Zes vooroordelen over speeddaten

december 15, 2017 12:25 pm

Meer dan eens komt het voor dat deelnemers tijdens/na een speeddate positief verrast zeggen: ‘Dít had ik niet verwacht!’ Wat ze dan wél hadden verwacht?
De zes vooroordelen over speeddaten die we het vaakst horen:

1. Er komen losers op een speeddate af.

Echt. Mensen die nog geen ervaring hebben met speeddaten, zijn hier soms bang voor.

Wij kunnen je geruststellen. Of het nu komt doordat wij met onze organisatie adverteren op hippe plekken of doordat het concept speeddaten gewoon een leuk slag mensen aantrekt; opvallend veel deelnemers zijn blij verrast over het publiek.

Levenservaring, een indrukwekkende studie/baan, humor, een awesome uiterlijk, zelfreflectie, fijne communicatieve vaardigheden, speciale interesses of andere leukigheden: iedere speeddater heeft wel iets. En omdat je tijdens een speeddate met 15-20 singles date, is de keuze altijd reuze.

2. Tijdens het speeddaten zit je tussen allerlei andere cafébezoekers.

Nee hoor! Voor onze speeddates maken we gebruik van sfeervolle locaties die we geheel of gedeeltelijk afhuren, zodat je rustig kunt daten zonder dat er nieuwsgierige cafébezoekers in je aura zitten.

3. Speeddaten gebeurt aan een lange tafel.

Ook niet. Bij al onze speeddate-locaties maken we gebruik van losse tafeltjes met ruimte ertussen, dus je kunt in alle rust daten.

4. Speeddaten is misschien een grappige ervaring, maar je zult op die manier nooit een serieuze relatie opdoen.

We hebben anders al behoorlijk wat verhalen gehoord van ex-speeddaters die elkaar hebben gevonden, zelfs samenwonen en/of getrouwd zijn! Statistisch gezien is het ook niet gek natuurlijk: als je wekelijks zóveel singles van ongeveer dezelfde leeftijd verzamelt, kan het niet anders dan dat er regelmatig succesvolle koppels uitkomen.

5. Speeddaten draait alleen maar om uiterlijk.

Nope, we horen ontzettend vaak dat mensen kiezen voor speeddaten, omdat je dan (in tegenstelling tot bijvoorbeeld internetdaten) direct kunt ondervinden of er een klik is. Een klik hoeft natuurlijk niet alleen gebaseerd te zijn op uiterlijk. We krijgen de indruk dat veel mensen op zoek zijn naar een totaalplaatje en uiterlijk is daar slechts een onderdeel van.

6. Speeddaten is doodeng.

Neuh, al onze deelnemers hebben het tot nu toe overleefd. Net aan dan. 😉 Onze ervaring is dat veel deelnemers gespannen binnenkomen, tijdens het speeddaten ontdooien, en opgetogen -vol van een leuke avond- weer naar huis gaan.

Ervaar het: kom speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht!

Herken jij deze vooroordelen over speeddaten? Kom gerust testen of ze kloppen. Dan laten wij op onze beurt graag zien dat speeddaten iets totaal anders is dan een vleeskeuring met een groep losers aan een lange tafel, terwijl je uitvoerig bekeken wordt door andere cafébezoekers en je ondertussen bijna het loodje legt van angst. Oké?

About Love

  • Speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Snel je matchmail ontvangen met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede (online) speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie.
  • Niet tevreden, geld terug.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36