Hoe werkt online speeddaten?

Sinds er sprake is van het coronavirus in Nederland bieden we online speeddates aan. Een superleuk alternatief om op veilige wijze andere singles te leren kennen!

Online speeddaten via About Love werkt als volgt:

Inschrijven

Schrijf je in voor een van de geplande online speeddates voor singles. Je ontvangt direct een reserveringsbevestiging.

Enkele dagen voor het event sturen we je een e-mail met praktische informatie en een persoonlijke link naar de online speeddate. Van tevoren kun je via je link je microfoon en camera testen. Wil je nu alvast testen, klik dan hier.

Op de dag van de speeddate ontvang je tevens een link naar je online dateformulier.


Speeddaten vanuit huis

Je kunt deelnemen met je smartphone, tablet of computer. Hiervoor hoef je niets te installeren en geen account aan te maken. De gebruiksvriendelijke video-webapp maakt gebruik van Twilio, welke recente versies van Chrome of Firefox vereist. Safari wordt bij videobellen niet aangeraden.

Ongeveer vijf minuten voor de start van de speeddate klik je op je persoonlijke link. Daar zie je jezelf in beeld en enkele minuten voor aanvang druk je op ‘Start’.

Vanaf dat moment zal er iedere paar minuten automatisch een date voorbij komen. In beeld zie je de naam van je date en de gesprekstijd die afloopt. Na ieder gesprek heb je een minuut om op te schrijven of je verder met deze persoon in contact zou willen komen.

Je ontmoet ongeveer 10-12 singles op één avond.

Wellicht vanzelfsprekend: je dates zijn privé, niemand kan meekijken (ook wij niet).


Matchmail!

Binnen een halfuur na de speeddate kun je via je online dateformulier aan ons doorgeven met wie je verder in contact wilt komen.

Dezelfde avond nog mailen we je de voornaam en het e-mailadres van de singles bij wie je ‘ja’ hebt ingevuld, als zij jou ook een ‘ja’ hebben gegeven. Alleen bij een wederzijdse ‘ja’ ontvangen jullie elkaars gegevens. Vervolgens kunnen jij en je date(s) zelf bepalen hoe het contact verder verloopt.

Heb je onverhoopt geen match, dan is je volgende online speeddate gratis!


About Love

  • Speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Binnen 24 uur je matchmail ontvangen met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie.
  • Niet tevreden, geld terug.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36