Corona en speeddaten

maart 13, 2020 7:18 pm

Laatste update: 29-09-2020

Sinds er sprake is van het coronavirus in Nederland kunnen we ons voorstellen dat je vragen hebt met betrekking tot onze speeddates. Hieronder zetten we de belangrijkste informatie op een rijtje.

Gaan de komende speeddates door?

Wegens de nieuwe corona-maatregelen, waarbij maximaal 30 personen in een ruimte zijn toegestaan, passen we onze speeddates aan. Het speeddaten wordt slowdaten. Hierbij zul je niet de gebruikelijke 15-20 singles daten, maar heb je ongeveer 10-12 dates van 8 minuten.

Wordt de speeddate waarvoor je jezelf hebt aangemeld veranderd in een slowdate en wil je liever wachten op een speeddate met ongeveer 15-20 dates, dan kun je je reservering uiteraard verplaatsen naar een later moment. Je reservering is onbeperkt geldig.

Corona-maatregelen

Tijdens de date-avond schudden we geen handen en houden we 1,5 meter afstand van elkaar.

In de volgende gevallen kun je helaas niet komen daten:

– bij verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping) in de afgelopen 24 uur;

– wanneer je het coronavirus hebt gehad en dit in de afgelopen 7 dagen is vastgesteld;

– wanneer je een huisgenoot hebt met koorts en/of benauwdheidsklachten met wie je in de afgelopen 14 dagen contact hebt gehad terwijl hij/zij nog klachten had;

– wanneer je in thuisisolatie bent omdat je direct contact hebt gehad met iemand bij wie het coronavirus is vastgesteld.

Is een van deze punten op jou van toepassing, dan kun je je reservering tot op de dag van het evenement kosteloos verplaatsen door contact met ons op te nemen.

Omdat ik de vorige keer geen match had, heb ik een gratis speeddate tegoed. Is het mogelijk om de gratis speeddate later in te halen?

Normaal gesproken geldt ons aanbod voor de gratis speeddate een half jaar, maar in deze situatie is dit langer geldig. Tot een jaar nadat je je matchmail hebt ontvangen, mag je gebruik maken van de gratis speeddate.

Contact

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op:

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36

About Love

  • Speeddaten met 15-20 singles op één avond.
  • Ontvang binnen 24 uur de gegevens van je matches.
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie!

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36