Woon je in Leiden? Kom speeddaten bij About Love!

Speeddaten Leiden omgeving

Woon je in Leiden en wil je gaan speeddaten, kom dan speeddaten bij About Love! Wij organiseren regelmatig speeddates in Leiden omgeving, namelijk in Den Haag en Rotterdam. We ontvangen dan ook veel singles uit Leiden.

Ontmoet 15-20 leuke singles in Zuid-Holland

Tijdens een speeddate bij About Love ontmoet je 15-20 singles op een avond. Iedere date duurt 4 minuten, waarna de helft van de singles doorschuift naar de volgende tafel. Op deze manier zul je alle singles ontmoeten.

Is je interesse door iemand gewekt? Geef het aan op je datekaart. Doet de ander dit bij jou ook, dan worden jullie gematched en ontvangen jullie de volgende dag elkaars contactgegevens!

Heb je onverhoopt geen match? Niet getreurd, in dat geval is je volgende speeddate naar keuze helemaal gratis.

Speeddaten voor hoger opgeleiden van 25-38 jaar

In Zuid-Holland organiseren we speeddates voor hoger opgeleiden van 25-38 jaar. Heb je hbo of wo denk-, opleidings- of werkniveau, dan ben je van harte welkom bij deze speeddates.

Leuke speeddate-locaties in Zuid-Holland

Gezellige uitgaansgelegenheden, goed bereikbaar vanuit Leiden

Voor het speeddaten maken we gebruik van sfeervolle uitgaansgelegenheden, zoals Luden (waar we de bovenverdieping afhuren) en Nieuw Rotterdams Café (waar we een apart gedeelte van de locatie reserveren). Al onze speeddate-locaties zijn zowel met zowel het openbaar vervoer als met de auto gemakkelijk te bereiken vanuit Leiden.

Speeddaten bij About Love

De beste voorwaarden voor de laagste prijs

  • Speeddaten met 15-20 singles in de Randstad.
  • Ervaren organisatie.
  • Binnen 24 uur je matchmail ontvangen met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie; speeddaten vanaf €15,00.

Contact

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie over speeddaten in de buurt van Leiden, neem gerust contact met ons op!

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36

Speeddaten in de omgeving van Leiden, schrijf je in!

Geef je op en beleef een geweldige avond

Schrijf je in voor een speeddate van About Love in de Randstad en ontmoet 15-20 leuke singles! Ga een onvergetelijke avond tegemoet en wie weet wat het je oplevert… 😍


Speeddaten Leiden


Meer over Leiden

Na Den Haag de meest dichtbevolkte gemeente van Nederland

Leiden is een stad en gemeente in Zuid-Holland. De stad heeft 125.167 inwoners (31 januari 2022) en is de vierde gemeente van Zuid-Holland (na RotterdamDen Haag en Zoetermeer). Maar het aan elkaar vast gebouwde stedelijk gebied van Leiden (Leiden, Oegstgeest, Voorschoten, Leiderdorp en Zoeterwoude) en met Katwijk erbij, telt de Leidse agglomeratie 277.563 inwoners. Het stadgewest Leiden omvat ook Teylingen en Noordwijk en hiermee hoort het stedelijk gebied van Leiden tot de tien grootste agglomeraties in het land. Leiden is sinds 2014, na Den Haag, de meest dichtbevolkte gemeente van Nederland.

Trekpleister voor toeristen

Dankzij de gerenoveerde binnenstad met grachten, hofjes en monumentale bouwwerken, is Leiden een trekpleister voor toeristen. Daarnaast zijn er in Leiden 75 cafés, 8 musea, 3 bioscopen, 13 musea en 3 theaters. En ook het Singelpark is een populaire attractie in Leiden.

Typische studentenstad

Al eeuwen is Leiden een typische studentenstad; de stad heeft de oudste universiteit van Nederland en de universiteit en hogescholen tellen samen bijna 50.000 studenten. Aangezien About Love zich richt op bruisende plekken met veel jonge singles, is deze regio ideaal voor het organiseren van speeddates.


About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36