Speeddaten en Covid-19

maart 13, 2020 7:18 pm

Laatste update: 12 januari 2021

Sinds er sprake is van het coronavirus in Nederland kunnen we ons voorstellen dat je vragen hebt met betrekking tot onze speeddates. Hieronder zetten we de belangrijkste informatie op een rijtje.

Gaan de komende speeddates door?

Wegens het sluiten van de horeca en het verbod op evenementen zijn we genoodzaakt de speeddates die tot en met 9 februari gepland staan, te verplaatsen. Sta je voor een van deze avonden ingeschreven, dan ontvang je van ons bericht en kun je je reservering gebruiken voor een andere speeddate naar keuze. Je inschrijving is onbeperkt geldig en te gebruiken voor ieder event.

Ook bieden we video speeddaten aan, waarbij je vanuit huis 10-12 singles op een avond ontmoet. Ons actuele aanbod van online speeddates vind je hier.

Wil je je inschrijving voor een reguliere speeddate omwisselen voor een reservering voor een video speeddate, dan kun je contact met ons opnemen en storten we het eventuele prijsverschil naar je terug.

Welke maatregelen gelden er bij het speeddaten?

Tijdens de date-avonden schudden we geen handen en houden we 1,5 meter afstand van elkaar.

In de volgende gevallen kun je helaas niet komen daten:

– bij verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping) in de afgelopen 24 uur;

– wanneer je het coronavirus hebt gehad en dit in de afgelopen 7 dagen is vastgesteld;

– wanneer je een huisgenoot hebt met koorts en/of benauwdheidsklachten met wie je in de afgelopen 14 dagen contact hebt gehad terwijl hij/zij nog klachten had;

– wanneer je in thuisisolatie bent omdat je direct contact hebt gehad met iemand bij wie het coronavirus is vastgesteld.

Is een van deze punten op jou van toepassing, dan kun je je reservering tot op de dag van het evenement kosteloos verplaatsen door contact met ons op te nemen.

Omdat ik de vorige keer geen match had, heb ik een gratis speeddate tegoed. Is het mogelijk om de gratis speeddate later in te halen?

Normaal gesproken geldt ons aanbod voor de gratis speeddate een half jaar, maar in deze situatie is dit langer geldig. Tot 1,5 jaar nadat je je matchmail hebt ontvangen, mag je gebruik maken van de gratis speeddate.

Contact

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op:

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36

About Love

  • Speeddaten met 15-20 singles op één avond.
  • Ontvang binnen 24 uur de gegevens van je matches.
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie!

Klantbeoordelingen

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36