First Dates, Lang Leve de Liefde of speeddaten?

oktober 18, 2021 3:08 pm

Wie net als wij gek is op de liefde, daten en alles wat ermee te maken heeft, kan zijn/haar hart ophalen als het gaat om tv-programma’s. Zo zijn er onlangs weer nieuwe uitzendingen begonnen van First Dates en Lang Leve de Liefde. We hebben al verschillende van onze speeddaters in deze programma’s gespot. Superleuk!

Vaak wordt ons gevraagd, door singles die nog geen ervaring hebben met speeddaten, of speeddaten lijkt op First Dates of Lang Leve de Liefde. Maar naast dat bij de speeddates van About Love niet heel Nederland meekijkt, zijn er nog een aantal verschillen.

First Dates

Word je bij First Dates verwelkomd door de innemende Sergio; bij About Love zul je het met ons moeten doen. Maar dat doen we met heel veel plezier! Wij staan klaar op de speeddate-locatie om je te ontvangen, je datekaart te overhandigen en je de uitleg te geven over het verloop van de speeddate.

Het mooie aan First Dates is dat je alle tijd hebt om je date te leren kennen; samen beginnen met een drankje voor een eerste indruk, en drie verfijnde gerechten verder heb je al een aardig beeld van je date.

Bij speeddaten duren de dates een heel stuk korter, namelijk slechts 4 minuten. Het voordeel daarvan is dat dat nooit lang genoeg is voor eventuele ongemakkelijke stiltes. Daarnaast kun je je volledig richten op het gesprek, en hoef je niet tegelijkertijd op een zo charmant mogelijke wijze oesters naar binnen zien te krijgen. En natuurlijk kun je met zulke korte dates heel veel singles op één avond ontmoeten. Lekker efficiënt!

Het nadeel van zulke mini-dates is dat je snel een inschatting van iemand moet kunnen maken. Gelukkig blijkt in de praktijk dat mensen al binnen zeer korte tijd kunnen bepalen of ze interesse hebben in een ander op romantisch vlak. Kom je toch tijd tekort en twijfel je over een date, dan kun je altijd in de pauze of tijdens een drankje na de speeddate de bewuste single nog eens aanschieten voor nader onderzoek. Of je gaat voor een ‘ja’ op je datekaart om bij een mogelijke vervolgdate nog eens te bekijken of er meer voor je inzit.

Lang Leve de Liefde

Bij een etentje van First Dates spat het ongemak er soms al vanaf, die gênante momenten zien we bij Lang Leve de Liefde vaak in het kwadraat. Omdat singles minimaal 24 uur met elkaar op date zijn, is er alle tijd voor moeizame gesprekken, misverstanden en het ontdekken van elkaars mindere kanten. De liefde is niet altijd makkelijk. Des te mooier natuurlijk als een koppel zich hier heldhaftig doorheen weet te worstelen en als verliefd stel de villa verlaat.

Na een date van 4 minuten bij About Love is het nog maar afwachten hoe je match is wanneer hij/zij net uit bed komt of welke schare aan gekke gewoontes hij/zij allemaal in petto heeft. Dat ontdek je pas wanneer je na een wederzijdse like nog eens op date gaat samen.

Het is net welke stijl van daten bij je past. Ga je voor een lange, diepgaande eerste afspraak waarbij allerlei kanten van je date de revue passeren, of kies je voor een avond snel schiften tussen een groot aantal singles, om je match(es) pas daarna echt te leren kennen?

Zien we je gauw?

Kortom, deelnemen aan First Dates, Lang Leve de Liefde of aan een speeddate van About Love zal je ongetwijfeld een heel andere ervaring opleveren. Toch juichen wij alle vormen van daten toe. Omdat wij als date-addicts graag nog heel veel date-avonturen van singles willen volgen, of dat nu op tv is of bij onze speeddate-locaties. Maar bovenal omdat wij vóór het vergroten van alle kansen op het gebied van de liefde zijn. ‘De liefde is als een boerderij, je moet eerst zaaien voor je kunt oogsten,’ zou Sergio zeggen.


First dates, Lang Leve de Liefde

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €4,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36