Speeddaten in Rotterdam en Den Haag voor hogeropgeleiden

maart 15, 2019 1:56 pm

Nederlanders zijn steeds hoger opgeleid. Van de jongvolwassenen heeft bijna de helft een hoger-onderwijsdiploma. Daarnaast publiceerde het CBS dat er steeds meer hoogopgeleide koppels zijn in Nederland, vooral in de grote steden. Wij krijgen dan ook regelmatig de vraag of About Love ook speeddates organiseert speciaal voor hogeropgeleiden. Graag spelen wij op deze vraag in met onze speeddates voor hogeropgeleiden in Rotterdam en Den Haag.

Vergroot je kans op een geslaagde match

Uiteraard zegt opleidings-/werk-/denkniveau niet alles wanneer het gaat om daten. Levenservaring, humor, een awesome uiterlijk, zelfreflectie, fijne communicatieve vaardigheden, speciale passies of andere leukigheden; veel factoren kunnen ervoor zorgen dat mensen zich tot elkaar aangetrokken voelen. En hoewel het prikkelend kan zijn wanneer iemand verschilt van onszelf, over het algemeen vallen we sneller op een persoon die met ons overeenkomt qua achtergrond, interesses, voorkeuren, gewoontes, politieke overtuiging, godsdienst, leeftijd, aantrekkelijkheid, intelligentie en opleiding. Hoe meer je hetzelfde denkt over dingen, des te leuker je elkaar vindt. Mensen met dezelfde kenmerken trekken elkaar niet alleen aan, ze zijn vaak ook meer tevreden over hun relatie.
Als je als single andere singles kunt selecteren op een van deze aspecten om de kans op een geslaagde match te vergroten: waarom niet?

De eerstvolgende speeddates voor hogeropgeleiden zijn op vrijdagavond 19 april in Den Haag en donderdagavond 9 mei in Rotterdam, beide voor singles van 25-38 jaar. Tijdens deze speeddates heb je ongeveer 15 dates van 4 minuten. De volgende dag ontvang je de contactgegevens van je match(es) in je mailbox.

Kom je ook speeddaten in Den Haag of Rotterdam?

Schrijf je in! We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen. Tot snel!

About Love

  • Speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Binnen 24 uur je matchmail ontvangen met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie.
  • Niet tevreden, geld terug.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36