Speeddaten in Eindhoven: schrijf je nu in!

september 6, 2018 12:39 pm

Speeddaten: op grappige wijze een groot aantal singles ontmoeten. Keigezellig! Misschien ook spannend, maar met een kans op het vinden van de liefde zeker de moeite waard. Naast Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht organiseert About Love nu ook speeddates in Eindhoven. Date je mee?

Vind de liefde in Eindhoven

Singles die dankzij een speeddate hun liefdespartner vinden; gebeurt dat echt? Jazeker! Sinds de oprichting van About Love horen we regelmatig een sprankelend succesverhaal. Heel wat singles hebben elkaar gevonden tijdens een van onze speeddates. Dus sta je open voor een relatie, lekker daten of in de eerste plaats gewoon voor een gezellige avond: kom speeddaten in Eindhoven!

15-20 dates van 4 minuten

In het leven van een twintig-/dertiger is soms weinig ruimte om te daten. Een sociaal leven, werk, sport, hobby’s, huishouden, reizen… Soms weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen om nieuwe mensen te ontmoeten. Zeker omdat het dateproces tijdrovend kan zijn; denk bijvoorbeeld aan het wekenlang op en neer mailen bij internetdaten.

Denk daarom eens aan speeddaten. Tijdens een speeddate van About Love in Eindhoven heb je ongeveer 15-20 dates van 4 minuten. Na iedere date geef je op je datekaart aan of je verder met je date in contact wilt komen: ja of nee? Binnen een dag ontvang je je matches in je mailbox. Een eenvoudigere manier om te daten is er toch niet?

Geraniums Boost!

Nieuwe ervaringen brengen vaak verrijking. Achter de geraniums zitten kan altijd nog. Alleen daarom al zou je eens een speeddate kunnen proberen.
Nu kan speeddaten natuurlijk spannend zijn. De meeste singles die we verwelkomen bij onze speeddates zijn wat nerveus. Praten, lachen en flirten met singles ligt misschien niet binnen je comfortzone, maar zijn het niet juist de nieuwe, spannende ervaringen die een boost geven?
Veel singles zijn na het speeddaten enthousiast, geven aan dat ze zo’n leuke avond nooit verwacht hadden. Op Trustpilot beoordelen (ex-)singles de speeddates van About Love met een gemiddelde van 8,5. Hierbij wordt als toelichting gegeven: ongedwongen, superleuk en onvergetelijk!

Inschrijven voor een speeddate in Eindhoven

Heb jij ook zin in een onvergetelijke ervaring? Schrijf je nu in voor een van de speeddates in Eindhoven! De speeddates vinden plaats bij The Pool, pal naast Centraal Station Eindhoven. We hebben een apart gedeelte van dit sfeervolle restaurant afgehuurd, zodat je in alle rust kunt daten. Schrijf je in voor een speeddate in Eindhoven!

Tot snel!

Kortom, kom de spanning en sensatie ervaren tijdens een van onze gezellige speeddates in Eindhoven en wie weet wat het je oplevert…

Houdoe en tot snel!

About Love

  • Speeddaten met 15 tot 20 singles
  • Ontvang binnen 24 uur de gegevens van je matches
  • Geen match? Dan krijg je een tweede speeddate gratis!
  • Laagste prijsgarantie; speeddaten v/a €17,50

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36