Daten bij About Love

maart 3, 2022 12:15 pm

Schrijf je in voor speeddaten bij About Love

Kom gezellig daten met 15-20 singles

Ben je single en klaar om te daten? Schrijf je in voor een speeddate bij About Love! Bij deze speeddate-specialist date je met 15-20 singles op een avond. Middels een doorschuifsysteem kom je met alle singles vier minuten in contact.

Na elke date schrijf je op of je je contactgegevens zou willen delen met de persoon tegenover je. Heb jij ‘ja’ opgeschreven en je date ook? Dan is er een match! De volgende dag ontvangen jullie elkaars e-mailadres en kunnen jullie samen verder daten.

Heb je na het daten geen enkele match? Dan is je volgende keer speeddaten bij About Love gratis!

Gezellige date-locaties in de Randstad

Het daten vindt plaats bij sfeervolle cafés, restaurants en ontmoetingsplekken in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Voor de date-avond huren we de gehele locatie of een apart gedeelte ervan af, zodat je in alle rust kunt daten. Alle locaties zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.

De populariteit van speeddaten

Daten bij een ervaren organisatie

About Love heeft inmiddels bijna 1200 speeddates op haar naam staan. We regelen twee/drie date-avonden per week, wat betekent dat we ruim vijfhonderd singles per maand koppelen. De animo voor de date-avonden is enorm en de populariteit blijft maar groeien.

Onze speeddates gaan altijd door en we hebben standaard goed gevulde groepen. We zetten ons 100% in om de speeddates en alle communicatie eromheen vlekkeloos te laten verlopen.

Bij About Love kun je komen daten voor €25,00. Boek je twee weken van tevoren, dan kun je deelnemen voor slechts €22,00. Wij bieden de laagste prijsgarantie.

Wat maakt deze vorm van daten zo geliefd?

Doeltreffend, superleuk, efficiënt en lekker makkelijk

Ken je dat, dat je een leuke single ontmoet via een dating app en dat deze persoon ineens heel anders blijkt wanneer jullie elkaar ontmoeten? Het voordeel van speeddaten is dat je direct een fysieke kennismaking hebt en je dus meteen ontdekt of je je tot deze persoon aangetrokken kunt voelen.

In de tweede plaats vinden vrijgezellen deze vorm van daten fijn, omdat het zeer efficiënt is. Ga maar eens na: heb je normaal gesproken bijvoorbeeld 15-20 dates in een jaar; bij About Love heb je dit aantal dates op één avond. Veel mensen zijn kritisch als het gaat om de liefde, dan is het hebben van veel keuze wel prettig.

Daarbij is speeddaten een makkelijke manier van daten. Je hoeft niet zelf op jacht te gaan; de singles belanden vanzelf tegenover je. 🙂

Tot slot is speeddaten zo geliefd omdat veel vrijgezellen het zien als een gezellig avondje uit. Een mooie locatie, fijne muziek, biertje/wijntje/frisje erbij en singles die in groten getale voorbij komen: een goed recept voor een gezellige avond. Veel singles vinden speeddaten dan ook een superleuke ervaring.

De liefde vinden via speeddaten

Succesverhalen

Singles zijn dus razend enthousiast over het snelle daten. Maar dat niet alleen. We ontvangen voortdurend mailtjes van speeddaters die via About Love hun geliefde hebben gevonden. Een aantal woont inmiddels samen en/of is getrouwd. Er zijn zelfs al About Love-baby’s geboren.

Kortom; kom speeddaten bij About Love

Een avond daten met heel veel singles voor de laagste prijs

Schrijf je in voor speeddaten bij About Love en:

✔ Ontmoet 15-20 singles op een avond.
✔ Kom in contact met je match(es).
✔ Geen match? Dan is je volgende keer speeddaten gratis!
✔ Betaal de allerlaagste prijs.

Beleef een geweldige avond en misschien nog wel meer… ❤

Zien we elkaar snel?


Daten

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36