Speeddaten in Rotterdam op Valentijnsdag ❤

februari 11, 2019 4:43 pm

Eén van de meest romantische dagen breekt bijna weer aan. Althans, als je een relatie hebt. Heb je (nog) geen relatie dan kan Valentijnsdag misschien minder leuk zijn. Geen zin om dit jaar Valentijnsdag alleen door te brengen? Wij bieden je de kans om aanstaande donderdag met twintig leuke singles te daten. Singles die net als jij openstaan voor de liefde.

De afgelopen jaren hebben we duizenden singles mogen verwelkomen bij onze speeddates op verschillende locaties. We hebben al vele liefdes en vriendschappen zien ontstaan. Ook zin om eens te komen speeddaten? Dit is je kans!

Speeddaten in Rotterdam

Tijdens het speeddaten in Rotterdam heb je ongeveer twintig dates.  Iedere vier minuten klinkt de bel en schuift de helft van de singles een tafeltje door. Zo heb je elke ronde een nieuwe single tegenover je. Na iedere date vul je op je datekaart in of je verder met de ander in contact wilt komen: ja of nee.

De speeddate vindt plaats bij Brasserie Water in Inntel Hotels. We hebben een apart gedeelte van deze stijlvolle brasserie afgehuurd, zodat je in alle rust kunt daten.

De volgende dag ontvang je van ons de matchmail met daarin de voornaam en het e-mailadres van de singles die je een ‘ja’ hebt gegeven, als zij dat andersom ook hebben gedaan. Vervolgens kunnen jij en je matches zelf bepalen hoe het contact verder verloopt.

Praktische informatie over de speeddate

Datum
Donderdag 14 februari 2019

Locatie
Bar & Brasserie Water
Schiedamsedijk 140
3011 EN Rotterdam

Planning
19:00 uur – Registratie open
19:30 uur – Start speeddate
± 20:15 uur – Pauze
± 20:25 uur – Vervolg speeddate
± 21:10 uur – Pauze
± 21:20 uur – Vervolg speeddate
± 22:00 uur – Einde speeddate

Kom je ook speeddaten in Rotterdam?

Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij voor de speeddate op Valentijnsdag in Rotterdam. Sta je nog niet ingeschreven? Wees er snel bij! Hier vind je alle informatie over de speeddate.

Al andere plannen aanstaande donderdag? Dan nodigen we je graag uit om een volgende keer te komen speeddaten. In onze agenda vind je alle geplande speeddates in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Hopelijk tot snel!

About Love

  • Speeddaten met 15-20 singles.
  • Ontvang binnen 24 uur de gegevens van je matches.
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie!

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36