Corona en speeddaten

maart 13, 2020 7:18 pm

Laatste update: 02-08-2020

Sinds er sprake is van het coronavirus in Nederland kunnen we ons voorstellen dat je vragen hebt met betrekking tot onze speeddates. Hieronder zetten we de belangrijkste informatie op een rijtje.

Gaan de komende speeddates door?

In augustus gaan al onze speeddates weer van start!

In verband met de maatregelen stellen we voor om tijdens de speeddates geen handen te schudden en 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

Bij de volgende klachten kun je helaas niet komen speeddaten: verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping).
Heb je een van deze klachten, dan kun je je reservering tot op de dag van de speeddate kosteloos verplaatsen door contact met ons op te nemen.

Omdat ik de vorige keer geen match had, heb ik een gratis speeddate tegoed. Is het mogelijk om de gratis speeddate later in te halen?

Normaal gesproken geldt ons aanbod voor de gratis speeddate een half jaar, maar in deze situatie is dit langer geldig. Tot een jaar nadat je je matchmail hebt ontvangen, mag je gebruik maken van de gratis speeddate.

Contact

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op:

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36

About Love

  • Speeddaten met 15-20 singles op één avond.
  • Ontvang binnen 24 uur de gegevens van je matches.
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie!

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36