De beste boeken over daten

december 31, 2021 1:03 pm

Wat zijn de beste boeken over dating?

De coronatijd is natuurlijk de uitgelezen periode om weer eens een boek open te slaan. Vind je de wereld van daten interessant? Dan kunnen wij van About Love drie goede boeken aanraden, namelijk SpeedDating, Smalltalk Survival en Dating for Dummies.

SpeedDating

Een fascinerend boek over daten is SpeedDating van Yaacov Deyo & Sue Deyo. Het is een Engelstalige datinggids met het doel dat de lezer een toegewijde, levenslange relatie vindt. Het boek belooft dat je na het lezen je hart voortaan zult investeren in een relatie die toekomst heeft. Als je verliefd wordt, helpt SpeedDating je bepalen of die liefde een leven lang kan duren. Of je nu nieuw bent in de datingscene, een veteraan bent of iets ertussenin; SpeedDating helpt je op weg naar een gezonde, toegewijde, levenslange relatie.

Ook leuk aan dit boek is dat het ingaat op geschikte vragen om te stellen tijdens een speeddate. Volgens SpeedDating zijn vragen als ‘Wat doe je voor de kost?’ en ‘Waar woon je?’ niet de beste vragen, omdat dan het gevaar bestaat dat de vragensteller een verkeerd beeld van de ander krijgt. Betere kennismakingsvragen zijn volgens dit boek:

Smalltalk Survival

Het Nederlandstalige boekje Smalltalk Survival van Posthouwer en Luyben geeft praktische tips voor makkelijke, leuke en waardevolle smalltalk. Precies wat je kunt gebruiken voor een speeddate! Heerlijk als je vragen als ‘Wat doe jij voor werk/studie?’ kunt omzeilen. Want omdat je bij een speeddate 15-20 concurrenten hebt, kan het geen kwaad om een beetje op te vallen met je vragen. Daarnaast kan een interessante vraag een verademing zijn voor de single tegenover je, die waarschijnlijk al de hele avond aan het vertellen is over zijn/haar werk of studie. Ook gaat Smalltalk Survival in op openingszinnen en op hoe je een gesprek soepel kunt afsluiten. Ideaal dus om te lezen wanneer je een speeddate in het vooruitzicht hebt!

Dating for Dummies

Dating for Dummies; een betrouwbare begeleiding voor singles bij het ontmoeten van de juiste persoon. Dit Engelstalige boek bevat alle informatie die je nodig hebt om door de hedendaagse, door internet gedreven, datingscene te navigeren. Singles in alle levensfasen vinden met dit boek alles wat ze nodig hebben om te profiteren van allerlei manieren van socializen, flirten en daten in de 21e eeuw.

Auteur Dr. Joy Browne, Amerika’s favoriete psycholoog, belicht het hele datingproces, van het genieten van de tijd als single, het krijgen van dates en de weg naar een ontluikende relatie. Of je nu op zoek bent naar een leuke date voor een avond of naar liefde voor het leven, Dating for Dummies geeft je vertrouwen!

Na het lezen van deze boeken ook zin om te daten?

Hebben de boeken je enthousiast gemaakt, schrijf je dan in voor een van onze speeddates!


Speeddating

About Love

  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €4,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36