Hoe werkt online speeddaten?

Online speeddaten bij About Love

Singles ontmoeten vanuit huis

Sinds er sprake is van het coronavirus in Nederland bieden we online speeddates aan. Een efficiënte en veilige manier om andere singles te leren kennen. Kom in contact met de allerleukste singles in jouw regio. Daten was nog nooit zo makkelijk!

Inschrijven voor een online speeddate

Schrijf je in voor een van de geplande online speeddates voor singles. Je ontvangt direct een reserveringsbevestiging.

Enkele dagen voor het event sturen we je een e-mail met praktische informatie en een persoonlijke link naar de online speeddate. Van tevoren kun je via je link je microfoon en camera testen. Wil je nu alvast testen, klik dan hier.

De online speeddate

Je kunt deelnemen met je smartphone, tablet of computer. Hiervoor hoef je niets te installeren en geen account aan te maken. De gebruiksvriendelijke video-webapp maakt gebruik van Twilio, welke recente versies van Chrome of Firefox vereist. Safari wordt bij videobellen niet aangeraden.

Ongeveer vijf minuten voor de start van de speeddate klik je op je persoonlijke link. Daar zie je jezelf in beeld en enkele minuten voor aanvang druk je op ‘Start’.

Vanaf dat moment zal er iedere paar minuten automatisch een date voorbij komen. In beeld zie je de naam van je date en de gesprekstijd die afloopt. Na ieder gesprek heb je een minuut om op te schrijven of je verder met deze persoon in contact zou willen komen.

Je ontmoet ongeveer 10-12 singles op één avond.

Wellicht vanzelfsprekend: je dates zijn privé, niemand kan meekijken (ook wij niet).

Matchmail!

Tijdens de online speeddate ontvang je een link naar je persoonlijke online datepagina. Wanneer de speeddate is afgelopen, kun je op deze online pagina definitief invullen met wie je verder in contact wilt komen.

Dezelfde avond nog ontvang je de matchmail met daarin de voornaam en het e-mailadres van je match(es). Alleen bij een wederzijdse ‘ja’ ontvangen jullie elkaars gegevens. Vervolgens kunnen jij en je date(s) zelf bepalen hoe het contact verder verloopt.

Heb je onverhoopt geen match, dan is je volgende online speeddate gratis!

Voor reviews over het online speeddaten, klik hier.


Tinder


About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €4,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36