Lesbisch daten bij About Love

maart 20, 2015 12:07 pm

Het proces van daten kan lastig zijn. Hoe ontmoet je iemand die je vlinders bezorgt en bij je past? Voor hetero’s is dit soms al een hele opgave; laat staan voor lesbische vrouwen. Want laten we eerlijk zijn: lesbische vrouwen hebben een extra hindernis te nemen wanneer zij aan het daten slaan. Of moeten we zeggen dat zij gedwongen zijn horde te lopen wanneer zij op jacht gaan naar die ene?

Lesbisch en single

Volgens onderzoek classificeert 2,6 procent van de vrouwen zich als lesbisch en 3,3 procent als biseksueel. Dat wil zeggen dat je als lesbische vrouw een relatie zou kunnen aangaan met 5,9% van de vrouwen die je treft. Maar dan hebben we nog geen rekening gehouden met de lesbiennes die al een relatie hebben. Trek daar nog eens het percentage vanaf dat niet in jouw straatje past. Waar komen we dan op uit?

Op een percentage waar je niet vrolijk van wordt.

Het is dus niet gek als je je soms gedesillusioneerd afvraagt waar die prinses op dat witte paard de afslag heeft gemist. Misschien ben je de hoop al aan het verliezen om ooit nog eens een leuke vrouw te ontmoeten.

Schaam je niet dat je je hebt teruggetrokken, de deur op slot hebt gedaan en de katten op schoot hebt genomen.

Lesbisch daten bij About Love

Gaat bovenstaande over jou? Ben je inderdaad de moed verloren en hoop je nu op een wonder? Dan zou dat wonder vandaag wel eens waarheid geworden kunnen zijn in de vorm van een kennismaking met About Love.

About wat?

About Love! Weet je wel? Liefde..?

Wij zullen niet rusten voordat we alle unhappy singles van Nederland aan een partner hebben geholpen. Een loodzware missie, een ondoenlijke taak, je moet wel gek zijn om zoiets te bedenken, toch?
Zijn jullie gek? Ja, misschien wel, maar wij kunnen niet stoppen voordat we ons doel bereikt hebben. Voordat ons werk erop zit.

Wie denken we wel niet dat we zijn? Reddende engelen, dochters van Venus?

Nee, wij zijn twee doodnormale meiden (geloof ik) die het leuk vinden om speeddates te organiseren voor (lesbische) singles. Die ervan genieten als deelnemers een geweldige middag/avond beleven en die een fles champagne opentrekken als er weer een stel ontstaan is na een van onze speeddates. (Alcoholisme ligt inmiddels op de loer.)

Daten met 15-20 lesbische vrouwen

Speeddaten is al heel wat jaren een bekend fenomeen in Nederland. Niet voor niets. Het is dé manier om in korte tijd veel singles te leren kennen. Voor de prijs van een rondje in de kroeg of een avondje film, biedt About Love een gezellige middag/avond waarop je de kans krijgt om met ongeveer 15 tot 20 lesbische vrouwen te daten. Vrouwen die net als jij single zijn en openstaan voor ontmoetingen met andere vrouwen.

Geen eindeloze zoektocht meer naar datingprofielen op internet. Geen geschreeuw boven de pompende muziek tijdens een singlesfeest. Maar een rustige kennismaking van vijf minuten, waarbij je elkaar in de ogen kunt kijken en de mogelijkheid hebt om af te tasten of je verder met de ander in contact wilt komen. Zo simpel is het. Geen ongemakkelijke afwijzingen, geen gedoe.

Gooi die katten dus maar van je schoot af, slinger de deur weer open en kom naar een van onze speeddates voor lesbiennes. De rest kun je aan ons overlaten.

About Love

  • Speeddaten met 15-20 singles.
  • Ontvang binnen 24 uur de gegevens van je matches.
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie!

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36