Speeddaten en Covid-19

maart 13, 2020 7:18 pm

Laatste update: 22 september 2021

Sinds er sprake is van het coronavirus in Nederland kunnen we ons voorstellen dat je vragen hebt met betrekking tot onze speeddates. Hieronder zetten we de belangrijkste informatie op een rijtje.

Gaan de speeddates door?

Jazeker!

Kan ik met verkoudheidsklachten komen speeddaten?

In de volgende gevallen kun je helaas niet komen daten:

– bij verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping) in de afgelopen 24 uur;
– wanneer je het coronavirus hebt gehad en dit in de afgelopen 7 dagen is vastgesteld;
– wanneer je een huisgenoot hebt met koorts en/of benauwdheidsklachten met wie je in de afgelopen 14 dagen contact hebt gehad terwijl hij/zij nog klachten had;
– wanneer je in thuisisolatie bent omdat je direct contact hebt gehad met iemand bij wie het coronavirus is vastgesteld.

Is een van deze punten op jou van toepassing, dan kun je je reservering tot op de dag van het evenement kosteloos verplaatsen door contact met ons op te nemen.

Is een coronatoegangsbewijs nodig om te komen speeddaten?

Klopt, vanaf 25 september worden er coronatoegangsbewijzen gescand voor het speeddaten. Zonder bewijs is het helaas niet mogelijk om deel te nemen aan een speeddate.

Een coronatoegangsbewijs is een vaccinatiebewijs (geldig vanaf 14 dagen na volledige vaccinatie of 28 dagen na een Janssen vaccinatie), herstelbewijs (minimaal 11 dagen en maximaal 6 maanden oud) of een coronatest (maximaal 24 uur oud).

Het bewijs is in de vorm van een QR code. Hier kun je vinden hoe je het kunt uploaden.

Sta je ingeschreven voor een speeddate en heb je geen coronatoegangsbewijs, dan horen we het graag en kun je je reservering tot drie dagen voor de speeddate kosteloos verplaatsen.

Hoe lang is het aanbod van een gratis speeddate bij geen match geldig?

Normaal gesproken geldt ons aanbod voor de gratis speeddate een half jaar, maar in deze situatie is dit langer geldig. Tot 1,5 jaar nadat je je matchmail hebt ontvangen, mag je gebruik maken van de gratis speeddate.

Contact

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op:

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36

About Love

  • Speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Snel je matchmail ontvangen met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede (online) speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie.
  • Niet tevreden, geld terug.

Klantbeoordelingen

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36