Speeddaten in Amsterdam op Valentijnsdag

februari 4, 2020 3:25 pm

Op vrijdagavond 14 februari organiseren we een gezellige speeddate in Amsterdam voor singles van 25 t/m 38 jaar. Ben jij single en sta je open voor nieuwe mensen, dan nodigen we je graag uit om op Valentijnsdag te komen speeddaten in Amsterdam!

Hieronder vind je alle praktische informatie op een rij.

Aanmelden voor de speeddate 

Hier kun je jezelf aanmelden voor de speeddate in Amsterdam op Valentijnsdag. Wil je liever een andere keer komen speeddaten? Dat kan natuurlijk ook! Kijk hier voor onze complete speeddate-agenda.

Nadat je jezelf hebt aangemeld voor een gezellig avondje speeddaten, ontvang je direct van ons een bevestiging in je mailbox. Enkele dagen voor de speeddate vesturen we nog een e-mail met daarin alle praktische informatie over het speeddaten.

De speeddate 

Bij aanvang van de speeddate-avond zullen wij je hartelijk verwelkomen. Je krijgt van ons een datekaart, naamsticker en tafelnummer en dan kan het daten beginnen!

Iedere date duurt 4 minuten. Om de 4 minuten klinkt de bel en schuift de helft van de singles een tafeltje door. Zo heb je elke ronde een nieuwe single tegenover je. Op je datekaart kun je aangeven met wie je verder in contact wilt komen.

Na de speeddate

Binnen 24 uur na het speeddaten ontvang je van ons de matchmail, waarin de namen en e-mailadressen van je matches staan. De meeste deelnemers kunnen we verblijden met één of meerdere matches. Mocht je (om welke reden dan ook) geen match hebben, dan bieden we je graag aan om nog eens gratis te komen speeddaten.

Enthousiast geworden? Meld je aan!

About Love

  • Speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Binnen 24 uur je matchmail ontvangen met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie.
  • Niet tevreden, geld terug.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36