Speeddaten Arnhem

Woon je in Arnhem? Kom speeddaten bij About Love!

Kom je uit Arnhem en heb je zin in iets leuks? Schrijf je in voor een speeddate bij About Love! Je kunt bijvoorbeeld komen speeddaten in Utrecht, wat slechts een halfuurtje reizen van Arnhem is. We verwelkomen dan ook regelmatig singles uit Arnhem.

Speeddaten in Arnhem omgeving

Speeddates voor diverse groepen singles in Utrecht

Bijna wekelijks organiseren we speeddates in Utrecht, voor singles van 24-36 jaar, 25-38 jaar, 26-39 jaar, 30-42 jaar en 33-45 jaar.

Tijdens het speeddaten heb je 15-20 dates van 4 minuten. Heb je een klik met degene tegenover je? Geef het aan op je datekaart. Is de klik wederzijds? Dan ontvang je de volgende dag elkaars contactgegevens.

Heb je na het speeddaten geen enkele match? Je volgende speeddate krijg je van ons cadeau!

Leuke speeddate-locaties, goed bereikbaar vanuit Arnhem

De locaties waar we speeddates organiseren, zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken vanuit Arnhem.

Het vaakst plannen we speeddates bij Mr Black and the White Ox in De Blend; een sfeervol restaurant met gastvrij personeel. We huren het achterste gedeelte van deze leuke locatie af voor het speeddaten, zodat speeddatende singles niet tussen de andere bezoekers zitten. In de omgeving kun je gratis parkeren.

Verder is Liemès een van onze favoriete speeddate-locaties in Utrecht. Deze locatie is zeer ruim opgezet, zodat je in alle privacy kunt daten. Bij Liemès is een enorme parkeerplaats voor de deur, waar je de eerste twee uur gratis kunt parkeren en daarna voor slechts €1,- per uur.

Ook organiseren we regelmatig speeddates bij BUNK Hotel. BUNK is een getransformeerde kerk, op enkele minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station en Hoog Catharijne. Voor het speeddaten huren we de gehele bovenverdieping van deze spectaculaire locatie af.

Tenslotte plannen we graag speeddates in de geweldige biergarten van Kartoffel en bij De Tussentijd, twee supergezellige cafés in het centrum van Utrecht. Ideaal als je na het speeddaten nog even een drankje in de stad wilt doen.

Kom speeddaten in Arnhem omgeving en wie weet…

Kortom, woon je in Arnhem en heb je zin in een gezellige avond? Kom speeddaten bij About Love! We beloven je een geweldige ervaring en wie weet wat eruit komt… 😍

Contact

Heb je nog vragen over onze speeddates in Arnhem omgeving? Neem gerust contact met ons op!

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36


speeddaten Arnhem

Meer over Arnhem

Arnhem: de hoofdstad van Gelderland aan het water

Arnhem is de hoofdstad van Gelderland. De gemeente heeft 164.096 inwoners (31 januari 2022) en is daarmee de twaalfde gemeente van Nederland. De agglomeratie Arnhem, bestaande uit onder andere Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum en Rheden, telt ongeveer 450.000 inwoners.

Arnhem ligt aan de Rijn, de IJssel en de Sint-Jansbeek. De stad ligt aan beide kanten van de Rijn. Vooral het zuidelijke gedeelte heeft zich na de Tweede Wereldoorlog ontwikkeld. Arnhem staat internationaal bekend om de Slag om Arnhem. Op verschillende plekken in de stad kun je monumenten vinden waar tijdens de oorlog werd gevochten.

Bezienswaardigheden in Arnhem

Arnhem heeft veel bezienswaardigheden, zoals het Nederlands Openluchtmuseum, de Eusebiuskerk, de Sabelspoort, de Korenmarkt en dierentuin Koninklijke Burgers’ Zoo. En in Arnhem kun je lekker winkelen. Het winkelcentrum vind je op de Ketelstraat, Roggestraat, Vijzelstraat, Rijnstraat, Koningsstraat, Bakkersstraat en de Jansstraat. Ook is hier het Modekwartier.


About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36