Hoe werkt date-wandelen?

Date-wandelen via About Love werkt als volgt:

 

Voor de wandeling

Schrijf je in voor een van de geplande date-wandelingen voor singles.

Enkele dagen voor het wandelen ontvang je een e-mail met praktische informatie en de route.

Op de dag van de wandeling versturen we een mail met een link waarmee je na het wandelen aan ons kunt doorgeven met welke deelnemer(s) je graag in contact wilt komen.


Tijdens de wandeling

We ontmoeten elkaar op de afgesproken plek. Wij hebben ervoor gezorgd dat het aantal mannen en vrouwen ongeveer gelijk is.

De wandeling gaat van start. Al wandelend kun je elkaar (op 1,5 meter afstand) leren kennen. Tijdens het wandelen wissel je ongeveer om de tien minuten van gesprekspartner, zodat je alle deelnemers even spreekt.


Na de wandeling

Na de wandeling kun je – via de link die we je gemaild hebben – aan ons doorgeven met welke deelnemer(s) je verder in contact wilt komen. Dit is natuurlijk niet verplicht; wil je tijdens de wandeling zelf gegevens uitwisselen dan kan dat ook.

Wanneer jij hebt doorgegeven dat je verder in contact wilt komen met anderen, en zij hebben ditzelfde aangegeven over jou, dan ontvang je binnen 24 uur hun contactgegevens. Vervolgens kunnen jullie zelf bepalen hoe het contact verder verloopt.

Heb je onverhoopt geen match, dan is je volgende wandeling of speeddate gratis!


Wandel je mee?

Zin om op een leuke manier in contact te komen met andere singles? Kom dan date-wandelen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht!

Contact

Heb je nog vragen? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen over de date-wandelingen of stuur een e-mail naar: info@aboutlove.nl of bel: 085 401 95 36.


About Love

  • Speeddaten met 15-20 singles op één avond.
  • Ontvang binnen 24 uur de gegevens van je matches.
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie!

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36