliere prijs is €19,50 (wanneer je je minimaal twee weken van tevoren inschrijft voor een speeddate) en daarna €23,50. Hiermee bieden wij de laagste prijsgarantie.

Omdat we veel adverteren, kunnen onze speeddates standaard doorgaan met volle groepen.

2. Kom naar de speeddate-locatie en neem je datekaart in ontvangst.

De speeddates vinden plaats bij sfeervolle hotels, restaurants en cafés in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Onze speeddate-locaties zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.
Voor de speeddate huren we de gehele locatie (of een deel ervan) af, zodat je in alle rust kunt daten.

Als je aankomt bij de speeddate-locatie, zullen we je hartelijk verwelkomen en krijg je van ons je datekaart. We leggen het verloop van de speeddate uit en als je nog vragen hebt, beantwoorden we deze graag.

3. Klets met iedere single 4 minuten.

Bij een speeddate date je 15-20 singles. Iedere paar minuten klinkt de bel en wordt er gewisseld van tafel. Op deze manier komen alle singles met elkaar in contact. Om de circa 7 rondes is het pauze.

Veelbesproken onderwerpen bij een speeddate zijn:
– woonplaats
– studie/werk
– hobby’s
– of iemand al vaker heeft deelgenomen aan een speeddate

Prima onderwerpen om een eerste indruk van iemand te krijgen, maar met zo’n groot aantal dates op een avond is het aansnijden van andere onderwerpen geen gek idee. Vind je het leuk om je dates wat gewaagdere vragen te stellen, lees dan onze blog met 40 leuke vragen voor een speeddate.

4. Geef op je datekaart aan met wie je verder in contact wilt komen.

Wij raden aan om direct bij aanvang van iedere date de naam van de persoon tegenover je te noteren. Na het gesprek vul je in of je verder met de ander in contact wilt komen: ja of nee? Geen haast, tussen het wisselen door heb je 1,5 minuut de tijd om je administratie bij te werken. 🙂

5. Bij wederzijdse interesse ontvangen jullie elkaars e-mailadres.

Heb jij op je datekaart ingevuld dat je verder met een date in contact wilt komen, en heeft deze persoon hetzelfde aangegeven over jou? Dan hebben jullie een match! Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je de matchmail met daarin het e-mailadres van je match(es).

Geen match? Dan is je volgende speeddate bij About Love helemaal gratis!

Een speeddate werkt: het is leuk, gemakkelijk en doeltreffend

De populariteit van speeddates

About Love organiseert twee à drie speeddates per week, wat erop neerkomt dat we ruim vijfhonderd singles per maand koppelen. Er is veel animo voor speeddaten en de populariteit blijft maar toenemen. Het zal je dan ook niet verbazen dat veel singles speeddaten een geweldige ervaring vinden.

Vergroot je kansen in de liefde

Wat speeddaten in de eerste plaats zo populair maakt, is dat je zo’n groot aantal singles ontmoet in korte tijd. Dat vergroot je kansen op succes in de liefde natuurlijk aanzienlijk. Heb je normaal gesproken bijvoorbeeld 15-20 dates per jaar; bij een speeddate van About Love heb je dit aantal dates op één avond. Superefficiënt dus en dat is fijn in het drukke leven dat veel singles leiden. Als het om liefde gaat moet je immers maar net de persoon tegenkomen die op alle voor jou relevante gebieden bij je past.

Een speeddate: makkelijke manier van daten

Daarnaast horen we vaak terug dat veel singles speeddaten een makkelijke wijze van daten vinden. Je hoeft niet op mensen af te stappen; bij een speeddate belanden de singles vanzelf tegenover je.

Meteen echt contact

En daarbij heb je direct echt contact. Wanneer je online date, kan het contact via het beeldscherm soms heel anders zijn dan wanneer je elkaar in real life ontmoet. Bij een speeddate zie je meteen wie er voor je zit en je zult al snel aanvoelen of er een klik is. En dát is uiteraard waar het in de liefde om gaat: om het echte contact.

Het recept voor een leuke avond

Ook vinden veel singles speeddaten zo leuk omdat het vaak gezien wordt als een gezellig uitje. Een fijn hotel/café/restaurant, een drankje, lekkere muziek en een heleboel nieuwe mensen om te leren kennen: het recept voor een leuke avond. Speeddaten trekt veel spontane singles aan, dus als je je inschrijft voor een speeddate weet je dat je een sprankelende ervaring tegemoet gaat.

Behoorlijk effectief

Kortom, veel singles zijn fan van speeddaten. Omdat ze het als gezellige bezigheid zien, maar dat niet alleen: een speeddate kan ook nog eens behoorlijk effectief zijn! Hier vind je ervaringen van mensen die via een speeddate de liefde vonden. Sommigen van hen wonen inmiddels samen en/of zijn getrouwd. Er zijn bovendien al About Love-baby’s geboren. ❤

Hopelijk tot gauw!

Meld je aan voor een speeddate bij About Love via onze agenda. Hopelijk tot gauw!


Hoe werkt een speeddate?

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36