Speeddaten in Utrecht tijdens het Midzomergracht Festival

mei 12, 2017 12:44 pm

Naamloos

Het Midzomergracht Festival in Utrecht is een terugkerend tiendaags festival met het thema seksuele diversiteit. Wij zijn erg trots dat we – net als voorgaande jaren – weer onderdeel uit mogen maken van dit kleurrijke festival. Ben jij single en lesbisch/homo/bi/pan/whatever? Kom dan naar de speeddate voor vrouwen op zaterdagmiddag 17 juni of naar de mannenspeeddate op woensdagavond 21 juni!

Speeddaten bij About Love

Tijdens de speeddate heb je ongeveer 20 dates. Iedere 4 minuten luiden we de de bel en schuif je een plekje door. Zo heb je steeds een nieuwe gesprekspartner tegenover je, totdat je alle singles hebt gesproken. Op je datekaart vul je in of je verder met de ander in contact wilt komen: ja of nee?

De speeddates vinden plaats bij café Stairway to Heaven dat in de binnenstad van Utrecht ligt. We hebben de bovenverdieping van dit gezellige café afgehuurd, zodat je in alle rust kunt daten.

Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je de matchmail met daarin de contactgegevens van de singles met wie je een match hebt.

Inschrijven voor een speeddate

Heb jij zin om op een leuke manier in contact te komen met ongeveer 20 singles? Kom dan speeddaten in Utrecht tijdens het Midzomergracht Festival. Meld je nu aan!

Klik hier voor meer informatie over de vrouwenspeeddate, of hier voor de speeddate voor mannen.

Vragen?

Heb je vragen over onze speeddates? Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Mail of bel ons gerust.

E: info@aboutlove.nl
T: 085 401 95 36.

About Love

  • Speeddaten met 15-20 singles.
  • Ontvang binnen 24 uur de gegevens van je matches.
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie!

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36