Speeddaten in Utrecht voor singles van 26-39 en 33-45 jaar

november 5, 2021 5:04 pm

De speeddates van afgelopen week waren weer een succes! Een leuke sfeer en veel matches bij de vrouwenspeeddate dinsdag in Utrecht, en woensdag was een fijne, ontspannen avond in Amsterdam waarna we veel positieve reacties ontvingen.

Speeddates de komende week

De komende week hebben we twee speeddates gepland in het mooie Utrecht.

Dinsdag organiseren we een speeddate bij Mr Black and the White Ox in De Blend, de locatie in Utrecht waar we het vaakst komen. Dit restaurant is enorm sfeervol en in de omgeving kun je gratis parkeren. We hebben het achterste gedeelte van deze leuke locatie afgehuurd, zodat speeddatende singles niet tussen de andere bezoekers zitten. De speeddate is bedoeld voor singles van 26-39 jaar, een van de doelgroepen waarvoor het we het vaakst speeddates organiseren aangezien de animo voor speeddaten onder deze leeftijdscategorie erg groot is.

De speeddate in Utrecht die woensdag op de agenda staat, vindt plaats bij BUNK Hotel. BUNK is een getransformeerde kerk, op enkele minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station en Hoog Catharijne. We hebben de gehele bovenverdieping van deze spectaculaire locatie gereserveerd, zodat singles in alle rust kunnen daten. De speeddate is voor singles van ongeveer 33-45 jaar. Sinds kort organiseren we speeddates voor deze doelgroep, nadat dit ons vaak werd gevraagd. Uiteraard komen we graag zoveel mogelijk singles tegemoet!

Inschrijven voor een speeddate in Utrecht

Dinsdag zijn er nog drie vrouwentickets beschikbaar; de mannentickets waren razendsnel uitverkocht en er staat ook al een groot aantal mannen op de reservelijst. Voor de speeddate woensdag zijn nog enkele mannen- en vrouwenplekken vrij.

We kijken weer uit naar de geplande speeddates! Ben jij ook van de partij?

About Love

  • Speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Binnen 24 uur je matchmail ontvangen met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie.
  • Niet tevreden, geld terug.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36