Speeddates bij About Love; een kijkje achter de schermen

oktober 15, 2021 1:37 pm

Vaak merken we dat speeddaters nieuwsgierig zijn naar About Love. We krijgen veel vragen over hoe het organiseren van speeddates er achter de schermen uitziet. Graag zetten we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje.

1. Gaan speeddates bij About Love altijd door?

Jazeker! De meeste tijd en het meeste geld besteden we aan adverteren, waardoor we continu veel inschrijvingen ontvangen en goed gevulde groepen hebben. Daarbij organiseren we enkel speeddates voor doelgroepen waar veel vraag naar is. Het nadeel daarvan is dat we niet voor iedere leeftijdscategorie speeddates aanbieden. Maar het voordeel is dat, wanneer je je inschrijft voor een speeddate bij About Love, je ervan uit kunt gaan dat de speeddate doorgaat omdat er meer dan voldoende animo voor is.

2. Wat gebeurt er als er mensen niet komen opdagen bij een speeddate?

Omdat er altijd mensen zijn die niet komen opdagen bij een speeddate, boeken we standaard over. Daardoor vangen we de lege plekken op en kunnen we altijd minimaal 15 dates garanderen tijdens een speeddate. 15 dates is het minimum, meestal zijn het er meer; 20 dates bij een speeddate is het gemiddelde.

3. Wat gebeurt er als er meer mannen of meer vrouwen zijn?

Wij zorgen altijd voor een gelijk aantal mannen en vrouwen op de gastenlijst. Dit kunnen we gemakkelijk reguleren middels de ticketverkoop op de website. Mocht er een man of vrouw meer zijn tijdens de speeddate, dan heeft de helft van de singles een ronde even geen date (of meerdere rondes wanneer er meerdere mannen of vrouwen teveel zijn). Omdat we standaard overboeken, heb je – ook in het geval dat er een single van het andere geslacht mist – altijd 15 à 20 dates op een avond.

4. Komen er bij iedere speeddate matches uit?

Ja, bij de 1200 speeddates die we tot nu toe georganiseerd hebben, zijn er altijd matches uitgekomen. De meeste deelnemers houden zelfs meerdere matches over aan een avondje speeddaten. Mocht je na een speeddate onverhoopt geen match hebben, dan is je volgende speeddate gratis.

5. Kan About Love zien hoeveel ‘likes’ iemand bij een speeddate ontvangt?

Ja, dit kunnen we per deelnemer uitzoeken. Dus wil je na een speeddate weten hoeveel mensen jou een ‘ja’ hebben gegeven, dan kun je contact met ons opnemen en delen we dit graag met je.

6. Heeft About Love veel succesverhalen?

Gelukkig wel! We ontvangen regelmatig mails en telefoontjes van mensen die elkaar tijdens een van onze speeddates hebben gevonden, soms inmiddels samenwonen of getrouwd zijn. We vinden het geweldig dat wij hieraan hebben mogen bijdragen.

Heb je ook vragen over de speeddates van About Love, stel ze gerust, we beantwoorden ze graag!

About Love

  • Speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Binnen 24 uur je matchmail ontvangen met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie.
  • Niet tevreden, geld terug.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36