Speeddaten voor introverten

januari 31, 2016 3:42 pm

Het lijkt niet voor de hand liggend: speeddaten als introvert in de zoektocht naar een fijne relatie. Met een grote groep in een café/restaurant, vijftien tot twintig gesprekken op een rij… Waarschijnlijk verdwijnt je energie bij het idee alleen al. Toch heeft speeddaten behoorlijk grote voordelen als je een introvert karakter hebt.

1. Korte dates 

Ellenlange dates bestaande uit een wandeling, een drankje, een voorgerecht, hoofdgerecht en toetje, koffie na, misschien nog ergens een borrel… En dat met iemand bij wie je misschien de eerste paar seconden al aanvoelde: dit wordt ‘m niet. Erg vermoeiend!

Dan speeddaten: de bel klinkt, er verschijnt een leuk exemplaar man/vrouw tegenover je, je kletst een paar minuten en het is alweer klaar. Was het geen succes, dan hoef je deze persoon niet meer te zien, zonder dat je moeite hoeft te steken in een tactvolle afwijzing. Was het leuk en vond de ander dat ook, dan is er een match en kunnen jullie het daten op jullie manier voortzetten. Simpel!

2. Lekker efficiënt

Dankzij de korte gesprekken kun je vijftien tot twintig singles op één avond daten. Dat klinkt misschien als horror voor iemand die graag alleen is, aan de andere kant gooi je je dateleven in een stroomversnelling. Date je normaal gesproken met vijftien mensen verspreid over 2,5 jaar, nu doe je dat in 2,5 uur. Dat zal ongetwijfeld intensief zijn, maar bovenal superefficiënt, met als positief gevolg: op langere termijn meer tijd en energie.

3. Grote groep, grote kans op succes

Onze ervaring is dat er veel verschillende types op speeddates afkomen: extraverten, introverten en alles ertussenin. Het voordeel van zo’n grote groep singles is de aanzienlijke kans dat er iemand tussen zit met wie jij een geslaagd duo zou kunnen vormen. Of dat nu een extravert is die een waardevolle aanvulling is op jouw introverte karakter, een mede-introvert die zich helemaal kan vinden in de behoefte aan tijd en ruimte voor jezelf, of iemand die hier tussenin danst: in een grote verzameling singles is er voor iedereen een goede kans op een mooie match.

4. Interessant om te zien

Vind je het leuk om de wereld te observeren? Interessant om te kijken naar bijzondere (sociale) situaties? Dan is speeddaten beslist een aanrader. Van achter je tafeltje kun je naar hartenlust kijken naar de wijze waarop mensen zich gedragen in een context als deze. Je kunt je er zoveel in mengen als je wilt; genoeg deelnemers die voor aanvang van de speeddate de omgeving op hun gemak aanschouwen, tijdens het speeddaten in alle rust contact maken, zich in de pauzes even terugtrekken en de na-borrel lekker aan zich voorbij laten gaan. Jouw speeddate, jouw feestje!

5. Genieten van wat jij te bieden hebt

Tijdens een speeddate zijn zowel extraverten als introverten onmisbaar. Het is heerlijk als er een sfeer hangt waarin deelnemers druk met elkaar communiceren, vlug en in alle openheid allerlei zaken met elkaar delen. Daarnaast is het een verademing als er speeddaters zijn die een fantastisch luisterend oor kunnen bieden en in no time kalmte of diepgang in gesprekken brengen. Kortom, geniet van jouw kwaliteiten die je tijdens het speeddaten kunt inzetten.

Introvert, extravert of iets ertussenin en benieuwd naar een avond speeddaten? Schrijf je in voor een speeddate in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam of Utrecht!

About Love

  • Speeddaten met 15 tot 20 singles
  • Ontvang binnen 24 uur de gegevens van je matches
  • Geen match? Dan krijg je een tweede speeddate gratis!
  • Laagste prijsgarantie; speeddaten v/a €17,50

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36