Corona en speeddaten

maart 13, 2020 7:18 pm

Laatste update: 28-06-2020

Sinds er sprake is van het coronavirus in Nederland kunnen we ons voorstellen dat je vragen hebt met betrekking tot onze speeddates. Hieronder zetten we de belangrijkste informatie op een rijtje.

Gaan de komende speeddates door?

In augustus gaan al onze speeddates weer van start! Tijdens het speeddaten houden we 1,5 meter afstand van elkaar.

Voor die tijd kun je deelnemen aan een date-wandeling. Als je je reservering voor een speeddate wilt inwisselen voor een wandel-ticket dan kan dat.

Tijdens een date-wandeling ga je op pad met een groep singles. Om de 5-10 minuten drukken wij op de bel en wordt er gewisseld van gesprekspartner. Na het wandelen kun je aan ons doorgeven met wie je verder in contact wilt komen. Binnen 24 uur na de wandeling ontvang je de matchmail met daarin het e-mailadres van je match(es).

Omdat ik de vorige keer geen match had, heb ik een gratis speeddate tegoed. Is het mogelijk om de gratis speeddate later in te halen?

Normaal gesproken geldt ons aanbod voor de gratis speeddate een half jaar, maar in deze situatie is dit langer geldig. Tot een jaar nadat je je matchmail hebt ontvangen, mag je gebruik maken van de gratis speeddate.

Contact

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op:

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36

About Love

  • Daten met een groot aantal singles.
  • Ontvang binnen 24 uur de gegevens van je matches.
  • Geen match? Tweede (wandel) speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie!

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36