Corona en speeddaten

maart 13, 2020 7:18 pm

Laatste update: 18-05-2020

Sinds er sprake is van het coronavirus in Nederland kunnen we ons voorstellen dat je vragen hebt met betrekking tot onze speeddates. Hieronder zetten we de belangrijkste informatie op een rijtje.

Gaan de speeddates door?

We volgen de adviezen van het RIVM en verwachten dat de speeddates in juni niet kunnen doorgaan. Deze worden verplaatst naar juli, augustus of september. We brengen de deelnemers op de gastenlijst hiervan tijdig op de hoogte. Overigens hoef je niet per se op de nieuwe datum te komen speeddaten; je ticket (zonder vervaldatum) is voor iedere speeddate te gebruiken.

Kan ik me op dit moment inschrijven voor speeddates?

Zeker! Mocht je ingeschreven staan voor een speeddate die vanuit de overheid nog geen doorgang mag vinden, dan kun je je gratis opgeven voor een andere speeddate naar keuze. Je ticket is onbeperkt geldig.

Omdat ik de vorige keer geen match had, heb ik een gratis speeddate tegoed. Is het mogelijk om de gratis speeddate later in te halen?

Normaal gesproken geldt ons aanbod voor de gratis speeddate een half jaar, maar in deze situatie is dit langer geldig. Tot een jaar nadat je je matchmail hebt ontvangen, mag je gebruik maken van de gratis speeddate. Mocht het nog erg lang duren voor we de speeddates weer kunnen oppakken, dan geldt het aanbod uiteraard nog langer. We zullen er in ieder geval voor zorgen dat je voldoende gelegenheid hebt om gebruik te maken van je gratis speeddate.

Contact

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op:

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36

About Love

  • Speeddaten met 15-20 singles.
  • Ontvang binnen 24 uur de gegevens van je matches.
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie!

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36